Magazine de pescuit din IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 27 Ian 2005, 14:48

Nu am mai ajuns pe acolo intrucit pe primul plan e sa-mi scot permisul+PG-ul.
Apoi 'om vedea, de pe lista de cumparaturi abia am taiat primele pozitii. :lol:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 27 Ian 2005, 14:55

Teodor scrie:Nu am mai ajuns pe acolo intrucit pe primul plan e sa-mi scot permisul+PG-ul.
Apoi 'om vedea, de pe lista de cumparaturi abia am taiat primele pozitii. :lol:
Ai taiat primele pozitii ca le-ai cumparat sau ca nu le mai cumperi ? :)

mihai.popescu
junior
junior

Mesaj de mihai.popescu » 28 Ian 2005, 11:11

Teodor scrie:Daca vrei o parere: ala vechi arata cel mai bine din tirg.
Marfa e destul de bine expusa si te orientezi mai usor.

Cel mai naspa e la magazinul de la AJPVS (Arrow?).
Sta marfa aruncata prin vitrina una peste alta. Cit despre deservire e fara comentarii.
Daca ai norocul si e barbatul, in momentul in care te arati interesat de produsele pentru pescuit trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa se goleasca magazinul ca sa fii bagat in seama. Daca vrei ceva pentru vinatoare nu mai conteza cum e afara, la ei in magazin rasare soarele.

Si o completare: la Gipo ma duc pentru Gamakatsu, iar daca vreau ceva care nu se gaseste, la tipul din bazar (nu vede taraba toata marfa care o are :wink: ).
Da, cel vechi arata bine, nimic de spus. Dar deservirea? La ei conteaza f. tare cat de vechi sau bun client esti. Am simtit-o pe pielea mea (am mers cu un prieten care nu prea face cumparaturi...:D )
Ai fost si la cel nou? Acolo nu fac deosebire intre clientii vechi si noi (ciocoi vechi si noi... :lol: :lol: :wink: :oops: - pentru Ovidiu :D :D :D :D :D

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 28 Ian 2005, 12:05

Mihai,
e parerea/optiunea mea personala si nu incerc sa influentez pe nimeni sa cumpere de la un magazin sau altul.

Paul,
Sunt cumparate... sau donate de prieteni.
(Incerc sa-mi fac singur "artificialele" si am nevoie de tot felul de scule mici - aici au intervenit donatiile.)

Si o corectura la un mesaj precedent:
"la Gipo ma duc pentru Gamakatsu, iar daca vreau ceva care nu se gaseste prin magazine, la tipul din bazar."[/b]

mihai.popescu
junior
junior

Mesaj de mihai.popescu » 28 Ian 2005, 12:17

[quote="Teodor"]Mihai,
e parerea/optiunea mea personala si nu incerc sa influentez pe nimeni sa cumpere de la un magazin sau altul.

ok, nici nu ma gandeam la altceva, dar mi se pare corect ca atunci cand sesizezi ceva sa-i anunti si pe altii. Asta era ideea.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 28 Ian 2005, 12:40

mihai.popescu scrie:
Teodor scrie:Daca vrei o parere: ....
Anuntul era facut :wink:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 28 Ian 2005, 16:47

Am fost si eu la ajvps si ca de obicei barbatul sta si povesteste cu nspe mii de vanatori si abia daca te baga in seama,iar emeia e pe spate in ale pescuitului.imi place mai mult atmosfera de gipo unde indiferent cine serveste poti sa ceri absolut orice ca stiu despre ce e vb sau macar te directioneaza de unde poti lua.Parerea mea este ca intr-un mag de pescuit trebuie sa fie un pescar vanzatorul ptr ca nu e aprozar in care sa-l intrebi de niste jig-uri scorpion si el sa se uite ce naiba vb eu acolo.

mihai.popescu
junior
junior

Mesaj de mihai.popescu » 31 Ian 2005, 07:48

Nick scrie:Am fost si eu la ajvps si ca de obicei barbatul sta si povesteste cu nspe mii de vanatori si abia daca te baga in seama,iar emeia e pe spate in ale pescuitului.imi place mai mult atmosfera de gipo unde indiferent cine serveste poti sa ceri absolut orice ca stiu despre ce e vb sau macar te directioneaza de unde poti lua.Parerea mea este ca intr-un mag de pescuit trebuie sa fie un pescar vanzatorul ptr ca nu e aprozar in care sa-l intrebi de niste jig-uri scorpion si el sa se uite ce naiba vb eu acolo.
Exact la acelasi lucru m-am gandit si eu cand am vorbit despre Vera Sport, noul magazin din Pd.de Fier< acolo este un pescar la raft > este ok< ai cu cine vorbi, stie ce vrei daca il intrebi ceva de-ale pescuitului.
Este parerea mea si nu vreau sa influentez pe nimeni. Fiecare cumpara de unde vrea.

tudor_skip
utilizator nou
utilizator nou

Alta locatie in Iasi

Mesaj de tudor_skip » 01 Feb 2005, 15:19

Daca nu ma insel, mai este un loc de unde se pot cumpara articole de pescuit in Iasi - si anume la Flux, in Tatarasi. Stiu ca aveau acum vreo doua luni un raion specializat.[/b]

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Feb 2005, 15:32

La Flux, nu stiam, dar mi-am adus aminte ca anul trecut erau articole de pescuit si in Metro.
Chiar avea un set "FLY" (lanseta Shakespeare, mulineta, nailon, diverse muste) toate la 1 milion.

Pentru tudor_skip: bine ai venit!

Scrie răspuns