[quote="pikeman"]Alo , alo topicu e "inscrieri in FNPS" ce ati deturnato cu APCRul ca io is curios care ii treaba cu Federatia asta in continuare, sau o sa ajungem sa ne intrebam si la ea ce a facut in ultimii 5 ani ca pe site scrie doar de ultima luna...deschideti un topic cu APCR ca nu ma supar , vroiam sa urmaresc pro si contra FNPS sau cum ii mai zice pana la urma :lol:
Va multumesc pentru intelegere :wink: [/quote]
Pikeman , nu a deturnat nimeni nimic , sau daca s-a facut s-a facut hat inainte . Se pare ca conteaza cine face federatia asta , mai mult decit insasi aparitia ei , sau poate nu ai vazut asta decit acuma !? Sau chestionat amindoua taberele , ori tu nu ai vazut asta !? Ei bine , in mod normal ar trebui sa stiu si eu cu cine votez , asa ca daca am nelamuriri intreb , si faptu ca intreb nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni , nu !?
Deci , la un moment dat se afirma , postarile is aici pe topic , ca APCR a organizat trei selectii , zeci de concursuri de anvergura , etc . Prima selectie ar fi 2004 . Imi aduc aminte de discutiile legate de chestiune , dar nu-mi aduc aminte de APCR . Asa ca intreb si mi se spune ca asociatia a aparut in 2001 . Ca nu are un statut vizibil nu-i o problema . Recitesc un articol din ALP din 2004 semnat de Val , "Febra Aurului la Hobaia " , sau asa ceva si pur si simplu nu apare nici un APCR pe niciunde . Daca de ex. Asociatia Pescari4Ever , organizeaza ceva , sau AGVPS , sau oricine ar fi , lucru asta apare " concurs organizat de asociatia ..." nu !?. Ma intorc la discutiile de pe cele doua forumuri , si rezulta ca despre APCR incepe sa se vorbeasca spre sfirsitu lui 2005 , si in 2006 , dar aici deja se spune clar ca a organizat cutare si cutare competitie . De fapt , daca ma iau dupa ce este scris , nu pot decit sa zic ca APCR a aparut undeva prin a doua jumatate a lui 2005 . De ce nu apare in 2004 , daca a organizat campionatu atunci , de ce apare in 2005 toamna !? Mai ales ca s-a constituit in 2001 .
Is niste discrepante si de aia intreb , daca se considera off-topic rog sa fie mutata .
Fir Intins!!!