Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 12:34

Teoo scrie:
Vali Vesa scrie:
Dady scrie:Calendarul Competitional va fi votat de membrii Federatiei...
Si cati pescari de competitie are FNPS? Ma refer la crap, ca la asta ma pricep si ma intereseaza. A, parca am vazut ceva nume intr-o postare anterioara... Total nesemnificativ... din pacate...
Stimate Domn ,
ma bucur ca printr-o initiativa simpla de a face o federatie am reusit sa trezim interesul unora care pana acum nu au avut numic de spus.
Daca noi cei care vrem sa facem ceva pt a recunoastem pescuitul ca sport nu stim cum , de ce nu ne luminatzi dvs ?
Suntem dispusi sa ascultam sfaturile dvs dezintertesate.
Dar , cu tot respectul ...pana acum in afara de a pactiza cu Agvps , ce au reusit sa faca craparii pana acum.
Ca sa le fie bine s-au facut frate cu...sa treaca puntea..Acu de ce nu continuati tot cu ei ?
Va rog deschideti site-ul Agvps , sectiunea pescuit , si veti vedea in prim plan ...crapariii.Mai mult pe poza de acolo scrie mare" Foto: Cornel Rosioru"
Aici"http://www.agvps.ro/pescuitul_sportiv.php

Mereu ni se spune ca nu noi...ca altii ...ca de fapt nu stim...ca nu avem caderea...ca nu avem experienta..etc.Pe astea le-am mai auzit.Nu sunteti primul.
Ne asteptam sa mai apare useri care la al doilea post sa ne spuna pe un ton atoatestiutor : "A...nesemnificativ"

Unde ati fost in utimii 17 ani , cat craparii au facut sluj la usa Agvps-ului??
Sau inca mai aveti permisele vizate la ei la zi ????
Atunci va inteleg supararea.

:D
inca o problema de imagine, care trebuie lamurita.
vorbele "craparii au facut sluj la usa Agvps-ului" ne doare, ca sa zic asa :D
i-am mai explicat si lui MihaiV, insa sunt nevoit sa o fac din nou:
APCR a semnat un protocol cu AGVPS prin care asociatiei noastre i-a fost incredintata sectiunea competionala CRAP la nivel national.

APCR nu este si nu a fost niciodata o asociatie afiliata la AGVPS

mai mult, in urma negocierilor pe care presedintele APCR, Cornel Rosioru, le-a purtat cu agvps-ul, acesta a obtinut in 2005 taxa de inscriere la CM (1150 euro, daca nu ma insel), iar in 2006 taxa de inscriere + 1500 euro pentru cazarea lotului in Portugalia.
in acest timp crapul a adus Romaniei 5 medalii de la Campionatele Mondiale.

sigur ca da, ar mai fi existat varianta sa injuram agvps-ul pe forumuri si mandri nevoie mare sa refuzam orice participare la competitia suprema de profil, unde numai agvps-ul ne putea inscrie.

anul asta in Portugalia s-au organizat Jocurile Olimpice ale Pescuitului
( apropo, stiati? Noi am ajuns acolo cu ajutorul fratelui mai mare, "dracul" :D ).
au participat peste 50 de tari. la festivitatea de deschidere delegatiile au defilat cu drapelul in fata, la fel ca la Olimpiada. Italia, de exemplu avea o delegatie de vreo 150 de sportivi. Noi am fost 8. Doar sectiunea crap. Cred ca celelalte sectiuni erau in Romania, pe forumul www.Dumnezeulpescarilor.ro. Deh, fiecare cu fratele lui...
Craciun fericit!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 13:18

apsalba scrie:Care este forama de organizare a crapistilor? Daca este o asociatie, nu se poate reprezenta decat pe sine si nu poate vorbi in numele tuturor pescarilor de crap din Romania.
iata si o mostra de muci in fasole (in contextul celor de mai sus) oferita de managerul de la alba iulia!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 28 Dec 2006, 13:34

din punctul meu de vedere lucrurile stau in felul urmator.
APCR s-a infiintat ca o asociatie de pescari de crap interesata sa dezvolte latura competitionala a pescuitului de crap. a batut palma cu AGVPS si au preluat de la acestia monopolul organizarii campionatului national de crap. ambii parteneri erau multumiti. APCR ca avea mana libera sa organizeze cum crede de cuviinta campionatul national de crap si sa reprezinte Romania in intrecerile FIPS crap, iar AGVPS ca se spala pe maini de tot ce inseamna organizare plus cheltuieli si ca putea sa bifeze in contul lor noi realizari.
lucrurile au mers ca unse timp de 3 ani.
APCR nu a incercat nici un moment sa se transforme intr-o federatie pentru ca obtinuse ceea ce-si dorea. monopolul organizarii campionatului national de crap. si nu avea nici un interes sa stimuleze dezvoltarea unei federatii unde nu ar fi fost decat o alta asociatie de pescari de crap printre celelalte.
in momentul in care apare o alta federatie care incepe demersurile pentru inregistrarea la ANS se declanseaza panica in APCR. APCR stie ca AGVPS nu este inregistrata la ANS si nici nu este interesata de asa ceva. realizeaza ca daca aceasta federatie reuseste inregistrarea la ANS monopolul organizarii campionatului national de crap este in pericol. Daca n-ar fi existat acest interes nu vad de ce atata agitatie din moment de APCR ar fi putut sa incheie un protocol si cu aceasta noua federatie, asa cum a facut-o cu AGVPS-ul.
APCR isi schimba complet strategia care pana acum era sa atraga cat mai multi pescari de crap din toata tara in APCR si incearca sa stimuleze infiintarea de asociatii de crap si in alte zone ale tarii.
APCR este bine organizata si a avut o activitate fructuoasa dar fiind o simpla asociatie capacitatea ei de actiune este limitata. in plus este atat de bine organizata ca nu mai poate sa evolueze si devine in timp un factor care influenteaza negativ dezvoltarea competitiilor de crap in intreaga tara.
in momentul de fata activitatea competitionala se reduce la zona Bucurestiului cu aceleasi 3-4 lacuri unde se organizeaza competitii si cu un singur lac unde se organizeaza campionatul national. ca sa stimulezi dezvoltarea mai multor centre de competitie la crap e nevoie de mult mai mult. Mai ales ca potential exista. Altfel totul lasa impresia unei shushe in care organizatorii sunt si castigatori.
Nu pot decat sa apreciez faptul ca federatia de la Alba, atat de hulita, a stimulat o actiune pe care APCR ar fi trebuit s-o inceapa mai demult. Si e valabil nu numai pentru crap ci si pentru celelalte discipline de pescuit sportiv.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Dec 2006, 13:34

Vali Vesa scrie:......
PS Nu sunt suparat, sunt doar ingrijorat...
Cu tot respectul,
Sunt si eu curios , de ce sunteti ingrijorat ?..... poate pentru acelasi motiv pentru care sunt si altii ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Dec 2006, 13:35

Dady, cine voteaza calendarul competitional de spinning? Cine sunt organizatorii, care sunt pistele de concurs. Sponsorii? Sistemul (open sau zonal)?

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Dec 2006, 13:38

adrian ionascu scrie:Nu pot decat sa apreciez faptul ca federatia de la Alba, atat de hulita, a stimulat o actiune pe care APCR ar fi trebuit s-o inceapa mai demult. Si e valabil nu numai pentru crap ci si pentru celelalte discipline de pescuit sportiv.
Te bagi Adriane? Avem ceva la stationar si cred ca si la spinning.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Dec 2006, 13:43

Vezi, vorbeste si cu Victor ca, daca nu iese nimic cu albanejii, sunt sanse mari aici. Au mai ramas la liber doar doua functii de desk manager, un post la relatii internationale prin telefon, unul de portar si altul de femeie de servici. Escluse fuzionarili.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Dec 2006, 13:45

andrei vladeanu scrie: inca o problema de imagine, care trebuie lamurita.
vorbele "craparii au facut sluj la usa Agvps-ului" ne doare, ca sa zic asa :D
i-am mai explicat si lui MihaiV, insa sunt nevoit sa o fac din nou:
APCR a semnat un protocol cu AGVPS prin care asociatiei noastre i-a fost incredintata sectiunea competionala CRAP la nivel national.
Se pare ca aproape acelasi protocol a fost propus de catre AGVPS , prin persoana D-lui Bentu , trofeului AVP iar cei de la AVP au refuzat elegant !
andrei vladeanu scrie: sigur ca da, ar mai fi existat varianta sa injuram agvps-ul pe forumuri si mandri nevoie mare sa refuzam orice participare la competitia suprema de profil, unde numai agvps-ul ne putea inscrie.

...... anul asta in Portugalia s-au organizat Jocurile Olimpice ale Pescuitului
( apropo, stiati? Noi am ajuns acolo cu ajutorul fratelui mai mare, "dracul" :D ).
au participat peste 50 de tari. la festivitatea de deschidere delegatiile au defilat cu drapelul in fata, la fel ca la Olimpiada. Italia, de exemplu avea o delegatie de vreo 150 de sportivi. Noi am fost 8. Doar sectiunea crap. Cred ca celelalte sectiuni erau in Romania, pe forumul www.Dumnezeulpescarilor.ro. Deh, fiecare cu fratele lui...
Pai si noi nu puteam sa facem tot la fel ca DVS ?[/quote]
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Dec 2006, 13:47

La desk nu esti admis daca ai par pe picioare. Cu barba mai merge.

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 13:50

Se baga, Maline. Presedinte.
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

Scrie răspuns