Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 31 Dec 2006, 12:42

apsalba scrie:Doresc succes tuturor asociatiilor care vor sa organizzeze pescuitul. Ca sunt asociatii, cluburi nu conteaza. Pana la urma pentru demersul lor trebuie sa se asocieze. Oare de ce atata tambalau ca sustin asocierea ca forma coerenta de organizare?
Pentru Malin,
Nu merit aprecierile tale. Vreau sa-ti spun ca afacerile din pescuit nu intra in obiectu meu da afaceri. Spre deosebire de altii.
Nu pentru asta e tambalaul ... asocierea oamenilor cu aspiratii sau hoby-uri comune e un lucru benefic si se practica in toata lumea civilizata ... cu obligativitatea asocierii avem ce avem cativa de pe aici.

Fie ca anul viitor sa ne aduca mai multa cumpatare in judecarea celor care nu ne impartasesc toate convingerile si cat mai multe iesiri la pescuit va doresc tuturor.
S'altare și bunăstare !

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 31 Dec 2006, 12:46

malin scrie:Sau poate ne lamureste mai bine purtatorul de cuvant de la ANPA. 8)
Malin
ce am avut de spus am spus.
si observ ca te-au cam deranjat postarile mele atata timp cat ai inceput sa dai cu noroi.
ramane ca cei de pe forum sa citeasca si sa-si formeze o opinie cat mai pertinenta, ca asta e si rostul discutiilor.
La Multi Ani tuturor si spor la treaba!
e o diferenta foarte mare de la vorbe la fapte.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 31 Dec 2006, 12:50

Lipsa oricarui raspuns clar, referitor la asociere, din partea managerului de alba, este pentru toti cel mai clar raspuns. El vrea cu orice pret ASOCIERE. Are nevoie de asa ceva, pentru ca altfel s-ar putea apuca de pescuit :D . Poate nu a inteles exact ce i-am spus. Explicati-i voi, ca eu m-am saturat de limba de lemn. LA MINE IN EMISIUNE NU SE VA MAI POMENI NIMIC DESPRE EXPERIMENTUL POPESCU :!:
@Dady
Asculta-mi te rog sfatul. Gandeste-te de doua ori inainte sa semnezi. Si eu am fost incantat de cantecul de sirena a lui Popescu la inceput si l-am tot mediatizat. Acum insa am inteles exact cine este. Te rog sa ma crezi, am mai multe informatii decat se pot spune aici. Nu uita te rog, inainte de a-l critica pe Gigi atat de dur, ca el a fost primul care te-a ajutat cu emisiunea si tot el a fost cel care l-a pus si pe Popescu in contact cu mine pentru a-i promova proiectele. Daca vrei, vorbim dupa revelion, deocamdata iti urez un an nou fericit si sper sa ai numai realizari in ceea ce-ti propui sa faci!
@Victor Oana
Aceleasi urari de bine pentru 2007. Sa ai "crapii cat dovlecii" si sportivi cu mari performante in club! Cat despre Harsan, chiar daca e criticat, a inteles inaintea mea cine e "managerul" si s-a retras. Impreuna cu altii, printre care si Nicu Popovici, oameni de mare bun simt, s-au hotarat sa-si faca o grupare a asociatiilor din vestul tarii si sa se ocupe de acele probleme, reale, despre care vorbeste Dady. Sportivii lor cei mai buni, cu rezultate in competitiile lor, vor fi sustinuti financiar sa participe la competitiile nationale si internationale conform calendarului FRPS.
UN AN BUN TUTUROR :!:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Dec 2006, 13:02

intrebare
de ce din fondurile UE nu va merge nimic la pescuitul sportiv, doar la pescuitul industrial ?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Dec 2006, 13:15

apsalba scrie:Aviz asociatiilor care s-au desprins din AGVPS si au primit cate o cabana (aps cluj). Vedeti ca nu aveti, asa cum nu are nici AJVPS, Cluj acte de proprietate si le folositi ilegal.
N-am auzit sa existe o asociatie numita aps cluj si desprinsa din AGVPS. Despre ce vorbiti?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Dec 2006, 13:18

Este inexact. Bani pot fi accesati si de asociatii. Lupta intre CNAFP si ANPA este cine ii imparte nu cine este cel mai bun. Mai mult decat atat ONG au procente deductibile mai mari ca agentii economici. Inca o proba a capacitatii de manager al pescuitului Gigi Stefan. Daca spui la cineva ca una este sa tii de batul de pescuit, si alta sa manageriezi o asociatie, primesti titulaturi la misto, gen fl. iuga. Cred ca am raspuns destul de clar de ce sustin asocierea, dar raspunsul e greu de priceput de unii care nu cred in mecenat. Isusi asocierea este o forma de mecenat.
Art. 4. - Asociaţia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei înţelegeri, pun în comun şi fără drept de restituire contribuţia materială, cunoştinţele sau aportul lor în muncă pentru realizarea unor activităţi în interes general, al unor colectivităţi sau, după caz, în interesul lor personal nepatrimonial.
(Ordonanta 26/2000).

MihaiV
Asociatia condusa de dl. octavian morariu (a fost la prima intalnire de la alba. poate n-am retinut exact denumirea)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Dec 2006, 13:25

@ aps alba

domnule,tu esti turc?sau.............
chiar nu intelegi ca nu are nimeni nimic contra asocierii?
problema este cum se face acea asociere,liber sau constrans de o lege tampita?
ce nu intelegi?cati oameni vrei sa-ti mai explice treaba asta?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Dec 2006, 13:29

apsalba scrie:Asociatia condusa de dl. octavian morariu (a fost la prima intalnire de la alba. poate n-am retinut exact denumirea)
Mi s-a parut mie in ceva imagini la TV ca l-am vazut pe-acolo, dar am zis ca nu poate fi, ca n-are ce cauta. Hai c-am trait s-o vad si p-asta!
Deci asociatia pe care o conduce nu e APS Cluj ci este AJPS Cluj si nu e desprinsa din AGVPS ci este in continuare parte a AGVPS. Atata doar ca la Cluj si in alte doua judete din tara AJVPS s-a rupt acu vreo 10 ani in AJPS si AJVS. Dar tot parte a AGVPS au ramas.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Dec 2006, 13:31

O intrebare. Se elimina asocierea din textul legii. Cine se ocupa de administrarea bazinelor piscicole? Trebuie sa se ocupe cineva. Intrebare. Cine este acel cineva sa creeza conditii de pescuit, sa se ocupe de populari, etc.? Un raspuns sincer si serios. Sper ca nu spui statul.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Dec 2006, 13:36

apsalba scrie:O intrebare. Se elimina asocierea din textul legii. Cine se ocupa de administrarea bazinelor piscicole? Trebuie sa se ocuope cineva. Intrebare. Cine este acel cineva sa creeza conditii de pescuit, sa se ocupe de populari, etc.? Un raspuns sincer si serios. Sper ca nu spui statul.
e clar :lol:

trebuie eliminat din textul legii conditionarea obtinerii permisului de pescuit de la o asociatie astfel devenind vrei nu vrei membru integrat al acelei asociatii.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns