dupa mult timp am intrat sa citesc. sincer de curiozitate sa vad ce se spune de noua lege.
din pacate nimic nou.oameni care se cearta cu acelasi odios apsalba.
acum ceva vreme in urma va spuneam niste lucruri despre personaj.ii stiam caracterul de la oameni apropiati lui.(=0).
ani de zile s-a luptat sa ia ciolanul cel mare, la inceput luptand cu inversunare impotriva asocierii, procese cu toata lumea inclusiv cu pestii din apa. rezultatele???!!!!!
nu se mai lupta ptr ciolan ca si-a primit sau isi va primii partea.nu mai uraste pe nimeni de pe la agv.
imi pare rau ptr unii de pe forum care pe atunci erau naivi si il vedeau ca pe ala suprem si din partea carora am primit multe jigniri.am incercat sa explic niste lucruri ,diferenta dintre noi fiind ca eu eram in sistem ei erau doar pescarii .era normal sa vad si sa cunosc altfel situatia.niciodata nu m-a interesat sa atrag pescarii intr-un anumit sens.
am crescut, am lucrat intre ei ani de zile. nu puteam sa ii tradez .tot timpul v-am spus haideti sa fim uniti ca asa avem cel mai mare succes.
din pacate acest fnpsr s-a construit pe spatele oamenilor care nu stiu sau nu au fost informati, si altii care au anumite interese. au ajuns acolo unde au vrut si din pacate ptr pescari mostra de inteligenta o aveti in proiectul de pe site-ul lor.
tot ce pot spune este sa il ignorati total ,indiferent de ce debiteaza, caci nu aveti tasta de ignor si veti vedea ca dispare.
sau faceti un topic sau o petitie care sa o trimiteti catre administrator si sa cereti ca anumite topicuri sa nu va mai fie atacate de "virus".daca nu ignor total si fuga pe balta pana mai e peste sau pana nu dati "examen " la alba si il picati si trebuie sa renuntati total.
sincer dezamagitoare situatie si am cam renuntat la sperante si alte .......
voi mai citi peste un an sa vad ce a mai debitat aps-ul la adresa mea.scuze popescule ca in timp am divulgat atatea despre tine(afacerile tale personale cu balastiete )si federatia ta. stiu ca am fost un mic ghimpe dar na nu puteam sta indiferent sa vad ca minti oamenii cu nerusinare.
hai pofta mare la ciolan , daca il prinzi.
mii de scuze de off si multe salutari prietenilor mei de pe acest forum