Malin,malin scrie:Adriane, chiar despre asta este vorba. Punctul tau de vedere era chiar cel al ANPA, sub masca unei pareri personale. Nu este atac la persoana, este o simpla constatare. Esti sau nu implicat in proiectul lui Popescu? Esti sau nu angajatul lui Gigi? A fost acuzat sau nu Gigi de Popescu de practici mafiote, de furaciuni, spaga si coruptie? Sunt sau nu interventiile tale pro-FNPS indirect anti Gigi Stefan? Ca si in alte cazuri, pozitia ta fata de pozitia redactiei AVP este sau nu aflata la polul opus, si asta la cel mai oficial si public mod posibil? Gasesti ceva calomnios in toate acestea? Cand sa te creada lumea? Cand il sustii pe Gigi Stefan si ANPA sau cand esti de partea lui Popescu? Cand sustii optiunile revistei pe forumul AVP sau cand le ataci pe forumul Rapitori? Crezi ca este suficient sa fii anti-AGVPS ca scopul sa scuze mijloacele? Am un mare defect: nu suport fariseismul si nici oportunismul. In rest accept orice circumstante atenuante. Chiar si nevoia de cashkval.
spune-mi si mie ce legatura este intre proiectul lui Popescu si faptul ca lucrez la ANPA? Adica dupa tine ANPA, ca institutie publica, ar trebui sa fie impotriva unui proiect de infiintare a unei federatii, care este de drept privat? de ce? pentru ca exista un conflict personal intre Popescu si Stefan? oamenii sunt una si institutiile sunt alta. si nu trebuie pus semn de egalitate intre ele. sau de asemenea pentru ca tu sprijini unul din proiecte inseamna ca revista automat ar trebui sa sprijine acest proiect si sa-l denigreze pe celalalt? ce inseamna in opinia ta optiunea revistei? si cine si cum o stabileste?
eu cred ca atat revista cat si ANPA trebuie sa fie neutre in aceasta disputa, pentru ca ambele ar trebui sa sprijine orice actiune care face ceva pentru pescuitul sportiv, fie ca e vorba de pescuitul de competitie sau de celelalte nenumarate probleme care intereseaza pescarii, indiferent de inerentele simpatii personale.
discutia asta avea ca subiect infiintarea unei federatii de pescuit sportiv. tu insa ai transformat-o intr-una in care toti cei ce au alta opinie decat tine sunt atacati la persoana. Marea majoritate a postarile tale sunt mistouri sau denigrari la adresa celor care nu-ti impartasesc punctul de vedere. nici un argument cu privire la subiectul discutiei doar atacuri la persoana si incercare permanenta de a demonta credibilitatea "adversarilor".
afla ca nu ma implic intr-un astfel de proiect pentru "cascaval" si nici pentru functii. si nu ma intereseaza functia de presedinte. Asa ca relaxati-va, tu, Andrei si toti cei care nu mai pot de grija mea. In acelasi timp mi se pare normal ca atunci cand lucrez la un proiect sa-mi asum si niste responsabilitati. oare de ce simtiti nevoia imperioasa sa demonstrati ca ceilalti nu urmaresc decat avantaje materiale si alearga dupa functii? cand o sa infiintati federatia pe care o proiectati o sa trebuiasca sa impartiti si niste functii de reprezentare, care si la unii si la ceilalti sunt onorifice, neretribuite. Asta inseamna ca tot demersul vostru a fost facut pentru a imparti aceste functii? asta ca tot aminteai de fariseism.