Magazine de pescuit din IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan V
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan V » 21 Feb 2005, 09:51

Baiat bun SANDU da si in rate daca te intelegi cu el,dar mai sunt aia din Moldova au cataloagele BALZER dar nu imi place tipu ala slabutz de e vinzator ! in rest Sandu e cel mai bun din IASI pt ca majoritatea produselor le are incercate de el,e mare pescar,nu am prieten care sa nu aibe datorii la el! :lol: :lol: :lol: :lol:Ala de la gipo de la gara si el pescar bun si nevasta lui pescarita dar cam umfla preturila is rest afli cam tot ce vrei, in astea 2 magazine afli topul baltilor, preturi,la ce se prinde,etc. informatii utile care nu le gasesti oriunde.La ala de la Frig a lucrat vreo 4 luni prietena mea dar........ fara cuvinte! :twisted:Ala conduce o asociatie de vinatori si nu putea sa vinda doar articole de vinatoare nu a tinut un bat in viata lui in mina decit pe alea de le ia de raft si le vinde lol!!!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Mar 2005, 11:41

Ati mai trecut de la inceputul lunii pe la magazinele din Podu de fier?
Spuneau ca aduc marfa dupa 1 martie.
Si tare mi-ar trebui o anume rotativa... :wink:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Mar 2005, 11:46

Ioan S. scrie:Ati mai trecut de la inceputul lunii pe la magazinele din Podu de fier?
Spuneau ca aduc marfa dupa 1 martie.
Si tare mi-ar trebui o anume rotativa... :wink:
Am intrebat eu, cand am fost cu Nick si au zis ca rotative de-alea :wink: aduc doar acolo (la magazinul vechi)
Dupa 1 martie nu am mai fost, daca stau sa ma gandesc azi e abia 2 :)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Mar 2005, 12:01

Paul scrie:Am intrebat eu, cand am fost cu Nick si au zis ca rotative de-alea :wink: aduc doar acolo (la magazinul vechi)
..................... daca stau sa ma gandesc azi e abia 2 :)
Stiu Paul, stiu ! Insa am facut greseala de a spune cel putin unui pescar cu ce am prins … si uite ca deja s-a gasit unul sa mearga acolo sa intrebe … :evil:
Si nu cred ca vor aduce prea multe exemplare din acelasi model.

Bine ca nu am spus stii tu cui, dar o mai fi vreunul care sa cumpere tot . :roll:

mihai.popescu
junior
junior

Mesaj de mihai.popescu » 02 Mar 2005, 12:10

Cica magazinul nou din Pd.de Fier incepe sa aprovizioneze la greu dupa 10 martie. Un prieten imi spunea ca au mai primit cate ceva, el a facut comanda de <niscaiva scule> si i-au fost aduse.
La magazinul vechi nu stiu. Parca se duce la vale incetul cu incetul. Nu mai este atmosfera din anii trecuti.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 02 Mar 2005, 12:14

Eternul Luigi... Oare chiar nu sare camasa de pe el de la atata sughitat?
Da-mi si mie un mp sa nu mor prost... De cand s-a inventat rotativa minune in /G&T Trade si eu nu stium?... Ca am fo pe acolo si n-am vazut nimic deosebit!

PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZ! :wink:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Mar 2005, 12:19

Ioan S. scrie:Bine ca nu am spus stii tu cui, dar o mai fi vreunul care sa cumpere tot . :roll:
Fii pe pace... nu cred ca acel cineva se duce acolo sa ia toate rotativele...
Eu, unul, de cand am descoperit voblerele, nu prea am mai dat la rotativa sau oscilanta.
Am mai spus... cand am fost prin decembrie, mai erau niste batranei veniti din iasi... le-am aratat cu ce dau, cum dau si unde am prins mai bine...
Oricum, ce-i al meu, e pus de-o parte, asa cred... si locuri sunt pe Prut, tot inainte.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 02 Mar 2005, 12:21

Ma disperati!
Ce pana mea e acolo?... Vibrax, Mepps, Mosca, Spinnez? Ce altceva ar putea fi!??? :evil:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 02 Mar 2005, 12:27

Saptamina trecuta am trecut cel putin de 2 ori prin toate magazinele/tonetele care au tangenta cu pescuitul.
"Toata lumea" aduce marfa dupa 15 Martie.

Ca fapt divers: o lanseta "Bolognese" 4m/ A5-25g (nau neim) care am luat-o de la Ovidiu (Bazar) cu 440 000, la Flux era 1 170 000. :shock:
Ultima oară modificat 02 Mar 2005, 12:47 de către Teodor, modificat 1 dată în total.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Mar 2005, 12:43

legio1083 scrie:Ma disperati!
Ce pana mea e acolo?... Vibrax, Mepps, Mosca, Spinnez? Ce altceva ar putea fi!??? :evil:
Calm legio, eu sunt abia la inceput si pina acum nu am prins decit cu o rotativa. Pina nu imi cumpar alta (aia e in Prut) nu mai spun nimanui care ... :D
Teodor scrie: Saptamina trecuta am trecut cel putin de 2 ori prin toate magazinele/tonetele care au tangenta cu pescuitul.
"Toata lumea" aduce marfa dupa 15 Martie.

Ca fapt divers: o lanseta "Bolognese" 4m/ A5-25g (nau neim) care am luat-o de la Ovidiu (Bazar) cu 440000, la Flux era 1170000.
Ce are Ovidiu de acelasi gen e scump, chiar mai scump ca la Moldova sau in Podu de fier. 8)

Scrie răspuns