Magazine de pescuit din IASI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- junior
-
- junior
Am fost eu azi la magazinele din Podu de Fier...mihai.popescu scrie:A avut timp cineva sa mearga la magazinul nou din Pd de Fier, dupa ce s-a adus marfa?
Nimic sa-mi starneasca interesul (ma refer la naluci) tot ce avea din iarna...
In magazinul vechi si in cel nou au mai adus marfa (fire, carlige etc)
Nu stiu prea multe, dar vazusem un nailon trabucco de 0.3 siliconat, numai bun de mreana pe Prut
Stii cum vad eu lucrurile?
Uite asa!
Sunt fire de care tre' sa fugi cat te tin picioarele sau care sa le dai dusmanilor (Lineaeffe, alea din bazar cu platici pe ele, si care au si o tabla cu un dragon prinsa de cutie, alea scumpe care nu-si merita banii-Carpexpert, Cameleon,etc), fire bune si de nadejde, nici prea scumpe nici prea ieftine(Erson taifun, Sufix de vreo 3 feluri din cate am testat si or mai fi si altele da' nu-mi vin in minte) , alea la care doar visam( fireline, tufline, spiderwire, poverpro, etc) si restul care trebuie testate si vazut ce-i de capul lor...
Simplu! Nu? Deloc!...
Uite asa!
Sunt fire de care tre' sa fugi cat te tin picioarele sau care sa le dai dusmanilor (Lineaeffe, alea din bazar cu platici pe ele, si care au si o tabla cu un dragon prinsa de cutie, alea scumpe care nu-si merita banii-Carpexpert, Cameleon,etc), fire bune si de nadejde, nici prea scumpe nici prea ieftine(Erson taifun, Sufix de vreo 3 feluri din cate am testat si or mai fi si altele da' nu-mi vin in minte) , alea la care doar visam( fireline, tufline, spiderwire, poverpro, etc) si restul care trebuie testate si vazut ce-i de capul lor...
Simplu! Nu? Deloc!...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi