Legea nr 317/2009 pescuit si acvacultura

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Noi 2009, 14:39

apsalba scrie:Am solicitat pe web-ul federatiei pareri de la diversi. Nu au venit. Probabil interesatii erau la pescuit. Va place sau nu, FNPSR participa la consultari. Nu voi cei care va dati cu presupusul. Interesant, nu? :lol: :lol: :lol:

PS In bidounul ala poate transporti pesti mici pentru momeala la rapitori.
Evident! La cat de ingramaditi sunt politicienii, chiama la consultari doar oameni de acelasi nivel, nu discuta cu oricine!

Deci, dragilor, argumentul decisiv al individului ca textul propus e bun este ca el e chemat la consultari! Eu zic sa va luati rand la ghiseul dansului de vandut permise, ca va fi o coada ... :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Noi 2009, 14:43

:lol: :lol: :lol: La noi nu se vand permise. Sunt curios ce rezultate o sa ai la test. O sa insist sa fie acceptat. Prea multi se cred destepti pe forumul asta.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Noi 2009, 14:45

apsalba scrie: Prea multi se cred destepti pe forumul asta.
asa-i! arata-le tu cine-i cel mai mare mincinos care promite decontarea popularilor si apoi le rade celorlalti in nas!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Noi 2009, 14:48

attilaf scrie:
apsalba scrie:Am solicitat pe web-ul federatiei pareri de la diversi. Nu au venit. Probabil interesatii erau la pescuit. Va place sau nu, FNPSR participa la consultari. Nu voi cei care va dati cu presupusul. Interesant, nu? :lol: :lol: :lol:

PS In bidounul ala poate transporti pesti mici pentru momeala la rapitori.
apsalba.... as fi vrut sa spun MULTE, dar ma rezum in a cita ceva de pe situl vostru:
pityu pe 27 Oct 2009, 15:09
Am face, dar ce folos ca nu intra nimeni pe forum. Unde sunt asociatiile membre? Nu ai cu cine discuta pe forumul asta. Cineva din cadrul federatiei (nu neaparat presedintele) de ce nu ia nici o masura la o adunare generala cu reprezentantii asociatiilor membre. Traim in secolul XXI si nu comunicam intre noi. Ce federatie e asta? Federatia asociatiilor care nu comunica intre ei, nu se inghit, nu ne intereseaza nimic, dar vrem sa zica lumea ca suntem mai buni ca altii!!
apsalba
Recunoaste ca iti place sa postezi pe rapitori.ro, desi suntem neimportanti pentru tine, suntem singurii care te baga in seama...

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 03 Noi 2009, 15:11

cum naiba fac astia cu" rotite sarite " sa ajunga sa ne conduca (si ma refer si la guvernanti) ? Ma chinuie demult timp intrebarea asta si inca nu am gasit raspunsul . :roll:
fir intins !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Noi 2009, 15:23

apsalba ... mai ai si tupeul de a face pe desteptul pe aici dupa ce te-ai facut singur de c*c*t in nenumarate randuri ... in locul tau mi-ar plesni obrazul de rusine ... dar am uitat ... cei asemeni tie, oamenii care au ingropat si au furat tara atat cat s-a putut nu au printre sentimente si RUSINEA ...

fii bun, retrage-te in vagauna ta si uita de tot ce se numeste conducere, organizare si alte minuni de genul asta ...

esti penibil ... :oops: :oops: :oops:

auzi la el ... ONOARE SI CURAJ ... hahahaha ... ce sunt astea pentru tine ... doar cuvinte ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 03 Noi 2009, 15:33

Daca tot vor fi vandute permisele ANPA pe 2010, prin AVPSuri , macar ar trebui sa se dea o lege care sa limiteze adaosul comercial??? la cel mult 30% din valoarea permisului.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 03 Noi 2009, 16:46

mai stati de vorba cu cretinii?eo zic k nu are rost.vedeti-va de servici, pescuit, femei, etc.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Noi 2009, 17:54

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: La noi nu se vand permise. Sunt curios ce rezultate o sa ai la test. O sa insist sa fie acceptat. Prea multi se cred destepti pe forumul asta.
cata nesimtire din partea acestui ... cred ca nu suporta nici tastatura epitetele pe care ar trebui sa le scriu
tu esti curios de rezultate altora la test ?
tu care esti total habarnist in ale pescuitului ...
Galeria personala apsalba este goala sau nu a fost creata
ai pe vreun site / forum vreo poza cu vreun guvid prins de tine ?
tu vrei sa testezi pescari ?
chiar nu-ti dai seama cat de penibil ai ajuns ... dute invartindu-te pana in balta care ti-o sapi si ingroapate acolo dar ai grija sa se toarne muuult beton deasupra ta ca alfel otravesti solul.

oare nu se poate implementa un buton "ignore" ?
asa am putea scapa de apsLABA
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Noi 2009, 18:24

Noe tata,
La voi la Resita este o asociatie, care a populat recent un lac si care tot organizeaza concursuri in ultimuil timp. Cum arata acum lacul Grebla? Vezi ca aia or sa te testeze. Ce zici? Treci testul?

PS Vezi ca peste 2 saptamani mai varsa vreo 2 - 3 tone de peste. Il aduc de la Alba. Pun si eu umarul la popularea asta. Daca esti barbat, spune cu ce s-a populat Grebla. Sa te vad.

PPS Oare de ce nu faci tu un ordin de pescuit sportiv? Sau oricare altul de pe forumul asta?

Scrie răspuns