Legea nr 317/2009 pescuit si acvacultura

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 04 Noi 2009, 14:27

Cu toate că acţiunile îl contrazic, Ştefan Popescu (apsalba) spune că nu este pasionat de pescuit.(Corect,asta ne-a dovedit-o deja) Afirmă că este mai interesat de protejarea resurselor acvatice vii, care exploatate la modul corect pot aduce beneficii însemnate României (Daca Romania = conturile personale, prin federatii, iarasi are dreptate)
Si ne mai miram de ce se duce dracului tot.... Daca de problema pescuitului s-ar ocupa cineva pasionat de pescuit...si nu de afaceri din pescuit, poate altfel ar sta problema. Insa, pana acel cineva va face pasul in fata, tot cu "afaceristi" ne vom mandri.
Ce nu-i place:
„Îmi lasă un gust amar zbaterea asta în zadar pe care o simt, la toată lumea, în România. Din păcate se simte ineficienÅ£a în mai multe domenii ÅŸi direcÅ£ii. Oamenii s-au obiÅŸnuit să ceară ÅŸi să ÅŸi primească, nu vor să vadă oportunităţile nici când le au în faţă. Sunt multe de făcut dar nu există iniÅ£iativăâ€

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2009, 16:29

Apsalba asta mai vorbeste :lol: inca nu am elucidat daca vorbeste Stefan Popescu sau Asociatia lui, saracii oameni nici nu stiu ce toarna aiesta pe aici. Imi e si mila sa il jignesc, tiu minte ca ma infuriase asa tare ca am vrut sa il bat :lol: risipa de nervi si energie inutila, mai are si familie, chiar ar fi fost pacat. De ignorat nu merge ignorat, chiar cand crezi ca ai scapat de el apare din neant cu blasfemii, iar e pacat, irosesc tastatura asta si incheieturile la dejte pe un subiect steril.

El este un cugetator, un ganditor (mi-l imaginez ca statuetele acelea doua de la Cernavoda cu cotul pe genunchi si pumnul sub barbie)

„Am foarte puţin timp de pescuit. Mie îmi place să gândesc proiecte"

Iata un om care testeaza bonitatea apei prin gandit proiecte :lol:

[quote]„Cel mai mare deserviciu îl fac braconierii. AsociaÅ£ia din Alba a făcut o campanie de conÅŸtientizare, în care a împărÅ£it 20.000 de pliante, prin care dorea informeze despre nevoia de protejare a râurilor. Trebuie să se înÅ£eleagă faptul că România, statul, ar putea avea foarte mult de câştigatâ€

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2009, 16:31

In ultimii zeci de ani toti care au condus tara asta,din bine in mai bine,aveau nume care se terminau cu -escu-.Nici d-l care a infiintat federatia asta bomba,si care are proiecte care de care mai fanteziste,nu face exceptie de la aceasta regula.A terminat o facultate pe vremea lui ceausescu,observ,probabil de aici i se trag nastrusnicele idei...

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 04 Noi 2009, 18:39

cel mai bine il prinde culoarea hainei.maistre, pacat ca nu-s verticale, ca la bulau, unde iti place tie.si vad ca eviti sa mai raspunzi acum.oricum, nice look.din partea colegilor mei de pescuit, iti OFERIM, deci sa nu te obosesti sa ne trimiti bani inapoi, UN COSTUM CU DUNGI VERTICALE ALBE SI NEGRE.sa-l ai la balaceanca, acolo unde o sa ajungi ptr minciunile astea care le serversti.din partea mea, da doamne sa ajungi acolo, sa se mai scape tzara de o râie. :evil:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 06 Noi 2009, 20:00

Date personale APS Alba (Din ziarul Adevarul) :
Născut: La 25 august 1956 în comuna Albeni, judeţul Gorj
Educaţie: Facultatea de Mecanică, Institutul Politehnic Bucureşti şi master în management în Elveţia
Ocupaţie: administrator firmă de consultanţă
Familie: căsătorit, un copil

UN COPIL, APS ? Care citeste toate postarile de pe forumuri, legate de ONOAREA si CURAJUL tau? Care citeste parerile pescarilor despre tine, pastorul lor de la Federatie ? As intra in pamant de rusine sa ma uit in ochii copilului meu, dupa toate epitetele si adjectivele -meritate zic eu- cu care ai fost blagoslovit in ultima luna. Mare rusine, mare.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Noi 2009, 15:42

apsalba scrie: ar da dovada de bun simt daca s-ar abtine a face aprecieri personale la adresa userilor. In afara de indemn la actiune nu face nimic. Cum nu a facut nici in 2006 cand a pus pe drumuri o parte a presedintilor de asociatii si nici prin revista la care scrie. Cum zice trustul sau: PUTIN RESPECT.
Mai Apsalba...tocmai TU ai asemenea pretentii???
TU ala care habar nu are de asa ceva???
TU ala care in alte parti ale forumului a aruncat vorbe in vant si promisiuni desarte??
TU ar trebuii sa taci si sa nici nu pomenesti de asemenea valori morale

Daca vrei sa raspunzi la o intrebare asa mai nevinovata.

Am citit pe forumul acesta (nu stiu exact la ce Topic) ca ai amenajat/escavat nu stiu ce lacuri

Cu sedimentele care le-ai scos din acel loc...sunt curios ce ai facut cu el :? ? Le arunci membrilor din asociatia ta "praf" in ochii sub pretextul: "Uite v-am construit un lac superb pt pescuit" si sedimentele le-ai valorificat in cel mai bun interes EVIDENT ca al tau personal?
Sau l-ai vandut unei firme specializata in domeniu respectiv

Ziceai undeva ca ai obtinut fonduri europene
Acolo ai nevoie de un plan de management cati bani ai luat ca ai "acordat" acel plan catre firma pe care ai preferat tu?
Nu m-ar mira ca acea firma sa fie detinuta de cineva cunoscut tie(obligatoriu intervine legea aia a romanului "frate, facem jumi juma") sau detinuta tocmai de tine?

Si sa iti mai aduc aminte ca esti asteptat pe alt topic???

Nu uita!!! Esti om ca si mine sau ca oricare.....toti cadem odata :twisted:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 11 Noi 2009, 14:11

nu-l mai strigati ca oricum nu va raspunde.si daca raspunde, o sa continue cu alte aiureli, nicidecum sa raspunda la una din intrebarile noastre.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 12 Noi 2009, 20:47

dupa mult timp am intrat sa citesc. sincer de curiozitate sa vad ce se spune de noua lege.
din pacate nimic nou.oameni care se cearta cu acelasi odios apsalba.
acum ceva vreme in urma va spuneam niste lucruri despre personaj.ii stiam caracterul de la oameni apropiati lui.(=0).
ani de zile s-a luptat sa ia ciolanul cel mare, la inceput luptand cu inversunare impotriva asocierii, procese cu toata lumea inclusiv cu pestii din apa. rezultatele???!!!!!
nu se mai lupta ptr ciolan ca si-a primit sau isi va primii partea.nu mai uraste pe nimeni de pe la agv.
imi pare rau ptr unii de pe forum care pe atunci erau naivi si il vedeau ca pe ala suprem si din partea carora am primit multe jigniri.am incercat sa explic niste lucruri ,diferenta dintre noi fiind ca eu eram in sistem ei erau doar pescarii .era normal sa vad si sa cunosc altfel situatia.niciodata nu m-a interesat sa atrag pescarii intr-un anumit sens.
am crescut, am lucrat intre ei ani de zile. nu puteam sa ii tradez .tot timpul v-am spus haideti sa fim uniti ca asa avem cel mai mare succes.
din pacate acest fnpsr s-a construit pe spatele oamenilor care nu stiu sau nu au fost informati, si altii care au anumite interese. au ajuns acolo unde au vrut si din pacate ptr pescari mostra de inteligenta o aveti in proiectul de pe site-ul lor.
tot ce pot spune este sa il ignorati total ,indiferent de ce debiteaza, caci nu aveti tasta de ignor si veti vedea ca dispare.
sau faceti un topic sau o petitie care sa o trimiteti catre administrator si sa cereti ca anumite topicuri sa nu va mai fie atacate de "virus".daca nu ignor total si fuga pe balta pana mai e peste sau pana nu dati "examen " la alba si il picati si trebuie sa renuntati total.

sincer dezamagitoare situatie si am cam renuntat la sperante si alte .......
voi mai citi peste un an sa vad ce a mai debitat aps-ul la adresa mea.scuze popescule ca in timp am divulgat atatea despre tine(afacerile tale personale cu balastiete )si federatia ta. stiu ca am fost un mic ghimpe dar na nu puteam sta indiferent sa vad ca minti oamenii cu nerusinare.

hai pofta mare la ciolan , daca il prinzi.

mii de scuze de off si multe salutari prietenilor mei de pe acest forum :bere: :bere: :help:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Noi 2009, 02:17

Daca analizam putin unele chestiuni, din acest proiect de ordin, chiar au logica si au fost gandite spre binele pescarului desi la prima vedere nu pare, astfel;
„Pescarii nu pot fi insotiti de persoane nedetinatoare de permisâ€

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Noi 2009, 06:49

Fratilor va faceti probleme "degeaba",apsalba& co,sunt "copii"(mici),legea nu a fost data pentru "micimani"ci pentru cei ce "au jefuit" si "vor jefui"(dupa noua lege),bazinele naturale si mai ales "DELTA"!De acolo au venit"spagile",grase,ginditiva:3 sturioni+50 kgX2000=100000 ron!!!!!!!!!!!!!
(sursa este sigura!,este vorba de icre)!Zonal (toti),ne sustinem cauza,ma tem ca asa cum sa discutat aici aproape in fiecare an,NOI toti am pierdut "din start"!
ps speranta moare ultima!
ps1 ..si chiar asa, cei care au intocmit"nenorocirea" credeti ca sunt "din tagma"..(care)????

Scrie răspuns