Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

apsalba scrie:Ati vazut Infopescar de astazi? Dl. Iuga vrea sa modereze o discutie, bineinteles dupa ora de legislatie cu gigi stefan. Fac o solicitare membrilor FNPSR sa desemneze (daca vom fi invitati) o persoana, alta decat Popescu, sa o reprezinte. Fara gluma.
Bravo!
adiwolf scrie:vroiam doar sa scot in evidenta ca un hoby nenorocit a ajuns sa creeze atatea pasiuni si ca a fost transformat intr-o masina economica de facut bani.
nu stiu,e doar o parere a mea ,dar am impresia ca prea usor acceptam ca pasiunile,hobyurile,visele noastre sa fie exploatate astfel.
pur si simplu se distruge ideea de pasiune,hoby,relaxare.
altfel nu se poate. nu exista hobby care sa nu coste. nu vom avea niciodata ape asa cum visam fara ca cineva sa cheltuie bani sa le pazeasca, amenajeze, populeze, etc. banii astia trebuie adunati sau recuperati de undeva. daca nu acceptam ideea asta, discutam degeaba, fara suparare.
-
SF
- veteran

[quote="Sile"]
APCR organizeaza calificari (adevarate) pentru capionatu mondial dan 2004 cand APS Alba nu era constituita.[/quote]
Simpla curiozitate , stie careva data exacta cind s-a infiintat APCR ?
Fir Intins!!!
-
apsalba
- veteran

In 2006, dupa datele postate de dl. Rosioru.
-
Vali Vesa
- utilizator constant

dupa cate stiu eu...
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania , cu sediul in Bucuresti , sector 2 , str. Fainari nr 2 , inscrisa in Registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor aflat sub grefa Judecatoriei Sector 2 Bucuresti sub nr 264/2001
-
Vali Vesa
- utilizator constant

SF scrie: Simpla curiozitate , stie careva data exacta cind s-a infiintat APCR ?
Fir Intins!!!
Simpla curiozitate: va satisface raspunsul?
-
apsalba
- veteran

Dca isi publica si statutul si actul constitutiv pe net,era OK. Stia lumea de ei.
-
Luci
- veteran

Referitor la utilitatea de a te inscrie in aceasta Federatie.
Ce imi ofera mie aceasta federatie daca eu ca asoctiatie ( ipotetic vorbind) ma descurc la fel de bine si fara ea si cu ea?
Sa dau un exemplu pentru a fi mai bine inteles. S-a dus Daddy sa obtina permisele pentru asoctia lui facand un contract cu ANAP. A primit oltul caci apele de munte vax-albina , dupa spusele celor de acolo, ele sunt deja a RNP-ului!. Pai Care e rolul Federatiei daca Dady umbla de unu singur la ANAP? Nu trebuie sa fie acolo reprezentantii Federatiei sa se bata pentru membrii lor? La ce folos mai are Federatia daca nu isi ajuta membrii?
Si mai am o curiozitate, vreau sa vad daca APSALBA ca asociatie primeste apele de munte, daca da, atunci nu este egalitate intre membrii asociatiei, daca nu...atunci nasol cu proiectele pe baza carora a obtinut bani sa faca acele minunate cascade pe apele a caror administrator nu mai este

-
apsalba
- veteran

Federatia a luat act de acest abuz si a solicitat audienta la ministrul agriculturii pe aceasta tema, ca discutie preliminara inaintea atacarii lui in justitie. Audienta este pentru saptamana asta, urmand sa ni se precizeze data si ora de biroul de audiente al ministrului. Fiti convinsi ca federatia nu doarme si se ocupa de problemele sesizate de asociatii. Sper sa o facem cu rezultate si asociatiile sa se convinga de utilitatea ei. Cred ca ai remarcat faptul ca in asociatie sunt oameni seriosi si pe care te poti baza pe ei. Deja procedurile preliminare au fost indeplinite si am primit punctele de vedere si de la ANPS si de la CNAFP, la cererea noastra de anulare a protocoalelor, avand termen 6 luni sa le atacam in justitie. Vrem sa facem acest demers preliminar cu audienta la ministru pentru a nu mai pierde timp prin instante ca sa anulam prostiile lui gigi stefan, prietenul pescarilor.
-
SF
- veteran

[quote="Vali Vesa"][quote="SF"] Simpla curiozitate , stie careva data exacta cind s-a infiintat APCR ?
Fir Intins!!![/quote]
Simpla curiozitate: va satisface raspunsul?[/quote]
Normal .
Fir Intins!!!
-
andrei vladeanu
- junior

apsalba scrie:Dca isi publica si statutul si actul constitutiv pe net,era OK. Stia lumea de ei.
cica si-a pus ramon calderon statutul pe net sa afle lumea de real madrid!