Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
taicanoe scrie: Fie ca anul viitor sa ne aduca mai multa cumpatare in judecarea celor care nu ne impartasesc toate convingerile si cat mai multe iesiri la pescuit va doresc tuturor.
..."cumpatare in judecata".... .... sau incercai sa sugerezi altceva ?

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
daca Federatia recunoscuta de ANS e formata din personajele care flutura acte si vorbe pompoase pe aici va zic eu direct unde o sa se duca pescuitul din Romania, si buda e un loc frumos inca, daca vreti sa va dau nume o sa le dau ca nu mie frica, dar le vedeti postand aici cu interese ascunse nu vor sa faca din pescuit ceea ce ar trebui sa fie, pentru ei e o afacere, dar vad ca toata lumea ii trage cu obligativitate de asociere , problema asta e marunta pe langa vulpoii care si-au facut Federatie , va zic eu o data si pentru totdeauna ca vad ca nu cititi exact ce scriu ei "cu toate ca ajvps e malefic si hulit, cu regret o spun , o sa va fie dor de ei" ... culmea cu Federatia exact cand intram in UE pana acu nu s-a agitat nimeni , si la intrebari de ecologizare si populare raspund toti (APSAlba Dady & co) cu facem piste de concurs, promovam pescuitul in turism ca asta ard, ca din astea vin banii, o sa vedeti cand o sa va coste sa pescuiti in Romania de o sa va ***** pe voi...sper sa nu am tastatura pocita si sa nu se intample toate astea .... numa bine ... ca "la multi ani" nu pot sa spun despre asa ceva 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- florentiniuga
- junior
manager te-ai autointitulat modestule. In alt fel nu ti-am spus. Fuhrer te-a facut Malinapsalba scrie:Daca spui la cineva ca una este sa tii de batul de pescuit, si alta sa manageriezi o asociatie, primesti titulaturi la misto, gen fl. iuga. Cred ca am raspuns destul de clar de ce sustin asocierea, dar raspunsul e greu de priceput de unii care nu cred in mecenat.

Acu' te-ai facut mecena (protector al literaturii, al artelor, al stiinţelor; mecenat. - Din fr. m'ec`ene. Sursă : DEX)

Pastilele repede

- florentiniuga
- junior
Sper sa nu supar pe nimeni dar imi permit sa va invit la un sondaj de opinie, al carui rezultat il voi mediatiza in emisiune.
http://euromediaimpact.ro/infopescar/fo ... 1167571333
Pentru ultima data in acest an, LA MULTI ANI TUTUROR si multa sanatate!
http://euromediaimpact.ro/infopescar/fo ... 1167571333
Pentru ultima data in acest an, LA MULTI ANI TUTUROR si multa sanatate!
apsalba scrie:O intrebare. Se elimina asocierea din textul legii.
N-a zis chiar nimeni sa se elimine asocierea ci obligativitatea asocierii.
Dupa parerea mea, asta e cea mai comunista idee de pe acest site. Adica pescarii sa fie obligati sa se ocupe de administrarea domeniului public? Sa nu punem si soferii sa isi faca asociatii si sa asfalteze drumurile singuri? Aveti atatea modele in Europa, aveti de unde alege, si nu ati gasit alta solutie decat intoarcerea la ideea AGVPS? Nu ma asteptam la asa ceva tocmai de la un om politic ce se declara libera ...apsalba scrie:Cine se ocupa de administrarea bazinelor piscicole? Trebuie sa se ocupe cineva. Intrebare. Cine este acel cineva sa creeza conditii de pescuit, sa se ocupe de populari, etc.? Un raspuns sincer si serios. Sper ca nu spui statul.

Salut Mihai si pe toti ceilalti forumisti, exista intradevar citeva idei care trebuiesc combatute cu strajnicie, neconstitutionalitatea prevederii obligativitatii de asociere, obligatia pescarilor sportivi asociati pe principii de hobii, competitie etc sa se ocupe de toate problemele apelor asa cum spune Mihai si spune nemaipomenit de bine. si cred ca cel mai mare necaz care trebuie spus este faptul ca asociatiile de pescari sportivi romanesti sint obligate sa semneze un contract cu Compania, contract UNILATERAL la care nici unul dintre asociati nu poate comenta nimic. Semnezi, bine nu semnezi la fel de bine.
In acest contract sint prevazute aberativ multe chestii.
Daca,cei ce se considera pescari de bine se vor unii intr-o Federatie ca tot acolo venim, poate ca vor avea puterea ca in cel mai scurt timp,de a schimba toate aceste timpenii si a le aduce pe linia normalitatii.
Uite un lucru care nu se va putea schimba de la sine, si ca multe altele se pot schimba numai daca se va ajunge sa se judece in o instanta neconstitutionalitatea unei prevederi, inegalitatea dintre partile contractante care e vadit promovata de cei din Companie prin contractele incheiate cel putin in acest an, si multe altele.
Nu vreau sa supar pe nimeni dar sint multe atuuri in favoarea existentei Federatie asa ca sa lasam veleitatile sa fim constienti ca treburile noastre nu le poate rezolva nimeni mai bine de cit tot noi si sa facem ca sa existe o evolutie in acest sens. O seara placuta si noul an sa va aduca sanatate, noroc, voua cit si pestilor care se pot mindrii ca nu s-au intilnit inca cu voi, LA MULTZI ANI !!! 207 !!!
In acest contract sint prevazute aberativ multe chestii.
Daca,cei ce se considera pescari de bine se vor unii intr-o Federatie ca tot acolo venim, poate ca vor avea puterea ca in cel mai scurt timp,de a schimba toate aceste timpenii si a le aduce pe linia normalitatii.
Uite un lucru care nu se va putea schimba de la sine, si ca multe altele se pot schimba numai daca se va ajunge sa se judece in o instanta neconstitutionalitatea unei prevederi, inegalitatea dintre partile contractante care e vadit promovata de cei din Companie prin contractele incheiate cel putin in acest an, si multe altele.
Nu vreau sa supar pe nimeni dar sint multe atuuri in favoarea existentei Federatie asa ca sa lasam veleitatile sa fim constienti ca treburile noastre nu le poate rezolva nimeni mai bine de cit tot noi si sa facem ca sa existe o evolutie in acest sens. O seara placuta si noul an sa va aduca sanatate, noroc, voua cit si pestilor care se pot mindrii ca nu s-au intilnit inca cu voi, LA MULTZI ANI !!! 207 !!!
- Stefan Tudose
- Moderator