Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 02 Ian 2007, 15:17

malin scrie:Adriane, chiar despre asta este vorba. Punctul tau de vedere era chiar cel al ANPA, sub masca unei pareri personale. Nu este atac la persoana, este o simpla constatare. Esti sau nu implicat in proiectul lui Popescu? Esti sau nu angajatul lui Gigi? A fost acuzat sau nu Gigi de Popescu de practici mafiote, de furaciuni, spaga si coruptie? Sunt sau nu interventiile tale pro-FNPS indirect anti Gigi Stefan? Ca si in alte cazuri, pozitia ta fata de pozitia redactiei AVP este sau nu aflata la polul opus, si asta la cel mai oficial si public mod posibil? Gasesti ceva calomnios in toate acestea? Cand sa te creada lumea? Cand il sustii pe Gigi Stefan si ANPA sau cand esti de partea lui Popescu? Cand sustii optiunile revistei pe forumul AVP sau cand le ataci pe forumul Rapitori? Crezi ca este suficient sa fii anti-AGVPS ca scopul sa scuze mijloacele? Am un mare defect: nu suport fariseismul si nici oportunismul. In rest accept orice circumstante atenuante. Chiar si nevoia de cashkval.
Malin,
spune-mi si mie ce legatura este intre proiectul lui Popescu si faptul ca lucrez la ANPA? Adica dupa tine ANPA, ca institutie publica, ar trebui sa fie impotriva unui proiect de infiintare a unei federatii, care este de drept privat? de ce? pentru ca exista un conflict personal intre Popescu si Stefan? oamenii sunt una si institutiile sunt alta. si nu trebuie pus semn de egalitate intre ele. sau de asemenea pentru ca tu sprijini unul din proiecte inseamna ca revista automat ar trebui sa sprijine acest proiect si sa-l denigreze pe celalalt? ce inseamna in opinia ta optiunea revistei? si cine si cum o stabileste?
eu cred ca atat revista cat si ANPA trebuie sa fie neutre in aceasta disputa, pentru ca ambele ar trebui sa sprijine orice actiune care face ceva pentru pescuitul sportiv, fie ca e vorba de pescuitul de competitie sau de celelalte nenumarate probleme care intereseaza pescarii, indiferent de inerentele simpatii personale.
discutia asta avea ca subiect infiintarea unei federatii de pescuit sportiv. tu insa ai transformat-o intr-una in care toti cei ce au alta opinie decat tine sunt atacati la persoana. Marea majoritate a postarile tale sunt mistouri sau denigrari la adresa celor care nu-ti impartasesc punctul de vedere. nici un argument cu privire la subiectul discutiei doar atacuri la persoana si incercare permanenta de a demonta credibilitatea "adversarilor".
afla ca nu ma implic intr-un astfel de proiect pentru "cascaval" si nici pentru functii. si nu ma intereseaza functia de presedinte. Asa ca relaxati-va, tu, Andrei si toti cei care nu mai pot de grija mea. In acelasi timp mi se pare normal ca atunci cand lucrez la un proiect sa-mi asum si niste responsabilitati. oare de ce simtiti nevoia imperioasa sa demonstrati ca ceilalti nu urmaresc decat avantaje materiale si alearga dupa functii? cand o sa infiintati federatia pe care o proiectati o sa trebuiasca sa impartiti si niste functii de reprezentare, care si la unii si la ceilalti sunt onorifice, neretribuite. Asta inseamna ca tot demersul vostru a fost facut pentru a imparti aceste functii? asta ca tot aminteai de fariseism.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 02 Ian 2007, 15:41

Luci scrie: Adrian, tu crezi ca nu am avut ce face si l-am acuzat pe Gigi de marsaviile evidente si clare pentru toata lumea??? Discutia noastra intr-un topic anterior la adresa lui Gigi era virulenta din partea mea si construita pe dovezi publice semnalate prin interviurile televizate. APoi cand toti dau la televizor interviurile cu Fluture in care el spune ca s-a emis amenda, ca Gigi a fost penalizat si o ala sumedenie de nereguli ce au fost constatate in repetate randuri si tu vi si imi spui ca nu este adevarat, ca Gigi e limpede ca o haina proaspat spalata cu inalbitorul ACE, pe cine astepti sa cred?
Gigi este intr-o pozitie publica ce este supusa criticii cu atat mai mult incat nici nu face nimic din ce ar trebui sa faca ...
Si apoi daca tu faci parte din aceasi institutie inseamna ca nu ai voie sa iti critici seful daca face tampenii? Trebuie sa ii ti isonul???
Apoi sa sti ca nu asa evolueaza inspre bine lucrurile si nu asa se face treaba daca toata lumea ascunde ca si matza, rahatul sub covor!

sanatate
din cate imi aduc aminte faceai referire la faptul ca un comisar european s-ar fi exprimat cu privire la anchetarea lui Gigi Stefan si ti-am spus ca nu are nici o treaba comisarul european cu anchetele abuzurilor din sector. atat si nimic mai mult. pe de alta parte Flutur este cel care l-a numit pe Stefan in functie si la fel putea sa-l revoce daca erau chestii grave. ceea ce nu s-a intamplat. cine ascunde rahatul sub covor, eu?
normal ca ma aflu intr-o postura delicata. de care profita Malin pentru a ma ataca cu multa "sportivitate".
daca as vrea sa stau linistit as putea sa ma fac ca ploua si sa nu intru pe forum. si totusi o fac. si incerc sa prezint modul in care se pun problemele la ANPA in privinta pescuitului industrial si a celui sportiv. de la asta si pana la a-mi bate singur cuie in talpa e ceva distanta.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 02 Ian 2007, 16:19

comisar guvernamental

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 02 Ian 2007, 16:29

si apoi presiunea media nu a fost suficient de mare. In romania nu exista o constiinta ecologica!
Si tot in ro, la nivel de tara, la nivel de guvern, la nivel de comisii as fi foarte curios sa vad cati oficiali au fost revocati. Nu cred ca sunt nici macar cinci. Iar acesti sa zicem 5 indivizi au fost revocati datorita presiunii publice si a indelungilor actiuni in justitie, in media, etc...
Cine ajunge "sus" isi umple in disperare buzunarele ca e ministru mediului, ca e al finantelor, ca e secretar de stat samd. Cand e vorba de chestii importante brusc toti sunt surzi si orbi, doar nu crezi ca doare pe cineva ca un functionar de-al lor isi bate joc de piscicultura noastra, de delta si de morunii ei. Tu daca mananci carne de porc te mai intereseaza daca a stat toata viata lui in rahat sau a fost crescut in puf? N-as crede, doar ai in fata un gratar gustos si bine mirositor, ce te mai intereseaza de unde si cum a ajuns in farfuria ta?!?!?!?
Asa si aialalti, isi primesc dreptul si nu ii mai intereseaza.
Adi, singura mea mare dezamagire e lipsa de atitudine reala, nu povesti spuse prin reviste...
Gigi este un mincinos si un hot ordinar demn de dispretul tuturor.

PS
ca e comisar guvernamental sau european sau ce o fi, s-a dat in repetate randuri la televizor si in presa interviuri peste interviuri cu Fluture vizavi de Gigi? - S-a dat!. S-au facut anchete si s-au repetat acestea cu situatia pisciculturii, sau te pomeni ca FLuture mintea la greu?????
In concluzie toti discutau baliverne, erau pe langa subiect, sau te pomeni ca mai exista un alt Gigi? Iese fum fara foc!!!
Adi nu te lega de un termen, aici era vorba de niste fapte si nu ii mai lua apararea ca tu esti rau si isi pierde lumea increderea in tine - macar ca faci articole bune in revista....

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 02 Ian 2007, 17:47

adrian ionascu scrie: eu cred ca atat revista cat si ANPA trebuie sa fie neutre in aceasta disputa, pentru ca ambele ar trebui sa sprijine orice actiune care face ceva pentru pescuitul sportiv, fie ca e vorba de pescuitul de competitie sau de celelalte nenumarate probleme care intereseaza pescarii, indiferent de inerentele simpatii personale.

la multi ani presedintelui, managerului si la toata lumea!

publicatia Gazeta Sporturilor, condusa de cel mai credibil ziarist din presa sportiva contemporana, Catalin Tolontan, a facut o campanie de mare amploare in favoarea lui Gica Popescu (in lupta electorala cu Mircea Sandu) la alegerile din FRF.
si exemplele pot continua, nu este obligatoriu ca o revista de profil sa ramana neutra in cazul unor evenimente importante ala domeniului respectiv.
asta asa, ca fapt divers...

te-as ruga draga adrian ionascu sa ne spui de ce consideri d-ta benefica actiunea managerului de la alba si de ce crezi ca ar trebui sa i se alature pescarii de competitie? mai exact de ar trebui sa renuntam noi la intentia de a aduna cluburile de pescuit-competitie la un loc, pentru a forma Federatia Romana de Pescuit Sportiv, in favoarea lui Mihai Viteazul?
te rog sa-mi raspunzi punctual si la obiect, nu cu argumente inepte de genul "de ce nu ati facut-o mai devreme?" sau " daca ati facut pact cu agvps-ul, de ce nu faceti si cu apsalba?"

am sa inchei cu un alt fapt divers, pentru ca am vazut ca traiesti cu senzatia ca eu nu mai pot de grija ta. eronat! aflasem din vara de la manager ca urmeaza sa te inscauneze presedinte, insa nu am scos nici o vorba in acest sens in virtutea relatiei foarte bune pe care o am cu colegii tai de revista. cand am vazut insa in ce stil postezi aici, pe acest forum, am replicat.

n-am avut de lucru si am cautat prin organigramele diferitelor federatii sportive. am gasit numai presedinti fosti practicanti ai respectivelor sporturi, multi dintre ei foarte titrati.
tu ce disciplina a pescuitului sportiv competitional ai practicat?
de fapt, la intrebarea asta tendentioasa nici nu trebuie sa-mi raspunzi, raspunde-mi te rog la cea de mai sus, si anume de ce ar trebui sa ne conduca popescu ?
inca o data, la multi ani!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 02 Ian 2007, 17:56

[quote="adrian ionascu"]
normal ca ma aflu intr-o postura delicata... de la asta si pana la a-mi bate singur cuie in talpa e ceva distanta.[/quote

Daca ai fi tu acela care stabileste politica revistei AVP, ar avea la pagina 1 portretul lui Popescu, din semiprofil. Cuiele ti le bati inevitabil cu fiecare post. Mai trebuie doar sa prinzi un scaun la Companie (foarte probabil), sa ai o pagina in PM si un post caldut la FNPS si ai luat la rand tot ce misca in pescuit. AGVPS (Revista VPR), AVP, PM, ANPA, FNPS si Companie. Daca Selaru ar veni cu o functie babana la tine, cu siguranta ca ai pune goarna pe demo. Las-o cum a cazut si nu ma obliga sa spun mai mult. Mai bine pupa putin la Popescu, putin pe la ANPA, prin celelalte parti si vezi ce iese. Din atatia iepuri poate dilesti si tu unul.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 02 Ian 2007, 18:10

Maline, io daca scriu la PM e bai?! :D

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 02 Ian 2007, 21:33

Luci, esti cumva si la ANPA, Companie, Avp, VPR si FNPS? Daca da, inseamna ca asta este trendu tata! Tre sa fac si eu ceva sa ma bag peste tot ca vad ca nu mai tine.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Ian 2007, 19:52

Pt. dl Popescu, dl Bele, Dady si alti membrii ai Adunarii Generale a FNPS:

M-ati rugat sa va transmit ideile pe care le propunem spre discutie Adunarii Generale a Federatiei in sedinta din 20 ian 2007. Iata-le:
1. Va propun sa discutati si sa decideti daca FNPS sustine sau nu modificarea legislatiei si a normelor de aplicare, astfel incat permisul de pescuit sa poata fi procurat de pescari fara a fi membrii ai unei asociatii;
2. Va propun sa discutati si sa decideti daca se doreste pastrarea statutului in forma actuala, care prevede reprezentarea in Adunarea Generala prin unul la 100 membrii, sau se decide modificarea statutului trecandu-se la o reprezentare de unu pentru fiecare asociatie membra a FNPS;
3. Va propun sa discutati sis a decideti daca se considera oportuna o modificare a statutului, completandu-se cu un paragraf care sa prevada ca un om nu poate cumula mai mult de 8 ani in functii de conducere ale FNPS.
Asteptam cu real interes rezultatul discutiilor pe aceste teme si al votului pozitiv sau negativ.
Vom incerca sa venim din nou ca simpli observatori, daca nu deranjam.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 03 Ian 2007, 20:25

De demult, francezii aveau o lege in care un om bogat avea mai multe voturi de cat un om sarac tocmai pentru a contracara posibilele doleante ale oamenilor de rand... Ciudata coincidenta.... :wink:

Scrie răspuns