Legea nr 317/2009 pescuit si acvacultura
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
domnule apsalba, esti idiot?citez "Pescarii nu pot fi insotiti de persoane nedetinatoare de permis de pescuit sau cu permisul ridicat. Pe cursurile de apa, pescarii nu pot pescui mai mult de 2 nopti consecutive."Pai a cumparat cumva mama dumneavoastra malu` apelor de scotii asemenea fluturi pe gura?de fapt nu esti idiot, esti un mare dobitoc si un tembel.hai ca mi s-a acrit de tine!cretin de 2 lei.
Interdicţia transportului peştilor vii
Transportul de peşti in stare vie este interzis cu excepţia unui singur recipient cu capacitate maximă de 12 litri.
Asadar si prin urmare, s-a terminat cu popularile ilegale...decat daca veniti fiecare cu cate 1 bidon de 12 l maxim
O gramada de aberatii...
Transportul de peşti in stare vie este interzis cu excepţia unui singur recipient cu capacitate maximă de 12 litri.
Asadar si prin urmare, s-a terminat cu popularile ilegale...decat daca veniti fiecare cu cate 1 bidon de 12 l maxim

O gramada de aberatii...
chiar am avut rabdare sa citesc tot ce era scris acolo in ciuda faptului ca dupa cateva randuri imi venea pur si simplu sa inchid browser-ul ...
pur si simplu nu imi vine sa cred cate aberatii au putut fi ingramadite acolo ... as zice ca nu esti tocmai normal la cap si imi pun intrebarea ... de unde ai scos toate porcariile alea ...
printre toate minunile scrise pe acolo sunt si vreo 2 lucruri bune ... dar care sub nici o forma nu acopera restul tampeniilor ...
aps ... fi bun si lasa-ne in pace ... retrage-te pana nu iti pui in cap fiecare pescar in parte ...
ps : da, chestia aia cu transportul pestiilor e de-a dreptul criminala ... si ce sa mai zic de pescuitul a maxim doua nopti consecutiv ... pai eu daca merg cu cortul o saptamana pe dunare sau oriunde altundeva voi putea pescui doar doua nopti ca a treia trebuie sa ma odihnesc si iarasi o iau de la capat ...
... aps, am ras copios ... multam de banc 
pur si simplu nu imi vine sa cred cate aberatii au putut fi ingramadite acolo ... as zice ca nu esti tocmai normal la cap si imi pun intrebarea ... de unde ai scos toate porcariile alea ...
printre toate minunile scrise pe acolo sunt si vreo 2 lucruri bune ... dar care sub nici o forma nu acopera restul tampeniilor ...
aps ... fi bun si lasa-ne in pace ... retrage-te pana nu iti pui in cap fiecare pescar in parte ...
ps : da, chestia aia cu transportul pestiilor e de-a dreptul criminala ... si ce sa mai zic de pescuitul a maxim doua nopti consecutiv ... pai eu daca merg cu cortul o saptamana pe dunare sau oriunde altundeva voi putea pescui doar doua nopti ca a treia trebuie sa ma odihnesc si iarasi o iau de la capat ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
Eu ii propun d-lui care-si zice apsalba,daca el a facut propunerea respectiva,sa si-o indese virtos in anus,da adinc de tot,atit de adinc incit nici nasul lui pinochio sa n-o mai ajunga,si sa -si vada de treaba lui.Eu unul nu inteleg ,membrii la asociatia lu ala is chiar cretini de isi tolereaza ASA un sef??Chiar nu s-au saturat de colectivism?.Ca ce chestie sa-i platesc eu dreptul meu natural de a pescui??ce n-a fost bine anul acesta?V-au scazut fondurile care va sporeau de la an la an,FARA SA FACETI NIMIC?Chiar sinteti atit de tupeisti?In cazul in care se aplica propunerile lu cretinu ala ,io unul voi intra in rindurile braconierilor fara permis.De buna voie si nesilit de nimeni.
AMIN!Sa-i aprindem o lumanare miselului, asa, pentru sanatatea lui, ca sa poata sa scoata muuuulte legi asa tari.haha, auziti si voi, nu se poate sa avem insotitor la pescuit.pai ce face saracu` om daca se uita?Fac pariu, apsalba, ca esti pesedist.te zbati si tu in rahat ca Geoana, sa puneti mana pe un ciolan de ros.Apoi cu pescuit noaptea, pai ce facem dom`le?suntem tiristi?ne instalezi vreun tahograf?sa vezi daca lucram prea mult in tura de noapte?si mie daca mi se ridica maciuca si vreau sa pun 1 peste intr-un butoi de 200 de litri, ce imi faci?vreau sa pun un amarat de guvid intr-un butoi maaare, atat de mare ca prostiile pe care le scoti pe gura, te intreb ce poti sa-mi faci?iti zic eo, nu imi faci nimic, pentru ca nu poti, ca esti ingust la minte.auzi la el, onoare si curaj.ha ha ha!
Multe tampenii am vazut pana acum dar cele ce sunt cuprinse in acest proiect depasesc orice inchipuire.
Cea mai tare este chestia cu atestatul. Adica , daca te faci membru de asociatie nu-ti mai trebuie atestat , daca nu te faci membru trebuie sa treci pe la asociatie sa-ti iei atestat. Dar ce baza legala aveti voi sa dati atestate pentru amaratii care vor sa pescuiasca legal in tara asta? Cred ca prima data trebuia sa va luati voi atestate de la medicii psihiatrii cum ca sunteti sanatosi la cap.
Recunosc, ca am crezut ca mai ai si momente de luciditate dar se vede treaba ca m-am inselat. Ori fi cretini si nepregatiti profesional cei de la ANPA dar asa ceva n-o sa-ti inghita.
Cea mai tare este chestia cu atestatul. Adica , daca te faci membru de asociatie nu-ti mai trebuie atestat , daca nu te faci membru trebuie sa treci pe la asociatie sa-ti iei atestat. Dar ce baza legala aveti voi sa dati atestate pentru amaratii care vor sa pescuiasca legal in tara asta? Cred ca prima data trebuia sa va luati voi atestate de la medicii psihiatrii cum ca sunteti sanatosi la cap.
Recunosc, ca am crezut ca mai ai si momente de luciditate dar se vede treaba ca m-am inselat. Ori fi cretini si nepregatiti profesional cei de la ANPA dar asa ceva n-o sa-ti inghita.
Porcaria aia de text siluieste logica si limba romana, ce sa mai vorbim de pescuit...
"In cazul unui concurs anuntat public, pescarul este tinut departe cu pana la 2 ore inainte de debutul concursului in afara activitatii de pescuit si este demontat tot ce poate intrerupe derularea competitiei din limitele de concurs si la cel putin 50 de metri de ea. Pescarii nu isi pot lua materialele si relua activitatea decat la 2 ore dupa finalul concursului."
Cine e demontat? Pescarul?
Trebe sa fii demontat rau la mansarda ca sa asterni pe hartie asa ceva.
Si sa-l intitulezi text de lege...
"Pescuit cu o singura linie la mal " - este vorba de o linie de inalta tensiune?
Un copil de 7 ani se exprima mai corect.
Penibil.
Ma rog, ne-am obisnuit cu asta.
"In cazul unui concurs anuntat public, pescarul este tinut departe cu pana la 2 ore inainte de debutul concursului in afara activitatii de pescuit si este demontat tot ce poate intrerupe derularea competitiei din limitele de concurs si la cel putin 50 de metri de ea. Pescarii nu isi pot lua materialele si relua activitatea decat la 2 ore dupa finalul concursului."
Cine e demontat? Pescarul?

Trebe sa fii demontat rau la mansarda ca sa asterni pe hartie asa ceva.
Si sa-l intitulezi text de lege...
"Pescuit cu o singura linie la mal " - este vorba de o linie de inalta tensiune?
Un copil de 7 ani se exprima mai corect.
Penibil.
Ma rog, ne-am obisnuit cu asta.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
apsalba.... as fi vrut sa spun MULTE, dar ma rezum in a cita ceva de pe situl vostru:apsalba scrie:Am solicitat pe web-ul federatiei pareri de la diversi. Nu au venit. Probabil interesatii erau la pescuit. Va place sau nu, FNPSR participa la consultari. Nu voi cei care va dati cu presupusul. Interesant, nu?![]()
![]()
PS In bidounul ala poate transporti pesti mici pentru momeala la rapitori.
pityu pe 27 Oct 2009, 15:09
Am face, dar ce folos ca nu intra nimeni pe forum. Unde sunt asociatiile membre? Nu ai cu cine discuta pe forumul asta. Cineva din cadrul federatiei (nu neaparat presedintele) de ce nu ia nici o masura la o adunare generala cu reprezentantii asociatiilor membre. Traim in secolul XXI si nu comunicam intre noi. Ce federatie e asta? Federatia asociatiilor care nu comunica intre ei, nu se inghit, nu ne intereseaza nimic, dar vrem sa zica lumea ca suntem mai buni ca altii!!