Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sorin scrie:cred ca de partea conservei

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- florentiniuga
- junior
Pentru expunerea proiectelor, pana acum l-am avut invitat numai pe Popescu (de 3 ori anul trecut). Era normal sa dau dreptul sa se explice si celorlalti desi recunosc, datorita prezentei lui Gigi Stefan, discutia s-a abatut de la subiectul propus. Voi relua separat subiectele. Mai aveti putintica rabdare sa se intoarca lumea la munca. In ceea ce priveste punerea la aceeasi masa a lui Popescu alaturi de oricine altcineva in emisiunea Info Pescar, ma scuzati, m-asi face partas la ceea ce am afirmat anterior. Institutia Popescu nu va mai aparea la mine in emisiune, decat (poate) dupa alegeri (parlamentare-2008), daca imi va dovedi pana atunci ca nu am avut dreptate. In rest, poate participa oricine, desi mi-e greu sa cred ca ii voi putea pune la aceeasi masa pe Tarus, Dragoi, Dady si Vladeanu sau Rosioru. Mai degraba vreau sa cunosc opinia altor asociatii, pe care nu le-a intrebat nimeni nimic. Din pacate, in aceasta perioada nu ma pot deplasa prin tara dar reprezentantul oricarei asociatii, care trece prin Bucuresti si este mandatat sa faca declaratii in numele asociatiei, ma poate contacta pentru inregistrare.Gyorg scrie:...dar de acolo si pana la sustinerea uneia dintre tabere fatis , vezi emisiunea pe care tu ai difuzat-o pe OTV, arata clar impartialitatea de care ai dat dovada , tinand cont ca trebuiau invitate ambele parti...
florentin
numai de echidistanta nu te pot "acuza"
erai obligat in ceea ce faci avand in vedere ca postezi ca om de tv
semnatura ta spune asta
in alta ordine de idei faci o greseala pe care o mai fac si altii pe aici , nu stiu daca si tu o faci constient sau nu
reduci o asociere la o persoana
nimic nu este constituit nicaieri dar cu pietre se arunca la greu
de ce ?
spui ca detii informatii care nu stiu ce si cum
pai spune frate si noua sa nu murim prosti
poate ai dreptate
poate nu
dar nu-mi veni cu replici de genul am informatii ce nu se pot spune aici PARDON? sunt clasificate SRI, DIE.CIA sau mai stiu ce alte organisme si organe de trista ori vesela admiratie ?
cat despre partea cu partas ....hotareste-te ...sau continua sa te contrazici singur......dac, si repet DACA Popescu este mandatat de federatia de la alba sa fie purtator de cuvand nu ai ce face chiar daca nu iti place mustata lui decat sa il pui la masa cu cei pe care multi ii numesc partea adversa ( asta in conditiile in care sustii ca esti corect -personal vreau sa cred ca da )
si spuneammai sus de "partea adversa"
voi repeta pt a nu stiu cata oara , poate intelege cineva
SUNT DOUA LUCRURI TOTAL DIFERITE
ce se construieste la alba are printre obiective
protectie mediu
antibraconaj
populare
ecologizare
educatie tineret
turism
ce se construieste la bucuresti are ca obiectiv
pescuitul de competitie
pescarii profesionisti
(daca nu am inteles bine corecteaza-ma , sau oricine o poate face fara pb)
si atunci unde vezi tu
parti adverse ?( tu i-ai separat mai sus ...vezi Tarus,Dady , Dragoi SI Vladeanu sau ROSIORU...ca paranteza ciudata impartire si interesanta proportie a partilor ...cum ai facut-o?:))
daca ai informatii ,de ce nu le faci publice si le impartasesti numai in cercuri restranse ?
spui ca esti amicul pescarilor
(prieten s-a autointitulat altcineva si ne-a cam umplut de respect)
ps
daca mi-a scapat vreo virgula , daca nu-s toate literele , sau exprimarea e mai putin academica nu te obosi ca si altii sa te limitezi la a te opri la aceste inerente inexactitati din partea unui pescar - astept raspunsul )[/quote]
numai de echidistanta nu te pot "acuza"
erai obligat in ceea ce faci avand in vedere ca postezi ca om de tv
semnatura ta spune asta
in alta ordine de idei faci o greseala pe care o mai fac si altii pe aici , nu stiu daca si tu o faci constient sau nu
reduci o asociere la o persoana
nimic nu este constituit nicaieri dar cu pietre se arunca la greu
de ce ?
spui ca detii informatii care nu stiu ce si cum
poate ai dreptate
poate nu
dar nu-mi veni cu replici de genul am informatii ce nu se pot spune aici PARDON? sunt clasificate SRI, DIE.CIA sau mai stiu ce alte organisme si organe de trista ori vesela admiratie ?
cat despre partea cu partas ....hotareste-te ...sau continua sa te contrazici singur......dac, si repet DACA Popescu este mandatat de federatia de la alba sa fie purtator de cuvand nu ai ce face chiar daca nu iti place mustata lui decat sa il pui la masa cu cei pe care multi ii numesc partea adversa ( asta in conditiile in care sustii ca esti corect -personal vreau sa cred ca da )
si spuneammai sus de "partea adversa"
protectie mediu
antibraconaj
populare
ecologizare
educatie tineret
turism
pescuitul de competitie
pescarii profesionisti
si atunci unde vezi tu
parti adverse ?( tu i-ai separat mai sus ...vezi Tarus,Dady , Dragoi SI Vladeanu sau ROSIORU...ca paranteza ciudata impartire si interesanta proportie a partilor ...cum ai facut-o?:))
daca ai informatii ,de ce nu le faci publice si le impartasesti numai in cercuri restranse ?
spui ca esti amicul pescarilor
ps
daca mi-a scapat vreo virgula , daca nu-s toate literele , sau exprimarea e mai putin academica nu te obosi ca si altii sa te limitezi la a te opri la aceste inerente inexactitati din partea unui pescar - astept raspunsul )[/quote]
- florentiniuga
- junior
persoana se autointituleaza pe aici apsalbaovidiu14 scrie:...faci o greseala pe care o mai fac si altii pe aici , nu stiu daca si tu o faci constient sau nu
reduci o asociere la o persoana...
am dat cateva informatii, dar cred ca tu vrei citate clare din surseovidiu14 scrie:...spui ca detii informatii care nu stiu ce si cum
poate ai dreptate
poate nu

acum te contrazici. ori nu trebuie redusa asociatia la o singura persoana, ori o singura persoana reprezinta asociatia (si federatia). cert este ca nu cunosc nicio alta persoana din apsalba iar pe aici nimeni altcineva nu a vorbit in numele asociatiei dar cunosc din federatia de alba si alti membrii fondatori. tu sti cine e presedinte si vice sau presedinte executiv in fnpsr?ovidiu14 scrie:...cat despre partea cu partas ....hotareste-te ...sau continua sa te contrazici singur......dac, si repet DACA Popescu este mandatat de federatia de la alba sa fie purtator de cuvand nu ai ce face chiar daca nu iti place mustata lui decat sa il pui la masa cu cei pe care multi ii numesc partea adversa ( asta in conditiile in care sustii ca esti corect -personal vreau sa cred ca da )
ce se construieste la alba, are printre obiective si ceea ce se construieste la bucuresti dar ceea ce se costruieste la bucuresti nu are nicio legatura cu ceea ce se construieste la alba (vorbim de ANS, CIPS, FIPS, calendar competitional national si international) nu vezi conflictul? sau nu crezi ca apsalba are un asemenea obiectiv? intreaba.ovidiu14 scrie:...si spuneammai sus de "partea adversa"
protectie mediu
antibraconaj
populare
ecologizare
educatie tineret
turism
pescuitul de competitie
pescarii profesionisti
si atunci unde vezi tu
parti adverse ?
pai Tarus cu Dady reprezinta membrii fondatori ai fnpsr iar Dragoi cu Vladeanu, membrii fondatori ai frps. proportii egale nu?ovidiu14 scrie:...( tu i-ai separat mai sus ...vezi Tarus,Dady , Dragoi SI Vladeanu sau ROSIORU...ca paranteza ciudata impartire si interesanta proportie a partilor ...cum ai facut-o?:))
cand e cazul sa transmit informatii de interes national major, o fac. deocamdata particip doar in nume personal, la o dezbatere intr-un cerc restrans, ce are ca tema intentii nu fapte concrete. nu are nimeni interesul sa raspandim isteria la nivel national. in schimb, primul care va fi acreditat la ANS va fi mentionat in emisiune. promit.ovidiu14 scrie:...daca ai informatii ,de ce nu le faci publice si le impartasesti numai in cercuri restranse ?
am foarte multi prieteni pescari, crede-ma. agenda de bal mi-e plinaovidiu14 scrie:...spui ca esti amicul pescarilor

ce alte motive crezi ca am. nu vreau functii, nu ma implic in vreo asociere, imi platesc taxele pe balti cand ma duc sa pescuiesc, chiar daca filmez si rareori ii duc fetitei mele cate un peste acasa. emisiunea o fac pe banii mei, nu castig nimic din ea, dimpotriva, platesc inclusiv difuzarea. nu o fac nici macar din orgoliu. cine ma cunoaste personal stie asta. pe vremea cand "prietenul", cum il numesti tu, realiza emisiunea, eu eram cunoscut drept "operatorul". nu-mi stia nimeni numele, cu atat mai putin faptul ca era emisiunea mea si el doar o prezenta.
respect!
p.s. consider ca acest topic a stors cam tot ce se putea spune despre subiect. restul nu sunt decat discutii si speculatii sterile cu reveniri la aceleasi teme. de aceea imi permit sa ma retrag, cu speranta ca nu va injura cineva in urma mea

pai aici e problema, toata lumea stia ca era emisiunea lui gigi stefan si tu erai operatorul, si se poate crede ca se intampla in continuare la fel, adica el e in spate in schimb esti tu in fata acumpe vremea cand "prietenul", cum il numesti tu, realiza emisiunea, eu eram cunoscut drept "operatorul". nu-mi stia nimeni numele, cu atat mai putin faptul ca era emisiunea mea si el doar o prezenta.
probabil ca adevarul nu o sa-l stim niciodata, poate nici nu conteaza
faptele vorbesc pana la urma.....
Florentine, vezi ca faci o multime de greseli si de afirmatii gresite. Daca tot asa ai tras si concluziile din nuvela de pe aventuri, atunci e cam subtire sustinerea afirmatiilor:
In momentul infiintarii FNPSR nu exista nici macar ideea federatiei de la Buc. Asa ca era normal sa se gandeasca si la competitii. Era mai bine sa se fereasca si sa le lase tot la AGVPS-ul pe care incearca sa il desfiinteze? Poate ca daca cei de la Buc reusesc sa faca FRPS si afilierea la ANS, atunci FNPSR ar putea renunta la partea asta. Ar fi vreo problema? Dar daca FRPS nu se realizeaza? A propus FRPS vreo intalnire cu FNPSR in care sa se medieze aceasta chestiune?
Stefan Popescu a anuntat de n ori ca e presedinte la APS Alba si secretar general la FNPSR. Deci e f clar cine semneaza APSAlba si in numele cui. Nu te ascunde dupa deget!florentiniuga scrie:persoana se autointituleaza pe aici apsalba...ovidiu14 scrie:...reduci o asociere la o persoana...
Unde e contrazicerea? Normal ca o asociatie nu se reduce la o persoana, iar o persoana poate reprezenta asociatia. Idem la federatie. Daca esti curios si vrei sa faci afirmatii corecte, ia statutul celor doua si vezi cine e indreptatit prin statut sa le reprezinte.florentiniuga scrie:acum te contrazici. ori nu trebuie redusa asociatia la o singura persoana, ori o singura persoana reprezinta asociatia (si federatia).
Ca nu cunosti pe nimeni din APSAlba, nu cred ca intereseaza pe cineva. Intamplator cunosc vreo 10 persoane din asociatia asta, iar cativa scriu si aici pe forum. Dar ce importanta are?florentiniuga scrie:cert este ca nu cunosc nicio alta persoana din apsalba
Cum sa nu? Eu am vorbit in numele asociatiei, dl Trentea la fel, altii la fel. Care e problema? Daca statutul asociatiei zice ca ocupantul unei anumite functii are in sarcina relatiile cu alte asociatii, sau relatiile cu presa, etc, e ceva in neregula?florentiniuga scrie: pe aici nimeni altcineva nu a vorbit in numele asociatiei
In mod cert 14 stie. Dar dupa cum pui intrebarea, se vede ca tu nu stii, fiindca functia de presedinte executiv nu exista. Ai muscat la zvonuri (le-am auzit si eu, asa ca stiu care zvonuri ti-au ajuns la urechi)florentiniuga scrie:tu sti cine e presedinte si vice sau presedinte executiv in fnpsr?
florentiniuga scrie:ce se construieste la alba, are printre obiective si ceea ce se construieste la bucuresti dar ceea ce se costruieste la bucuresti nu are nicio legatura cu ceea ce se construieste la alba (vorbim de ANS, CIPS, FIPS, calendar competitional national si international) nu vezi conflictul? sau nu crezi ca apsalba are un asemenea obiectiv? intreaba.
In momentul infiintarii FNPSR nu exista nici macar ideea federatiei de la Buc. Asa ca era normal sa se gandeasca si la competitii. Era mai bine sa se fereasca si sa le lase tot la AGVPS-ul pe care incearca sa il desfiinteze? Poate ca daca cei de la Buc reusesc sa faca FRPS si afilierea la ANS, atunci FNPSR ar putea renunta la partea asta. Ar fi vreo problema? Dar daca FRPS nu se realizeaza? A propus FRPS vreo intalnire cu FNPSR in care sa se medieze aceasta chestiune?
Iar nu esti bine informat. Tarus nu e membru fondator la FNPSR!florentiniuga scrie:pai Tarus cu Dady reprezinta membrii fondatori ai fnpsr iar Dragoi cu Vladeanu, membrii fondatori ai frps. proportii egale nu?
Asta nu cred ca e posibil. Cand vorbeste Basescu toti vad ca corbeste presedintele, nu poate vorbi in nume propriu. Cand vorbesti tu, toti il vad pe Florentin de la TV. Idem cu Malin, Ionascu ... Formatorii de opinie nu mai se mai pot ascunde dupa sintagma "vorbesc in nume personal"florentiniuga scrie:cand e cazul sa transmit informatii de interes national major, o fac. deocamdata particip doar in nume personal
Sper sa nu consideri ca te-am injurat. Poate ti-am mai deschis putin orizontul acestui subiect. Dupa parerea mea subiectul nu se incheie pana cand nu se infiinteaza si FRPS, pana nu vom avea o federatie afiliata la ANS, pana nu vom avea campionat national la toate disciplinele cu drept de reprezentare la competitiile CIPS.florentiniuga scrie:p.s. consider ca acest topic a stors cam tot ce se putea spune despre subiect. restul nu sunt decat discutii si speculatii sterile cu reveniri la aceleasi teme. de aceea imi permit sa ma retrag, cu speranta ca nu va injura cineva in urma mea :D
Ieri Popescu a fost la Bucuresti in incercarea de a infiinta Federatia Romana de Pescuit Sportiv.
I s-a explicat cu legea in fata ( lucru ce l-am explicat si noi dar nu a vrut sa inteleaga sustinand ca stie el tot ) ca nu poate infiinta o astfel de federatie fara a avea un anumit statut conform unor norpe a ANS. Printre aceste norme, Federatia este nevoie sa fie infiintata din asocierea a minim 5 (cinci) cluburi de pescuit sportiv si NU asoctiatii de pescuit sportiv.
In Concluzie nu se poate transforma Federatia de la Alba sau cea de la Bucuresti reprezentata prin Tarus, in FRPS!!!
EU zic ca ar fi mai nimerit ca aceste doua federatii sa se ocupe de pescuitul spotiv la nivel de mase ( si nu de cel de competitie), sa apere drepturile pescarilor din toata tara.
I s-a explicat cu legea in fata ( lucru ce l-am explicat si noi dar nu a vrut sa inteleaga sustinand ca stie el tot ) ca nu poate infiinta o astfel de federatie fara a avea un anumit statut conform unor norpe a ANS. Printre aceste norme, Federatia este nevoie sa fie infiintata din asocierea a minim 5 (cinci) cluburi de pescuit sportiv si NU asoctiatii de pescuit sportiv.
In Concluzie nu se poate transforma Federatia de la Alba sau cea de la Bucuresti reprezentata prin Tarus, in FRPS!!!
EU zic ca ar fi mai nimerit ca aceste doua federatii sa se ocupe de pescuitul spotiv la nivel de mase ( si nu de cel de competitie), sa apere drepturile pescarilor din toata tara.
@Luci , tocmai ca vor invers, marea masa a pescarimii nu aduce asa multi bani precum competitiile, turismul si pescuitu industrial, dar dupa ce vor da jos ajvps vor avea acces la ape si apoi concesionari si apoi devin si pescarii amatori productivi prin achitare unor "mici" taxe pe fiecare perimetru pescuibil in functie de concesionar ... io astept sa vad ce vra aceasta Federatie, un lucru ii sigur, in 2007 pescuim ca si anu trecut
fiecare unde a avut permis

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro