Magazine de pescuit din IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2005, 17:53

angler scrie:Nu mai spun ca dupa faza asta eu voi avea mari retineri in a cumpara de aici si un carlig (marca Mustad). :D
Astea sunt mai usor de descoperit, angler.... Odata , la acelasi magazin (dar cand era standul de pescuit jos, cand era magazinul mare, neimpartit) am vrut sa cumpar niste carlige Mustad si mi s-a oferit cam la acelasi pret niste carlige ciudate tare, aproape ca sarea si "smaltul" de pe ele, nestantate, dar in cutie MUSTAD :) ...
Se mai intampla, trebuie sa fi atent.
Ultima achizitie mai de proasta calitate (nu ma asteptam0 am luat-o de la magazinul de sub pasarela din Alexandru.... Un fir Fluo, care dupa cateva partide se rupe foarte repede. Mentionez ca este 0.22 si chiar Made in japan

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 19 Ian 2005, 18:14

De cativa ani carligele marca Mustad nu mai au stantat M pe paleta. Cu miscarea asta se pot pot lua o sumedenie de tepe: acelasi ambalaj, carlige care arata la fel, dar la pescuit se vad ca sunt diferite.
Personal am trecut la Gamakatsu, la plicuri sigilate.
Ca regula, pretul mic cerut pe un lucru nou de firma trebuie sa ne puna un semn de intrebare.
Ar mai fi de discutat cum este tratat clientul
Pentru ungureanuv> Tu ceri aprecieri despre o persoana anume. Asa ceva nu cred ca vei primi pe net. :)
Totul e idila roz cand alegi produsul si lasi banii de avans. Daca, Doamne fereste!, produsul adus nu e chiar ceea ce doreai, foarte des aceasta idila devine scandal ( se poate si "divort" :D ). O parte cere banii inapoi, cealalta intreaba " ce face cu produsul? cui il vinde?"
Optimul pentru tine e sa-ti alegi din ceea ce au pe stoc, iar daca nu au, sa-i convingi sa aduca asa ceva ca s-ar vinde :D
...si pescuitul va va face liberi!

Vizitator

program magazine pescuit Iasi

Mesaj de Vizitator » 26 Ian 2005, 08:53

Magazinul cel nou din Pd.de Fier, Vera Sport, are program de la ora 9,00 la 16,00 - incepand de luni pana vineri. Sambata are program pana la 13,oo. Duminica inchis. Dar, daca soliciti nr. de telefon al domnului de la magazin si vrei sa cumperi ceva in afara orelor de program --- no problem ---- se rezolva printr-un singur telefon si vine cineva. Mi s-a parut foarte comod - informatii primite de la magazin, am facut rost de nr de telefon al unuia din vanzatori.
-------------
Magazinul vechi din Pd.de Fier nu este deschis luni si duminica, iar in celelalte zile daca treci pe la ora 9,00 s-ar putea sa fie inchis.
--------------
Eu m-am axat pe magazinul nou. Tipul de acolo - Sandu, e ok. Nu stiu, parerile sunt impartite.
Astept replici.
-------
Ultima oară modificat 27 Ian 2005, 12:19 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Ian 2005, 09:19

Am fost sambata la magazinul vechi.. acela nou nu l-am cautat si nici nu stiu unde este
Destul de bine aprovizionat..
Acum, nici nu am avut timp sa mai trec prin alte parti sa fac, cat de cat o comparatie la preturi.
Ungureanuv.. citeste si topicul acesta: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=723 si, eventual, da-ne un raspuns
Eventual, poate mai sunt si alti pescari din Iasi dornici sa ne intalnim... Legio, angler, ?

Vizitator

magazine de pescuit Iasi

Mesaj de Vizitator » 27 Ian 2005, 08:23

Paul
Magazinul nou cu articole de pescuit este peste drum de cel vechi, langa farmacie. Incearca.
Ultima oară modificat 27 Ian 2005, 13:58 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

paul
Moderator
Moderator

Re: magazine de pescuit Iasi

Mesaj de paul » 27 Ian 2005, 08:25

ungureanuv scrie: Magazinul nou cu articole de pescuit este peste drum de cel vechi, langa farmacie. Incearca. Ti-am spus ca eu am fost multumit. Depinde de fiecare.
Multumesc... Viorel :wink:

legio1083
veteran
veteran

Mag.

Mesaj de legio1083 » 27 Ian 2005, 11:47

Gipo, OK!Are cam de toate, si e aproape de mine.
Kito(gara) retinut... O chestie misto e ca au catalog, faci comanda si apat ... N-am probat da' merita incercat.
Moto Velo SA NU CALCATI PE ACOLO !!!!! Nu intru acolo decat daca am nevoie f.f.f. urgenta si nu gasesc nicaieri in apropiere( Mai mult de 20 min)
Stefan (Arrow) E complex. Un pic piperat la pret da' macar e misto atmosfera. Plus vanzatorii sunt draguti. Au scule pt toate buzunarele . De calitatea pe care-o platesti.
Alexandru si cel de sub pasarela sunt de la aceeasi firma(FRIG SRL) si incearca sa devina ceva... nu preau sanse. Au fir la bobine mari , macar si pt asta se merita. Daca stai mai mult in mag tot te mai imbie cate ceva. Ala de sub pod e f. slab aprovizionat.
G& T Trade (podu de fier- vechi) are marfa de calitate , diversa, se pot face comenzi se pot cumpara in rate dif articole(Eu am Mul. luata asa) Dar abia din primavara incep sa bage marfa mai multa.
ALA NOU di p. d. f. E fostul asociat de la g&t care si-a deschis vis a vis ca sa arata ca sunt si alte alternative. E la Inceput Omul dar cred ca are mari sanse sa ajunga cel mai tare. Ere TOT CE VREI!. Daca nu pe stoc, explici omuli exact ce vrei , , eventual ii lasi un acont si in cel mai scurt timp ai produsul. Maver, si alte alea nu gasiti decat aici!!!
Plus. Are cele mai mici adaosuri din Iasi. Pe probate!
Gata ca ma dor mainile.....
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

mihai.popescu
junior
junior

Mag.

Mesaj de mihai.popescu » 27 Ian 2005, 12:12

Asa este. Magazinul nou din Pd.de Fier are adaosuri mici si marfa de calitate. Am fost. Incercati si nu o sa va para rau.
Dupa ce mergeti spuneti-ne parerea.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 27 Ian 2005, 14:27

Daca vrei o parere: ala vechi arata cel mai bine din tirg.
Marfa e destul de bine expusa si te orientezi mai usor.

Cel mai naspa e la magazinul de la AJPVS (Arrow?).
Sta marfa aruncata prin vitrina una peste alta. Cit despre deservire e fara comentarii.
Daca ai norocul si e barbatul, in momentul in care te arati interesat de produsele pentru pescuit trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa se goleasca magazinul ca sa fii bagat in seama. Daca vrei ceva pentru vinatoare nu mai conteza cum e afara, la ei in magazin rasare soarele.

Si o completare: la Gipo ma duc pentru Gamakatsu, iar daca vreau ceva care nu se gaseste, la tipul din bazar (nu vede taraba toata marfa care o are :wink: ).
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 27 Ian 2005, 14:40

Teodor scrie: iar daca vreau ceva care nu se gaseste, la tipul din bazar (nu vede taraba toata marfa care o are :wink: ).
A mai adus marfa?
Acum vreo doua saptamani nu prea mai avea nimic nou si spunea ca in 10 zile - 2 saptamani o sa primeasca iar marfa.
Serviabil baiatul, n-am ce spune...

Scrie răspuns