Legea nr 317/2009 pescuit si acvacultura

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Noi 2009, 18:29

aps ... fi bun si mai bine taci ... nu are rost sa iti mai bati gura pentru ca totul e de pomana ... lumea e lamurita de ceea ce esti in stare ...

cat despre asociatia aia din resita despre care vorbesti ... chiar nu e nimic de lauda ... un alt ajvps ... asa ca nu te mai arunca pentru ca totul e de pomana ...

strop de rusine nu exista in tine omule ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Noi 2009, 18:31

PS ... vezi ca esti asteptat pe aici cu un raspuns ...

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=730

CURAJ ... :oops:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 04 Noi 2009, 11:18

Mai e o chestie in lege care mie nu imi place deloc ....=>" pescuitul in scop comercial si recreativ/sportiv pe cursul unei ape curgatoare in zona de 500 m aval de baraj;".

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Noi 2009, 11:41

apsalba scrie:Noe tata,
La voi la Resita este o asociatie, care a populat recent un lac si care tot organizeaza concursuri in ultimuil timp. Cum arata acum lacul Grebla? Vezi ca aia or sa te testeze. Ce zici? Treci testul?

PS Vezi ca peste 2 saptamani mai varsa vreo 2 - 3 tone de peste. Il aduc de la Alba. Pun si eu umarul la popularea asta. Daca esti barbat, spune cu ce s-a populat Grebla. Sa te vad.

PPS Oare de ce nu faci tu un ordin de pescuit sportiv? Sau oricare altul de pe forumul asta?
apsLaba cunosc foarte bine situatia de la Resita ... oricum tu nu cred ca ai vreun merit in actiunile care au fost intreprinse de aps Caras ... nici la respectiva populare nici la "concursuri".

Am pus concursuri intre ghilimele iar daca vrei sa sti ce semnificatie au acele ghilimele intreaba pe privat.

PS
am fost acolo in seara in care a fost facuta popularea asa ca stiu foarte bine ce a fost bagat in apa si cat ... si am mai fost si la 4 "concursuri" din cele 6 care au avut loc pana acum.
Cat despre testare ... las-o moarta ca macane.
S'altare și bunăstare !

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Noi 2009, 11:57

Noi tre sa intelegem un lucru !!!

ca atata timp cat oameni de bun simt nu fac nimic si doar comenteaza si refuleaza pe forumuri din indolenta , comodiatate , lipsa de curaj sau alte motive , se creeaza un mare vid de actiune pe care de obicei il umplu tupeistii /hotii/ prostii/ nesimtitii/coruptii.....

iar asta se intampla peste tot nu doar aici ...
mai mult acesti penibili ,realizand lipsa de reactie ne iau si la pret de matineu aruncandu-ne in fata dispretzul lor caracteristic de babuini retardati

cu alte cuvinte postarea aia de mai sus suna asa:
vorbiti voi prostilor cat vreti ca mie mi se rupe tentativa de poola ...ca.si asa doar eu particip la consultari ....si tot la mana mea ajungeti
ar urma si un muhahahaha.....da pe forum nu se aude

asa ca in loc sa va ( ne) miorlaiti , mai bine ganditi ceva concret de facut

e singuru mod prin care atatia oameni care au ceva de spus vor fi bagati in seama

in loc sa-l injurati mai bine ganditi ceva concret de facut

daca nu veti lua atitudine , obisnuiti-va cu faptul ca asemenea specimene de pus in borcan la Antipa vor arunca cu zoale in voi (noi) si pe buna dreptate .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Noi 2009, 12:17

clar asa e
somnul pescarilor naste monstrii ca aspalba daca imi e permisa parafrazarea.
exista deja asociatii, cluburi ligi, etc. si vor mai aparea si altele.
Exceptand vanzatorii de permise si atestate :D conjuncturali gen FNPSR si mamutul comunist AGVPS, vreau sa cred ca celelalte asociatii chiar au ca obiect de activitate pescuitul si pescarii.
Ar fi extraordinar sa se puna de acord pe un proiect de lege si sa-l sustina.
A fost la un moment dat o initiativa din partea Pescari4Ever, era cel mai bun proiect pe care l-am citit.
Din cate stiu nu s-a finalizat...
Daca stam si ne uitam ne vom trezi intr-o zi ca se aproba naibii idioteniile propuse de FNPSR...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 04 Noi 2009, 12:28

Corect ce a spus Sorin.
Noi toti, ne consideram pescari sportivi, care vedem pescuitul ca o relaxare. Dar altii, gen alde aspalba si compania, vad mai mult decat atat...vad o afacere. Si atunci, daca poti sa iei gratis de la stat dreptul de a "vinde" pestii catre aceia care vor sa se relaxeze, sa faci bani fara sa faci nimic, de ce sa nu profiti de oportunitate??.
Apsalba (si ceilalti afaceristi), e clar ca nu sunt pescari, ci doar afacerisiti. Daca nu a reusit sa inlature AGVPS-ul de la ciolan, cu toate ca putea sa puna 10 pariuri ca legea e de partea lui, acum fraternizeaza cu "diavolul comunist" si participa la "discutii" in aceeasi tabara cu "Diavolul". Amandoua au avut de suferit din cauza legii de anul trecut, cu permise luate direct de la ANPA, si anul acesta au facut front comun pentru a nu muri de foame.

Asadar, din punctul meu de vedere, apsalba, e cel mai ....(si aici va las pe voi sa veniti cu adjectivele de rigoare,) pescar, dar ca afacerist....e excelent. In vreo 2-3 ani il vad si in Parlament. Are stofa....te face cu zambetul pe buze, iti raspunde doar la ce vrea el....

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Noi 2009, 13:43

In urma cu trei ani veteranul Sorin a moderat p tentativa de organizare a pescuitului sportiv la sediul AVP. In afara de ifoselor pescarilor ''consacrati'', care isi etalau meritele de pescari sportivi, nu s-a realizat nimic. Daca initiativa a plecat de la Alba Iulia, asta este. Nu uitati totusi ca pescarii consacrati, nu numai ca au batut palma cu AGVPS, dar au incheiat chiar si un protocol scris cu aceasta.

PS Moderatorul Sorin ar da dovada de bun simt daca s-ar abtine a face aprecieri personale la adresa userilor. In afara de indemn la actiune nu face nimic. Cum nu a facut nici in 2006 cand a pus pe drumuri o parte a presedintilor de asociatii si nici prin revista la care scrie. Cum zice trustul sau: PUTIN RESPECT.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Noi 2009, 14:00

apsalba scrie:In urma cu trei ani veteranul Sorin a moderat p tentativa de organizare a pescuitului sportiv la sediul AVP. In afara de ifoselor pescarilor ''consacrati'', care isi etalau meritele de pescari sportivi, nu s-a realizat nimic. Daca initiativa a plecat de la Alba Iulia, asta este. Nu uitati totusi ca pescarii consacrati, nu numai ca au batut palma cu AGVPS, dar au incheiat chiar si un protocol scris cu aceasta.

PS Moderatorul Sorin ar da dovada de bun simt daca s-ar abtine a face aprecieri personale la adresa userilor. In afara de indemn la actiune nu face nimic. Cum nu a facut nici in 2006 cand a pus pe drumuri o parte a presedintilor de asociatii si nici prin revista la care scrie. Cum zice trustul sau: PUTIN RESPECT.
da ... s-au scris o gramada de remarci, o gramada de intrebari si lamuriri au fost cerute si tu esti in stare sa scrii doar asta ... ca de obicei ... complet pe langa ...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Noi 2009, 14:07

apsalba scrie:In urma cu trei ani veteranul Sorin a moderat p tentativa de organizare a pescuitului sportiv la sediul AVP. In afara de ifoselor pescarilor ''consacrati'', care isi etalau meritele de pescari sportivi, nu s-a realizat nimic. Daca initiativa a plecat de la Alba Iulia, asta este. Nu uitati totusi ca pescarii consacrati, nu numai ca au batut palma cu AGVPS, dar au incheiat chiar si un protocol scris cu aceasta.

apsalba
confunzi pita cu slana
nu sunt Sorin Dragoi , daca la el te referi
si nu sunt moderator
sunt un pescar simplu , satul de aiureli
da , nu am dat dovada de bun simt in postul meu si nu sunt vreun exemplu de bun simt neconditionat
am dat un indemn celor care stau pasiv la taste si doar injura . Ei trebuie sa inteleaga ca pt a-si apara interesele ....CORECTE ,APSALBA , CORECTE fata de pescuit si pesti trtebuie sa si FACA ,daca pot

apsalba poate sa faca si trebuie apreciata , numa ca motivatia pt care o face e defecta , pestele apsalba pute de la cap

nu poti trata, apsalba, niste oameni care nu-si doresc decat sa fie peste sa aiba legi si sa pescuiasca cu dispretz si aroganta ....le intorci spatele si razi ca numa tu te duci la consultari ......pe ei trebuie sa-i strangi in jurul tau si sa faceti o forta de lobby coerenta, nu cu plase de cadouri pe la sefi...
nu poti sa-ti bati joc de promisiunea unor oameni , putini dar cu initiativa care au ales pe banii lor si ei entuziastilor sa populeze cu pastrav un rau , satui de facatori din astia de politica care nu fac si aduc bun nimic
Cat valoreaza 10 mil de lei extrem de vechi pt apsalba????....
Daca apsalba avea onoare se scotocea dupa maruntis si-si platea promisiunea ....din banii aia cu siguranta alti pesti luau inapoi drumul apelor .....si te alegeai cu oameni care te apreciau , dovedeai cuvant si inspirai incredere.....
dar nu , da-i in ....de pescari........si pt ce?.....pt 1000 de roni amarati ....RUSINE !!!
asta arata ca apsalba vrea sa IA nu sa DEA ....si pt asta din stricte motive de obraz si bun simt ar trebui sa nu mai faci umbra forumului de rapitori.
Lumea s-a prins ...si ea
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns