Gipo e singura firma prezenta. Am vazut noile bete Cardinal (nu sunt rele), ceva lansete de duzina, un singur model de oscilanta (plina de abtibilduri rosii

Marfa putina si ieftineala (politica Metro

Am fost cam dezamagit.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca le-ai notat sau ai o memorie de elefant de le-ai tinut minte pe toate...angler scrie:Am fost la Metro la"raionul de articole pentru pescuit".
Gipo e singura firma prezenta. Am vazut noile bete Cardinal (nu sunt rele), ceva lansete de duzina, un singur model de oscilanta (plina de abtibilduri rosii), plute la cutie-set de 10 bucati (ce gaselnita sa nu ai doua plute la fel
), jiguri la cutie-set (aici gasesti doua jiguri la fel
), plumbi la cutie-set (o singura greutate), suporti de lansete (modele putin practice), nade, prastii de nadit (cele mai numeroase
), pelerine si costume de ploaie din "musama", fire Tornado (de evitat, sunt patit
) si atractia
standului mulinetele Cardinal- puse in vitrina incuiata ( mulinetele si caviarul au acelasi tratament
).
Marfa putina si ieftineala (politica Metro)
Am fost cam dezamagit.
...Ori ca memoria imi agiuta...Cred ca le-ai notat sau ai o memorie de elefant de le-ai tinut minte pe toate...
Nici mie nu mi se pare ca preturile sunt mici- de fapt sunt cu cateva mii mai mari ca la magazinul Gipo din oras.mi-au parut cam scumpe
Nu stim de la tine, bineinteles, dar e bine ca stim. Preturi piperate rau de tot. Daca nu e Gabi.... Oricum, am vazut la magazinul nou din Pd.de Fier marfa mai aproape de adevar (la pret ma refer) Nu multa, nu pentru toate gusturilor, dar nu scumpa.legio1083 scrie:Apropi de G&T... Am auzit o vorba de la o persoana importanta, ca baitzasul de acolo, pana vine Gabi din spital a bagat o gramada de bazareturi in vanzare si le da la pret adaugat , pt a uNple buzunarul propriu... /Daca intreaba cineva , nu stiti de la mine... Ok?