Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Dec 2006, 16:15

Cat timp mai putem rade e bine.
Vin imediat si exemplele alea, daca stam sa citim statutul acelor federatii.
Si mi se pare o treaba f buna, cand vrei sa faci o noua federatie sub ANS, sa studiezi intai statutul federatiilor existente, ca s-au lovit si aia de probleme si le-au rezolvat cumva pt a merge mai departe. De ce sa nu le citim si sa invatam daca avem ce?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 27 Dec 2006, 16:31

Buna ziua,

Citesc de cateva zile topicul de aici si cel de pe ALP si ma minunez. De unde atata inversunare pe organizarea concursurilor si calificarilor pentru loturile nationale in cadrul FNPS? De ce sa nu lasam organizarea acestora in mainile celor ce se pricep, celor care au organizat deja asemenea calificari si inca reusite?

Particip la concursurile de crap de cativa ani, timp in care am adunat si ceva prezente pe podium. Am participat si la calificarile crapiste din 2005. Dar imi dau seama ca nu sunt destul de “bazat� pentru a face parte din lotul national. E, cum ar fi ca eu (sau clubul din care fac parte) sa-mi dau cu parerea referitor la organizarea calificarilor la crap atata timp cat eu nu particip? Doar asa ca sa ma aflu in treaba, sau pentru orgoliul personal?

Sau ce sa votez eu referitor la concursurile de stationar sau spinning? Sau pentru ce?

Parerea mea este ca organizarea competitiilor trebuie lasata in seama celor cu experienta in domeniu si mai ales a participantilor.

Cu stima,
Vali Vesa

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Dec 2006, 16:33

Majoritatea celor ce au postat in legatura cu aceste subiecte sunt ....fie organiztori , fie participanti , fie asociatii interesate de fenomen , s.a.m.d.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 27 Dec 2006, 17:13

ovidiu14 scrie:Majoritatea celor ce au postat in legatura cu aceste subiecte sunt ....fie organiztori , fie participanti , fie asociatii interesate de fenomen , s.a.m.d.
Cu toata consideratia, da-mi voie sa ma indoiesc… Cel putin dintre craparii de competitie, cam “subtire�. Dar nu ma refeream la cine posteaza ci la cine propune si voteaza calendarul competitional national, in viziunea FNPS… Ca e el de crap, de stationar sau spinning.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 27 Dec 2006, 17:38

Calendarul Competitional va fi votat de membrii Federatiei. Este cit se poate de corect. A, era sa las nespecificat, cite un vot pt. fiecare asociatie membra a Federatiei. Asta referitor la Federatia din care fac parte si pe care o sustin, si e normal sa fie asa. Marog daca o sa fie " N" Federatii, s-ar putea sa asistam la programe de competitie votate de cu totul altcineva...totul e posibil...doara...

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 27 Dec 2006, 17:57

Dady scrie:Calendarul Competitional va fi votat de membrii Federatiei...
Si cati pescari de competitie are FNPS? Ma refer la crap, ca la asta ma pricep si ma intereseaza. A, parca am vazut ceva nume intr-o postare anterioara... Total nesemnificativ... din pacate...

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 27 Dec 2006, 18:20

D-le Vesa, nu stiu si nu imi aduc aminte sa va fi acreditat cineva din cadrul Federatie noastre, cu dreptul de a face aprecieri cit de semnificative sau nu, sunt persoanele care doresc sa desfasoare activitate competitionala in cadrul Federatiei despre care vorbeam.
Ma scuzati, dar cred ca o Federatie e o treaba serioasa, cel putin cea din care fac eu parte, si isi rezolva treburile in interior si prin vointa membrilor autorizati ai Ei, care-si manifesta acordul sau dezacordul prin vot, dupa cum spuneam.
O seara placuta...

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Dec 2006, 18:41

Vali Vesa scrie:
Dady scrie:Calendarul Competitional va fi votat de membrii Federatiei...
Si cati pescari de competitie are FNPS? Ma refer la crap, ca la asta ma pricep si ma intereseaza. A, parca am vazut ceva nume intr-o postare anterioara... Total nesemnificativ... din pacate...
Stimate Domn ,
ma bucur ca printr-o initiativa simpla de a face o federatie am reusit sa trezim interesul unora care pana acum nu au avut numic de spus.
Daca noi cei care vrem sa facem ceva pt a recunoastem pescuitul ca sport nu stim cum , de ce nu ne luminatzi dvs ?
Suntem dispusi sa ascultam sfaturile dvs dezintertesate.
Dar , cu tot respectul ...pana acum in afara de a pactiza cu Agvps , ce au reusit sa faca craparii pana acum.
Ca sa le fie bine s-au facut frate cu...sa treaca puntea..Acu de ce nu continuati tot cu ei ?
Va rog deschideti site-ul Agvps , sectiunea pescuit , si veti vedea in prim plan ...crapariii.Mai mult pe poza de acolo scrie mare" Foto: Cornel Rosioru"
Aici"http://www.agvps.ro/pescuitul_sportiv.php

Mereu ni se spune ca nu noi...ca altii ...ca de fapt nu stim...ca nu avem caderea...ca nu avem experienta..etc.Pe astea le-am mai auzit.Nu sunteti primul.
Ne asteptam sa mai apare useri care la al doilea post sa ne spuna pe un ton atoatestiutor : "A...nesemnificativ"

Unde ati fost in utimii 17 ani , cat craparii au facut sluj la usa Agvps-ului??
Sau inca mai aveti permisele vizate la ei la zi ????
Atunci va inteleg supararea.

:D

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Dec 2006, 19:14

MihaiV scrie:Cat timp mai putem rade e bine.
Vin imediat si exemplele alea
Te ajut eu...
Haide te rog sa vedem daca iti plac statutele de la federatiile de Scrabblee si Go. :D
:D
Le consider un exemplu bun... :P
Si putem continua...( radioamatorism , orientare , oina , tenis de masa, tir cu arcul , tir sportiv ...etc)

Nu rade ca sunt federatii membre ANS..si noi nu putem sa facem o federatie de pescari...ca primim tot felul de sfaturi...care mai de care mai "dezinteresat".

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 27 Dec 2006, 19:58

Dady scrie:D-le Vesa, nu stiu si nu imi aduc aminte sa va fi acreditat cineva din cadrul Federatie noastre, cu dreptul de a face aprecieri cit de semnificative sau nu, sunt persoanele care doresc sa desfasoare activitate competitionala in cadrul Federatiei despre care vorbeam.
Ma scuzati, dar cred ca o Federatie e o treaba serioasa, cel putin cea din care fac eu parte, si isi rezolva treburile in interior si prin vointa membrilor autorizati ai Ei, care-si manifesta acordul sau dezacordul prin vot, dupa cum spuneam.
O seara placuta...
Domnule Dady,

1. Nu vorbesc in numele Federatiei DVS, deci nu am nevoie de "acreditare" pentru a-mi exprima parerile. Eu am pus o intrebare si e normal ca atunci cand nu esti in stare sa raspunzi, sa raspunzi prin alte intrebari.
2. Aveti dreptate, o Federatie e o treaba serioasa. Mai ales ca e Nationala. Dar daca e Nationala am si eu dreptul (asta in cazul in care o sa consider ca e necesar) sa ader la Federatie sau nu? Ca dupa cum puneti problema (Federatia NOASTRA... membrilor autorizati ai EI...) se pare ca NU :? Atunci sa inteleg ca e o Federatie Nationala pe ideea "cine nu e cu noi e inpotriva noastra"?
3. Faceti confuzie intre "competitie interna" si "competitie internationala". E ca si cand un antrenor de divizia C ar vota echipa nationala a lui Piti.

S'auzim de bine,

Scrie răspuns