Lipsa oricarui raspuns clar, referitor la asociere, din partea managerului de alba, este pentru toti cel mai clar raspuns. El vrea cu orice pret ASOCIERE. Are nevoie de asa ceva, pentru ca altfel s-ar putea apuca de pescuit

. Poate nu a inteles exact ce i-am spus. Explicati-i voi, ca eu m-am saturat de limba de lemn. LA MINE IN EMISIUNE NU SE VA MAI POMENI NIMIC DESPRE EXPERIMENTUL POPESCU
@Dady
Asculta-mi te rog sfatul. Gandeste-te de doua ori inainte sa semnezi. Si eu am fost incantat de cantecul de sirena a lui Popescu la inceput si l-am tot mediatizat. Acum insa am inteles exact cine este. Te rog sa ma crezi, am mai multe informatii decat se pot spune aici. Nu uita te rog, inainte de a-l critica pe Gigi atat de dur, ca el a fost primul care te-a ajutat cu emisiunea si tot el a fost cel care l-a pus si pe Popescu in contact cu mine pentru a-i promova proiectele. Daca vrei, vorbim dupa revelion, deocamdata iti urez un an nou fericit si sper sa ai numai realizari in ceea ce-ti propui sa faci!
@Victor Oana
Aceleasi urari de bine pentru 2007. Sa ai "crapii cat dovlecii" si sportivi cu mari performante in club! Cat despre Harsan, chiar daca e criticat, a inteles inaintea mea cine e "managerul" si s-a retras. Impreuna cu altii, printre care si Nicu Popovici, oameni de mare bun simt, s-au hotarat sa-si faca o grupare a asociatiilor din vestul tarii si sa se ocupe de acele probleme, reale, despre care vorbeste Dady. Sportivii lor cei mai buni, cu rezultate in competitiile lor, vor fi sustinuti financiar sa participe la competitiile nationale si internationale conform calendarului FRPS.
UN AN BUN TUTUROR