citeste "ambele" tabere si vei vedea ca textele sunt cam acolo
reactia ta nu prea
pana la urma care e reprosul ?si pe ce t bazezi ?ca nu te mai inteleg nici pe tine
probabil am inceput eu sa imbtranesc ....deci nu e bine ca se face , e rau daca nu se face , nu e bine ca spui ce vrei sa faci e mai bine sa spui vrem sa facem ceva dar nu stim cum va fi , ori cum ? ca imi scapa !
fratilor ....va scapa si voua un lucru , va obliga cineva sa faceti ceva?
de ce nu-i lasati pe cei ce vor sa-si sparga singuri capetle pana la urma ?
sunt doua chestii diferite care se incearca ...una vrea competitii ( daca vreau si eu ca pescar competitii ma pot inscrie si la acest drum ) una vrea sa mai faca si altceva pe langa competitii ( daca ma tine voi ajuta si eu ) altii vor sa mearga la peste ( cu siguranta voi merge ca si pana acum la peste fie ca sunt sau nu intr-o asociatie , fie ca voi mai participa sau nu la vreo competitie)
inrbare , pusa si in alta parte
daca se va face federatia ...de competitie ...spinningul va adopta acelasi protocol pe care merge crapul cu Agvps? ca dor nu-mi spuneti ca gata se face maine fedratia si ieri s-a inscris la fips
???
adunati intr-o forma organizata se poate pune problema si schimbarii legii refeitor la permis si eliberarea lui
dar daca ma duc eu si cer asta , singur , credeti ca imi raspunde cel putin cineva ?
stiti cu totii cum se discuta intre o personalitate juridica si stat si cum intre stat si individ
cum e ?
deocamdata exista o lege , nu ai incoto mergi pe ea pana reusesti sa o schimbi
nu mai reduceti o grupare de asociatii la o singura persoana ca nu popescu de la alba hotaraste ce si cum si nici x din cealalta parte