Ne-au napadit japcari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Feb 2008, 13:38

Asadar cum e mai bine: sa ramai pasiv, sa critici, sa sari la bataie sau sa anunti potera?

@serbanel@piscatore

Vad ca l-ai citit Virgil Ierunca,c-am asa trebuie :wink:

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 22 Feb 2008, 15:12

@dan bobei
Bineinteles ca glumesc Dan. O gluma amara. Am mai scris pe forum despre respectarea legii.
Mai sint si legi nescrise pe care un om civilizat le respecta. Daca iti pasa de natura te comporti in consecinta.
Nu pescuiesti la rima pastrav pentru ca sa-i dai o sansa in plus. Il eliberezi ca sa-l prinzi si alta data sau sa se bucure de el si alt pescar. Toate astea le faci nu pentru ca este jandarmul in spatele tau si te prinde.
Asa cum nu arunci o hirtie pe jos daca nu te vede nimeni.

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 22 Feb 2008, 15:20

@dan bobei
N-am fost atent la tot mesajul. Tu crezi ca majoritatea pescarilor e in regula. Asa o fi. Eu unul sint mai pesimist. Ma uit la cei care pleaca din Delta cu sacul de peste sau chiar la unele poze din galeria foto a rapitori.ro si cred ca mai avem mult pina la ce spui tu. Fara suparare.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 22 Feb 2008, 20:34

Dan Alexe scrie:Shootgun ai in concluzie 2 variante: ori te 'aliniezi' la societatea romaneasca ori pleci intr-o tzara civilizata :)
Daca tu crezi ca toata societatea romanesca face ce face Fario si altii ca el, te inseli....Genul asta de atitudine ne trage pe noi in jos....te aliniezi la societatea romaneasca...auzi la el....adica ma dau cu braconierii,nu? Cat despre plecat intr-o tara civilizata, tocmai am facut-o.... va las pe voi sa va aliniati...eu o sa ma aliniez aici...

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 22 Feb 2008, 20:52

Bravo @shootgun! Te felicit !
Dar nu te mai intorci in Romania?
Si daca te intorci ai vrea sa gasesti aici ceva in genul Somalia?

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 22 Feb 2008, 21:17

in Somalia tot asa sunt impozitele
si taxele de pescuit voblere?

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 22 Feb 2008, 21:54

shootgun scrie:
Dan Alexe scrie:Shootgun ai in concluzie 2 variante: ori te 'aliniezi' la societatea romaneasca ori pleci intr-o tzara civilizata :)
Daca tu crezi ca toata societatea romanesca face ce face Fario si altii ca el, te inseli....Genul asta de atitudine ne trage pe noi in jos....te aliniezi la societatea romaneasca...auzi la el....adica ma dau cu braconierii,nu? Cat despre plecat intr-o tara civilizata, tocmai am facut-o.... va las pe voi sa va aliniati...eu o sa ma aliniez aici...
Si eu !!!

Dar pana atunci.......(mai am 3 saptamani)...... vorba lui Ernest de la prima tv "Aveti grija pe unde si cu cine umblati pentru ca noi suntem cu ochii pe voi "
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 22 Feb 2008, 22:17

Fario_nebunu scrie:" OK, daca as fi sef de post de politie ti-as da niste braxconei din astia "electricieni" sau "chimisti" ca sa ii "reeduci" tu cu metoda Gherla-Pitesti si sa faci din ei oameni utili societatii!
...............si eu ti-as fi profund indatorat dar ei ar m-ai trebui sa astepte un pic. De ce?......... Pentru ca EU...... tot cu tine a-s incepe.

Poate unii dintre violatorii astia de pesti o fac de foame si ar avea anumite circumstante atenuante (in fata mea NU!!!) dar tu, fario_vadimule o faci de "shmecher".
Eiiiii....... De aia esti NR 1
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Feb 2008, 23:45

fishi scrie:
@serbanel@piscatore

Vad ca l-ai citit Virgil Ierunca,c-am asa trebuie :wink:
Offff, mai Fishi, mai, ce ma mai botezi tu pe mine! Hai ca Serbanel e OK, imi place apelativul si poti sa imi spui asa, :lol: dar Piscatore? Acum inteleg eu de ce am avut necazuri pe site-ul ala de 3 parale unde am fost inscris acum un an! Ti-ai bagat tu coditza aia neastamparata, nu? :evil: Noroc mare ca nu sunt razbunator de felul meu! Am prea mult umor ca sa dau cu bata in capetele oamenilor! :datz:
Virgil Ieruna? Nu am citit nimic de el dar ii ascultam emisiunile la Europe Libera iar tata a cunoscut-o pe Monica Lovinescu, fata lui.
Deci vezi ca nu doar tu esti cult pe balta!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Feb 2008, 23:49

panda_xxx scrie:
Fario_nebunu scrie:" Pentru ca EU...... tot cu tine a-s incepe.

Poate unii dintre violatorii astia de pesti o fac de foame si ar avea anumite circumstante atenuante (in fata mea NU!!!) dar tu, fario_vadimule o faci de "shmecher".
Fario Vadimule? hahahaha :lol: , ma doare burta de ras! Pai daca eu sunt Vadim atunci tu dragul meu esti fie Mitzura fie Daniela Buruiana sau Andrei Iucinu! Panda Iucinu! Hai noroc amice si sa ne traiesti ca sa intarim partidul! :bere: Cat despre smecherie nu prea am nici norocul asta. Nu cunosc nici un sef mare de la Romsilva ca sa imi dea voie sa pescuiesc unde vrea muschetul meu fara nici o autorizatie! Mare pacat...

Scrie răspuns