Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Ian 2007, 07:51

pikeman scrie: P.S. momentan nu mam inscris la nicio asociatie, asta ca sa nu va intrebati ce a facut asociatia mea in ultimii 5 ani ... cum o fost ajvps pana acu = NIMIC
Cum zici ca nu te-ai inscris in nici o asociatie? Doar ti-ai vizat permisu la AJVPS, deci te-ai inscris, aia e asociatia! :)) :lol:

Iar APCR nu poate fi din 2001. Daca nici membrii nu stiu ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2007, 11:29

MihaiV scrie:
pikeman scrie: P.S. momentan nu mam inscris la nicio asociatie, asta ca sa nu va intrebati ce a facut asociatia mea in ultimii 5 ani ... cum o fost ajvps pana acu = NIMIC
Cum zici ca nu te-ai inscris in nici o asociatie? Doar ti-ai vizat permisu la AJVPS, deci te-ai inscris, aia e asociatia! :)) :lol:

Iar APCR nu poate fi din 2001. Daca nici membrii nu stiu ...
Daca vrei sa o tinem pe offtopic, o tinem, anu asta nu am vizat inca nicaeri si n-am dat bani la nimeni = "momentan" adica in momentul asta!!!

P.S. mai am contractul de la fostul loc de munca , inseamna ca mai lucrez acolo? :lol:

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 11 Ian 2007, 12:34

no bine mai, ce exemplu dai si tu, ce are coada vacii cu stampila prefecturii :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2007, 12:49

Luci scrie:no bine mai, ce exemplu dai si tu, ce are coada vacii cu stampila prefecturii :lol:
dar ce are faptu ca am avut permis ajvps cu ce am anu asta, sau FNPS cu APCR :roll: , si io pot zice ca faci parte din ajvps ca ai avut permis vizat la ei candva :shock: :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Ian 2007, 12:54

@pikeman

AJVPS-istule! :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2007, 12:58

Tavi scrie:@pikeman

AJVPS-istule! :lol:
cine vorbea :P - ia zai tu unde ai vizat???

-na ca mam lungit cu offtopicurile :roll:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Ian 2007, 15:05

[quote="pikeman"]Alo , alo topicu e "inscrieri in FNPS" ce ati deturnato cu APCRul ca io is curios care ii treaba cu Federatia asta in continuare, sau o sa ajungem sa ne intrebam si la ea ce a facut in ultimii 5 ani ca pe site scrie doar de ultima luna...deschideti un topic cu APCR ca nu ma supar , vroiam sa urmaresc pro si contra FNPS sau cum ii mai zice pana la urma :lol:

Va multumesc pentru intelegere :wink: [/quote]

Pikeman , nu a deturnat nimeni nimic , sau daca s-a facut s-a facut hat inainte . Se pare ca conteaza cine face federatia asta , mai mult decit insasi aparitia ei , sau poate nu ai vazut asta decit acuma !? Sau chestionat amindoua taberele , ori tu nu ai vazut asta !? Ei bine , in mod normal ar trebui sa stiu si eu cu cine votez , asa ca daca am nelamuriri intreb , si faptu ca intreb nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni , nu !?

Deci , la un moment dat se afirma , postarile is aici pe topic , ca APCR a organizat trei selectii , zeci de concursuri de anvergura , etc . Prima selectie ar fi 2004 . Imi aduc aminte de discutiile legate de chestiune , dar nu-mi aduc aminte de APCR . Asa ca intreb si mi se spune ca asociatia a aparut in 2001 . Ca nu are un statut vizibil nu-i o problema . Recitesc un articol din ALP din 2004 semnat de Val , "Febra Aurului la Hobaia " , sau asa ceva si pur si simplu nu apare nici un APCR pe niciunde . Daca de ex. Asociatia Pescari4Ever , organizeaza ceva , sau AGVPS , sau oricine ar fi , lucru asta apare " concurs organizat de asociatia ..." nu !?. Ma intorc la discutiile de pe cele doua forumuri , si rezulta ca despre APCR incepe sa se vorbeasca spre sfirsitu lui 2005 , si in 2006 , dar aici deja se spune clar ca a organizat cutare si cutare competitie . De fapt , daca ma iau dupa ce este scris , nu pot decit sa zic ca APCR a aparut undeva prin a doua jumatate a lui 2005 . De ce nu apare in 2004 , daca a organizat campionatu atunci , de ce apare in 2005 toamna !? Mai ales ca s-a constituit in 2001 .
Is niste discrepante si de aia intreb , daca se considera off-topic rog sa fie mutata .

Fir Intins!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Ian 2007, 15:16

Asta cu 2001 a aparut aici:
Vali Vesa scrie:dupa cate stiu eu...

Asociatia Pescarilor de Crap din Romania , cu sediul in Bucuresti , sector 2 , str. Fainari nr 2 , inscrisa in Registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor aflat sub grefa Judecatoriei Sector 2 Bucuresti sub nr 264/2001
E drept ca Vali a zis "dupa cate stiu eu..." deci nu a dat un raspuns sigur. Vali, poate intre timp te-ai documentat si ii lamuresti pe curiosi ... :D

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 11 Ian 2007, 15:31

@MihaiV,

Ce am spus e adevarat (am dat search pe google si am gasit niste pagini unde scria ce vedeti si voi), confirmat telefonic ulterior si de Cornel Rosioru.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 11 Ian 2007, 15:56

MihaiV scrie: Iar APCR nu poate fi din 2001. Daca nici membrii nu stiu ...

Data infiintarii e tinuta secret, este dezvaluita numai initiatilor in cadrul unui ritual mistic :D oricum a doua zi nu-ti mai aduci aminte de nimik ...

SF, in 2004 APCR nu avea ofiter de presa si nu stia ca o sa ajunga un brand atat de cunoscut in Romania, ca ar fi inceput cu laudele din 99'
Carping Club

Scrie răspuns