inca o problema de imagine, care trebuie lamurita.Teoo scrie:Stimate Domn ,Vali Vesa scrie:Si cati pescari de competitie are FNPS? Ma refer la crap, ca la asta ma pricep si ma intereseaza. A, parca am vazut ceva nume intr-o postare anterioara... Total nesemnificativ... din pacate...Dady scrie:Calendarul Competitional va fi votat de membrii Federatiei...
ma bucur ca printr-o initiativa simpla de a face o federatie am reusit sa trezim interesul unora care pana acum nu au avut numic de spus.
Daca noi cei care vrem sa facem ceva pt a recunoastem pescuitul ca sport nu stim cum , de ce nu ne luminatzi dvs ?
Suntem dispusi sa ascultam sfaturile dvs dezintertesate.
Dar , cu tot respectul ...pana acum in afara de a pactiza cu Agvps , ce au reusit sa faca craparii pana acum.
Ca sa le fie bine s-au facut frate cu...sa treaca puntea..Acu de ce nu continuati tot cu ei ?
Va rog deschideti site-ul Agvps , sectiunea pescuit , si veti vedea in prim plan ...crapariii.Mai mult pe poza de acolo scrie mare" Foto: Cornel Rosioru"
Aici"http://www.agvps.ro/pescuitul_sportiv.php
Mereu ni se spune ca nu noi...ca altii ...ca de fapt nu stim...ca nu avem caderea...ca nu avem experienta..etc.Pe astea le-am mai auzit.Nu sunteti primul.
Ne asteptam sa mai apare useri care la al doilea post sa ne spuna pe un ton atoatestiutor : "A...nesemnificativ"
Unde ati fost in utimii 17 ani , cat craparii au facut sluj la usa Agvps-ului??
Sau inca mai aveti permisele vizate la ei la zi ????
Atunci va inteleg supararea.
vorbele "craparii au facut sluj la usa Agvps-ului" ne doare, ca sa zic asa

i-am mai explicat si lui MihaiV, insa sunt nevoit sa o fac din nou:
APCR a semnat un protocol cu AGVPS prin care asociatiei noastre i-a fost incredintata sectiunea competionala CRAP la nivel national.
APCR nu este si nu a fost niciodata o asociatie afiliata la AGVPS
mai mult, in urma negocierilor pe care presedintele APCR, Cornel Rosioru, le-a purtat cu agvps-ul, acesta a obtinut in 2005 taxa de inscriere la CM (1150 euro, daca nu ma insel), iar in 2006 taxa de inscriere + 1500 euro pentru cazarea lotului in Portugalia.
in acest timp crapul a adus Romaniei 5 medalii de la Campionatele Mondiale.
sigur ca da, ar mai fi existat varianta sa injuram agvps-ul pe forumuri si mandri nevoie mare sa refuzam orice participare la competitia suprema de profil, unde numai agvps-ul ne putea inscrie.
anul asta in Portugalia s-au organizat Jocurile Olimpice ale Pescuitului
( apropo, stiati? Noi am ajuns acolo cu ajutorul fratelui mai mare, "dracul"

au participat peste 50 de tari. la festivitatea de deschidere delegatiile au defilat cu drapelul in fata, la fel ca la Olimpiada. Italia, de exemplu avea o delegatie de vreo 150 de sportivi. Noi am fost 8. Doar sectiunea crap. Cred ca celelalte sectiuni erau in Romania, pe forumul www.Dumnezeulpescarilor.ro. Deh, fiecare cu fratele lui...
Craciun fericit!