Luci daca socotesti cand e vorba de cheltuieli nici aici nu e mai ieftin kilu la puiet, benzina etc.. la personal cred ca acolo tot atata se dau, ca acolo daca te prinde la braconaj ai puso, nu trebe personal mare , aici cand vin in control de multe ori vin cu toata gasca ca sa nu aiba probleme
dar la banii astea ce se cer asociatii in Ro (15-30 euro/an) daca faci socoteala nici nu poti sa ai mari pretentii ... adevaru e ca undeva asa cum a zis Genu la 100 euro ar trebui sa fie taxa pe an la asociatii ca sa mearga totu bine ... is curios, cand se termina "haosul" (daca om trai n nu anul asta ) cat de serios va lua ANPA sarcinile , cat de repede si cum reactioneaza la sesizari , cat de transparent va fi sistemul ...
asociatia poti sa privesti ca un instrument care are grija de banii tai , daca "haosul" a fost produs intentionat pt a schimba tot sistemul in bine(monitorizare si socoteala) petitia a fost facut degeaba ca totu era gandit dinainte, o petitie nu se schimba nimica, vom avea pesti contracost ... daca a fost facut pt aburire sau din gresala proasta au ajuns aici petitia nu va fi nici macar citit de nimeni acolo unde trebuie ca totu se misca cum vor interesele ...
in cazul asta doar atunci se va schimba ceva (la o asociatie) daca pescarii se aduna si cer socoteala sau fac alta asociatie de pescari etc
despre reciprocitate, ce sa zic io n-as avea curaj sa plec in alt judet cu "permisu" meu d'aci .. cred ca aradenii tai au fost prostiti ... de reciprocitate in felu ca in alt judet platesti 50% daca ai permis ajvps am auzit ,dar 100% gratis sau reciprocitate nu ...
la Tamasda majoritatea pescarilor e din Arad sau Timisoara nu-s convins ca toti au avut permis de bihor , ci ca in Bh a fost cel mai scump asa zis permisu (140ron la AGVPS, la celelalte 2 asociatii 70 ron)