Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 27 Dec 2006, 20:11

Dle Vesa, crede-ma ca nici nu am vrut sa va mai raspund, dar fac acest lucru si ster ca pt. ultima data. Nu a spus nimeni ca daca nu esti cu noi...este treaba D-tale ce intelegi. Eu am spus ca problema competitionala este una interna a celor ce fac parte din Federatie sa-si determine singuri soarta. Alta e ca nu exista diferenta intre competitia interna si internationala. Cel putin asa o vad eu. Cei ce vor reprezenta Federatia, tara afara, sint cei ce se evidentiaza si cei ce au trecut prin niste clasamente, cei ce au obtinut rezultate in cimpul de competitie. Ori D-ta intelegi ca se va face o echipa de reprezentanti care va merge an de an la competitiile internationale ca asa s-a facut pina acum????Fals credema ca e complet fals. Daca gindesti astfel....Ma rog poate vrei sa vi la sedintele noastre, suntem total deschisi nu te sunteaza nimeni poti sa intelegi ceea ce facem noi acolo si apoi poti sa iei o decizie. Nu exista nimic numai pt noi, care noi? noi sintem cei ce suntem in aceasta FEDERATIE. Nu o sa facem niciodata o echipa reprezentativa de BAZATI.
Asa ca la noi concurentii se bazeaza pe competitiile interne si de acolo la cele internationale.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Dec 2006, 20:14

ce simpatic
pai craparii nu fac deja asa de 2-3 ani ?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 27 Dec 2006, 20:34

Teoo scrie: Stimate Domn ,
ma bucur ca printr-o initiativa simpla de a face o federatie am reusit sa trezim interesul unora care pana acum nu au avut numic de spus.
Daca noi cei care vrem sa facem ceva pt a recunoastem pescuitul ca sport nu stim cum , de ce nu ne luminatzi dvs ? :D
La fel de Stimat Domn,

Cei care n-au avut nimic de spus, in viziunea Dvs, pana acum, au facut.
Teoo scrie: Dar , cu tot respectul ...pana acum in afara de a pactiza cu Agvps , ce au reusit sa faca craparii pana acum.
Ca sa le fie bine s-au facut frate cu...sa treaca puntea..Acu de ce nu continuati tot cu ei ?
Va rog deschideti site-ul Agvps , sectiunea pescuit , si veti vedea in prim plan ...crapariii.Mai mult pe poza de acolo scrie mare" Foto: Cornel Rosioru"
Aici"http://www.agvps.ro/pescuitul_sportiv.php
:D
Sunteti tendentios... Daca a dori sa reprezinti tricolorul inseamna a pactiza cu AGVPS-ul... pacat, pacat de munca Echipei Nationalei pe care acum, Dvs o minimalizati in numle unei asazise "pactizari" cu AGVPS-ul.
Teoo scrie: Ne asteptam sa mai apare useri care la al doilea post sa ne spuna pe un ton atoatestiutor : "A...nesemnificativ"
User la al 2lea post - deci nou si neinteresant, ce mai cauta si asta aici? Pai e simplu. Spre rusinea mea, dragostea din ultimii 16 ani este crapul. Si daca nu ma insel, numele site-ului este Rapitori.Ro. Din respect pentru impatimitii de rapitori, n-am avut ce sa caut sa-mi dau cu parerea pe aici. Dar daca topicul asta a fost inceput si dezvoltat aici...
Teoo scrie: Unde ati fost in utimii 17 ani , cat craparii au facut sluj la usa Agvps-ului??
Sau inca mai aveti permisele vizate la ei la zi ????
Atunci va inteleg supararea.
Trebuia sa ma astept la asemenea intrebari din ciclul "unde ati fost in ultimii 15 ani", "voi n-ati mancat salam cu soia", "nu ne vindem tara', "noi muncim nu gandim"...
Ce rau imi pare ca am aruncat acum o saptamana carnetul de AGVPS (gasit in lada de scule a masinii) ca sa vedeti cand a fost ultima data vizat.
Si nici carnetul de partid nu pot sa-l arat, ca n-am avut...

S'auzim de bine

PS Nu sunt suparat, sunt doar ingrijorat...

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 27 Dec 2006, 20:41

Dady scrie:... Asa ca la noi concurentii se bazeaza pe competitiile interne si de acolo la cele internationale.
Pentru a evita polemica in afara subiectului, tot pentru ultima data:

Care este experienta concurentilor Dvs in competitiile interne si internationale (la pescuitul crapului bineinteles, nu vorbim de celelalte stiluri)?????? Chiar sunt curios. Dar cred ca o sa mor de curiozitate...

Cu stima,

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Dec 2006, 08:51

Care este forama de organizare a crapistilor? Daca este o asociatie, nu se poate reprezenta decat pe sine si nu poate vorbi in numele tuturor pescarilor de crap din Romania.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 28 Dec 2006, 08:53

apsalba scrie:Care este forama de organizare a crapistilor? Daca este o asociatie, nu se poate reprezenta decat pe sine si nu poate vorbi in numele tuturor pescarilor de crap din Romania.
Ce intreb eu si ce se raspunde... :evil:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Dec 2006, 09:07

Am pus si eu o intrebare, n-am dat un raspuns. Pe aia care le stiau pe toate i-au impuscat in decembrie 1989.

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 11:55

Dady scrie:Calendarul Competitional va fi votat de membrii Federatiei. Este cit se poate de corect. A, era sa las nespecificat, cite un vot pt. fiecare asociatie membra a Federatiei. Asta referitor la Federatia din care fac parte si pe care o sustin, si e normal sa fie asa. Marog daca o sa fie " N" Federatii, s-ar putea sa asistam la programe de competitie votate de cu totul altcineva...totul e posibil...doara...
inca o data, sa fie clar pentru toata lumea:

in Romania pot exista "n" federatii de pescuit. federatia romana de pescuit sportiv (recunoscuta de ANS) nu poate fi decat una singura!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Dec 2006, 12:03

Acolo ar trebui teoo sa tragem cu ochiu, sa vedem cum merge treaba asta cu sportul. Acum vad ca vorbim de pere si mancam mere. Sau ne tot facem ca nu pricepem. Pescuitul de competitie se organizeaza independent. Colcaie pe aici tot felul de comunisti cu pana de cocos de munte la palarie sau de liberali care umbla cu platforma plina de icre ramase de la repopulari. De ei sa ne ferim si de asociatiile cu trei mii de membrii nevinovati, luati de valul reducerilor de pret la permise aps vs ajvps. Apropos - cum au fost folositi cei 30 RON per permis castigati de asociatie?

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 12:04

vreau sa va mai spun eu ceva deosebit de important.
daca in Romania, la fel ca in celelalte tari europene, permisul de pescuit s-ar putea cumpara de la posta sau benzinarie, nu mai purtam acum aceste discutii.
aps alba (popescu) n-ar fi existat, iar agvps-ul n-ar (mai) fi existat. pescarii nu s-ar mai fi asociat decat in scop competional, in cluburi de pescuit.
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

Scrie răspuns