Magazine de pescuit din IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 01 Feb 2005, 19:38

De Flux nu stiam ca are scule de pescuit. Ce avea insa interesant vara trecuta erau spiralele anti-tzintzari. Nu am fost niciodata acolo insa spirale mi-a cumparat cineva.
La METRO s-ar parea ca pe timp de iarna inchid standul cu articole de pescuit. Setul acela de fly il ochisem si eu, insa nu am spus pe forum pentru a nu face reclama (pentru ca nu sunt platit pentru asta dar si pentru ca ma temeam sa nu se epuizeze pina merg eu sa cumpar). Insa a venit iarna pina am ajuns eu acolo ...

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 01 Feb 2005, 19:38

La Metro deschid raionul numai in sezon
Cred ca de la primvara

Ciprian

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Feb 2005, 08:37

Ioan S. scrie:Setul acela de fly il ochisem si eu, insa nu am spus pe forum pentru a nu face reclama (pentru ca nu sunt platit pentru asta dar si pentru ca ma temeam sa nu se epuizeze pina merg eu sa cumpar). Insa a venit iarna pina am ajuns eu acolo ...
Oare cati l-or mai fi ochit? :lol:
Ar fi culmea, cand anul trecut a stat atata timp in raft (poate s-or mai fi cumparat si tot l-au schimbat) anul asta sa ramana fara seturi si in magazie :)

tudor_skip
utilizator nou
utilizator nou

Metro

Mesaj de tudor_skip » 02 Feb 2005, 08:56

Multumesc lui Paul pentru urare.

La Metro intr-adevar a stat ceva vreme setul acela Shakespeare. Acum doua veri l-am zarit prima data si avea preturi foarte bune. Chiar am fost tentat sa cumpar mulineta de musca, dar aveam alte cheltuieli de facut la acel moment. Oricum, dupa ce a venit iarna nu mai era nimic din stand, iar in primavara, cand a aparut iar, nu mai era asa bine "garnisit" si preturile erau si ele considerabil mai mari. Din cate imi aduc aminte, mulineta aceea era 255.000 de lei - cat se poate de rezonabil din punctul meu de vedere - si avea si un tambur de rezerva.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 02 Feb 2005, 11:42

Imi place ca lumea e f. concisa...FLUX.
Da' bine mai fratilor. LA CARE DIN ELE???
Ca de la Piatya chirila pana la Doi baieti sunt vreo 6-7 firme pe care scrie Flux... Asa, daca le socotim pe toate, mai e si-n piata din DANCU inspre blocuri la casutele-taraba vreo doua rafturi de unde poti lua ceva ace,nailon plute , prezervative etc. :?
Care-i treaba pana la urma?...
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

tudor_skip
utilizator nou
utilizator nou

Pentru legio1083

Mesaj de tudor_skip » 02 Feb 2005, 13:21

Pentru a fi concis, e vorba de acel FLUX de la Flora - cladirea aceea mare, din otel si sticla..., chiar in statia de tramvai.

ionutz_gr
senior
senior

sal

Mesaj de ionutz_gr » 06 Feb 2005, 12:47

din catre stiu eu...

mai e un magazin pe eternitate 2

nu cunosc iasul prea bine dar cred ca asta e strada

eu de acolo mim luat cam toate cele necesare

ce ma uimit este profesionalismul celor de acolo..amabilitatea

e fain ce mai.....si au marfa pt toti

baniu sa fie :D
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 08 Feb 2005, 19:02

angler scrie: La magazinul de la gara (Auto Moto Velo) in toamna (sper sa le mai aiba si acum :twisted: ) puteai cumpara voblere Rapala la 80.000 lei/buc. Vanzatoarea mi-a aratat foarte amabila o sacosa de voblere ambalate individual in cutiutele "clasice" carton + plastic, tiparite ingrijit (tot tacamul)-lipsind ce-i drept denumirea voblerului si dimensiunea/greutatea. Surpriza (neplacuta) era inauntru: stratul de lac lasa de dorit, ancorele erau argintii si de proasta calitate. Facaturi, deci. Pentru un ochi neformat (care nu a vazut un vobler original Rapala), ansamblul arata bine. La intrare trona sigla importatorului roman, deci totul pregatit pentru o teapa "amatorilor" de voblere de firma.
Nu mai spun ca dupa faza asta eu voi avea mari retineri in a cumpara de aici si un carlig (marca Mustad). :D
Din pacate, asa e o parte a comertului de la noi.
In magazinul Arrow toate produsele sunt originale (Rapala, Mustad - chiar daca nu au M pe paleta, etc.).
Marius (Arrow Int.)

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 08 Feb 2005, 19:08

Teodor scrie: Cel mai naspa e la magazinul de la AJPVS (Arrow?).
Sta marfa aruncata prin vitrina una peste alta. Cit despre deservire e fara comentarii.
Daca ai norocul si e barbatul, in momentul in care te arati interesat de produsele pentru pescuit trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa se goleasca magazinul ca sa fii bagat in seama. Daca vrei ceva pentru vinatoare nu mai conteza cum e afara, la ei in magazin rasare soarele.
Va promit ca vom incerca sa schimbam aceasta stare de fapt, de care din pacate nu am stiut.
Oricum, pentru informarea Dvs., va spun ca la preluarea magazinului, una din conditiile AJVPS-ului a fost preluarea personalului, asa ca n-am avut ce face.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 08 Feb 2005, 19:26

MariusC scrie: ...
Oricum, pentru informarea Dvs., va spun ca la preluarea magazinului, una din conditiile AJVPS-ului a fost preluarea personalului, asa ca n-am avut ce face.
Pacat.
N-am nimic cu domnul de care am amintit.
Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa fiu tratat ca in orice magazin normal, ca un potential client care poate fi transformat intr-un client.

Toate cele bune si succes.
Astept rezultatele.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Scrie răspuns