Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 14:00

pe de alta parte, sunt, in principiu, de acord cu cele scrise de adrian ionascu!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Dec 2006, 14:00

Toata aceasta agitatie imi intareste convingerea ca animozitatile si orgoliile intre pescari si disciplinele de pescuit exista. Ca si interesele materiale, care nu sunt de neglijat. In ceea ce priveste FNPSR, va anunt ca isi vede de treaba, si in luna ianuarie va depune documentatia de recunoastere a pescuitului ca sport la ANS. Bafta crapistilor.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 28 Dec 2006, 14:01

[quote="andrei vladeanu"]pe de alta parte, sunt, in principiu, de acord cu cele scrise de adrian ionascu![/quote]

Ma mir..... :wink:

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 14:17

apsalba scrie:Toata aceasta agitatie imi intareste convingerea ca animozitatile si orgoliile intre pescari si disciplinele de pescuit exista. Ca si interesele materiale, care nu sunt de neglijat. In ceea ce priveste FNPSR, va anunt ca isi vede de treaba, si in luna ianuarie va depune documentatia de recunoastere a pescuitului ca sport la ANS. Bafta crapistilor.
managerul de la alba iulia nu lasa deloc fasolea-n pace si dovedeste cat de mult se pricepe la sport si structurile sportive.
pescuitul nu trebuie recunoscut ca sport la ANS!
ANS-ul ne asteapta cu cererile de obtinere a identitatilor sportive (CIS) pentru cluburile sportive care vor forma Federatia. Trebuie sa fie minimum 10 cluburi, din 5 judete diferite, insumand in total minimum 200 de sportivi.
Ce inseamna 200 de membrii pentru Mihai Viteazu? el are peste 2000! mai conteaza ca pescarii respectivi nu au nici o legatura cu pescuitul de performanta si ca au devenit membrii aps alba pentru simplul motiv ca au cumparat permisele mai ieftin?

ps pentru cultura generala a managerului: daca o disciplina sportiva trebuie recunoscuta ca sport in Romania, federatia de profil nu se poate infinta decat dupa minimum trei ani!!!

"veniti romani ,veniti la meca noastra
veniti la alba iulia-n ardeal!"
adi paunescu
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Dec 2006, 14:29

Ub sfat prietenesc; mai citeste legea sportului. Asa , poate mai pricepi ceva. Un campion national la musca nu inseamna nimic pentru elita crapului romanesc; un vicecampion mondial la legat muste nu exista in disciplina crap.s.a.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Dec 2006, 14:39

am si eu o intrebare : poti face un Club SPORTIV de....X daca sportul X nu exista ?

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 28 Dec 2006, 14:39

Andrei, scuze, dar tot retro ai ramas....Daca e....e o frecti la ce vrei tu, numai la ce trebe, nu-iiiiiiiiiiii
Va rog daca aveti, cit de cat responsabilitate fata de cele enuntzate de mine pe Forum, atunci va rog acordati maximum de atentie la ce spuneti acolo....

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 28 Dec 2006, 14:49

Dady scrie:Andrei, scuze, dar tot retro ai ramas....Daca e....e o frecti la ce vrei tu, numai la ce trebe, nu-iiiiiiiiiiii
Va rog daca aveti, cit de cat responsabilitate fata de cele enuntzate de mine pe Forum, atunci va rog acordati maximum de atentie la ce spuneti acolo....
nu inteleg. mai explicit, va rog!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 28 Dec 2006, 14:57

D-nul Vladeanu, D-ta vrei sa faci din tintar armasar....?????????
Intr-o federatie, pescuitul crapului reprezinta o sectiune. Adica daca D-ta desfaci o portocala, atunci acea mica feliuta pe care Dta o ai in palma la momentul respectiv, reprezinta crapul...? si ce mai vrei D-ta, sa fie chestia asta chiar totul??? Rerstul nu conteaza??? dupa cum gindesre federatia chestia asta....FEDERATIA este cu totul altceva. Este bine sa intrii cu noi in dialog atunci cind vei considera ca poti purta un dialog pe aceasata linie. Nu te supara,,, dar cred ca tre sa vorbim aceiasi limba... Si inca ceva ....poate ca nu ati inteles..... este vorba de...PESCUIT SORTIV....

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 28 Dec 2006, 15:02

dady, chiar daca nu mi-ai raspuns la intrebare (aia cu organizarea campionatului national de spinning) eu zic ca VORBA MULTA, SARACIA OMULUI. Trecem la treaba fiecare si dupa aia vedem ce si cum. Asa poate fiecare sa-si arate aici muschii pana la primavara si tot vine unul sau altul care nu e de acord cu pectoralii, cu bicepsii...

Scrie răspuns