Magazine de pescuit din IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
angler
junior
junior

Metro

Mesaj de angler » 22 Mar 2005, 10:43

Am fost la Metro la"raionul de articole pentru pescuit" :) .
Gipo e singura firma prezenta. Am vazut noile bete Cardinal (nu sunt rele), ceva lansete de duzina, un singur model de oscilanta (plina de abtibilduri rosii :) ), plute la cutie-set de 10 bucati (ce gaselnita sa nu ai doua plute la fel :) ), jiguri la cutie-set (aici gasesti doua jiguri la fel :) ), plumbi la cutie-set (o singura greutate), suporti de lansete (modele putin practice), nade, prastii de nadit (cele mai numeroase :? ), pelerine si costume de ploaie din "musama", fire Tornado (de evitat, sunt patit 8) ) si atractia :shock: standului mulinetele Cardinal- puse in vitrina incuiata ( mulinetele si caviarul au acelasi tratament :D ).
Marfa putina si ieftineala (politica Metro :( )
Am fost cam dezamagit.
...si pescuitul va va face liberi!

paul
Moderator
Moderator

Re: Metro

Mesaj de paul » 22 Mar 2005, 10:56

angler scrie:Am fost la Metro la"raionul de articole pentru pescuit" :) .
Gipo e singura firma prezenta. Am vazut noile bete Cardinal (nu sunt rele), ceva lansete de duzina, un singur model de oscilanta (plina de abtibilduri rosii :) ), plute la cutie-set de 10 bucati (ce gaselnita sa nu ai doua plute la fel :) ), jiguri la cutie-set (aici gasesti doua jiguri la fel :) ), plumbi la cutie-set (o singura greutate), suporti de lansete (modele putin practice), nade, prastii de nadit (cele mai numeroase :? ), pelerine si costume de ploaie din "musama", fire Tornado (de evitat, sunt patit 8) ) si atractia :shock: standului mulinetele Cardinal- puse in vitrina incuiata ( mulinetele si caviarul au acelasi tratament :D ).
Marfa putina si ieftineala (politica Metro :( )
Am fost cam dezamagit.
Cred ca le-ai notat sau ai o memorie de elefant de le-ai tinut minte pe toate...
Am fost si eu, mai mult sa vad daca mai gasesc setul de fly de anul trecut si am cam ramas si eu dezamagit de ce aveau.
Am intrebat si mi s-a spus ca mai asteapta inca doi furnizori sa le mai aduca marfa (au primit doar de la unul)
In rest ce sa mai zic... mi-au parut cam scumpe (de ex, 200 si ceva de mii parca un set de cateva jiguri si vreo 2 twistere )

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 22 Mar 2005, 11:57

Cred ca le-ai notat sau ai o memorie de elefant de le-ai tinut minte pe toate...
...Ori ca memoria imi agiuta... :P (Pavel Stratan-M-am nascut de ziua mea).

Eu sper ca Metro se prezinta acum mai slab pentru ca e inceput de sezon. Sa nu uitam ca pentru multa lume pescuitul este un hobby de vara :? , deci si cumparaturile sunt mari doar in acest anotimp. Sa avem rabdare, deci.
mi-au parut cam scumpe
Nici mie nu mi se pare ca preturile sunt mici- de fapt sunt cu cateva mii mai mari ca la magazinul Gipo din oras.
Prin ieftineala eu inteleg produse fara pretentii, de calitate mediocra si pret pe masura.
De fapt, la Metro nu gasesti scule de top (pentru acestea faci comanda la magazinele de profil sau pe net :wink: ), standul e cam pentru incepatori sau pentru amatorii de un "gratar de peste" (sa fiu rau si sa apelez la formula "pescari in fas roz" ?:lol: )-vezi si vecinatatea cu sacii de carbuni pentru gratar :) .
Dar lasa ca avem celelalte magazine, bani sa fie, nu? :D
...si pescuitul va va face liberi!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Mar 2005, 12:12

angler scrie: Dar lasa ca avem celelalte magazine, bani sa fie, nu? :D
Asa este... De-asta ma si gandesc pe la ora 13 sa ajung in Podu de Fier sa vad ce mai au...
mai e amator si altcineva sa vada ce s-a mai adus pe la magazinele din podu de fier ? :)

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 22 Mar 2005, 13:44

Apropi de G&T... Am auzit o vorba de la o persoana importanta, ca baitzasul de acolo, pana vine Gabi din spital a bagat o gramada de bazareturi in vanzare si le da la pret adaugat , pt a uNple buzunarul propriu... /Daca intreaba cineva , nu stiti de la mine... Ok? 8)
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Mar 2005, 13:46

legio1083 scrie:Apropi de G&T...
Ce este G&T ?

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 22 Mar 2005, 13:53

g&t Trade... Magazinu' vechi... Deci DA !... :shock: :shock: :shock: :shock:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

mihai.popescu
junior
junior

Mesaj de mihai.popescu » 24 Mar 2005, 09:02

legio1083 scrie:Apropi de G&T... Am auzit o vorba de la o persoana importanta, ca baitzasul de acolo, pana vine Gabi din spital a bagat o gramada de bazareturi in vanzare si le da la pret adaugat , pt a uNple buzunarul propriu... /Daca intreaba cineva , nu stiti de la mine... Ok? 8)
Nu stim de la tine, bineinteles, dar e bine ca stim. Preturi piperate rau de tot. Daca nu e Gabi.... Oricum, am vazut la magazinul nou din Pd.de Fier marfa mai aproape de adevar (la pret ma refer) Nu multa, nu pentru toate gusturilor, dar nu scumpa.

Gabriela Traian
utilizator nou
utilizator nou

ptr.legio 1083

Mesaj de Gabriela Traian » 13 Mai 2005, 16:28

La ce anume produse faci referire:"gramada de bazareturi" ?
Cat timp nu stiu exact despre ce e vb. nu pot lua masuri. Nu am de gand sa fac"politie", dar nu vreu ca in acest magazin sa apara la vanzare produse facute pe vapor.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 16 Mai 2005, 12:47

Satut-mana d-na Gabi!
Ma bucur ca v-ati intors!

Avand in vedere ca nu pot spune prea multe( n-ar fi fair play fata de anumite persoane) pot doar sa va rog sa verificati ce marfa s-a adus, de unde si la ce preturi. Apoi, daca s-ar putea sa monitorizati si daca marfa vanduta e chiar de la producator sau e luata din bazar/ alte locuri si vanduta la pfret de magazin ce se respecta. Nu odata am cumparaty de la dvs si am gasit produse de calitate, si tocmai de aceea imi doresc ca si de acum inainte sa gasesc doar produse de calitate nicidecum alte chestii ce pot fi luate si de aiurea la un pret mult mai mic. Daca dau un ban , stiu pe ce-l dau, dar poate sunt altii care nu stiu cum se face treaba asta, si aici scade prestigiul firmei , castigat cu greu , avand in vedere ca sunt atatea surse de aprovizionare in Iasi.
E chestie de adaos comercial, de cat de Mustad si cat de mustaNd sunt carligele, la cat de energo sunt mulinetele si ce fel de piese au in ele fata de original, si alte chestii de genul asta. Atat pot spune ...
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Scrie răspuns