Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Dec 2006, 10:00

florentine vad ca bati numai inr-o parte ca vantul :)
citeste "ambele" tabere si vei vedea ca textele sunt cam acolo
reactia ta nu prea

pana la urma care e reprosul ?si pe ce t bazezi ?ca nu te mai inteleg nici pe tine
probabil am inceput eu sa imbtranesc ....deci nu e bine ca se face , e rau daca nu se face , nu e bine ca spui ce vrei sa faci e mai bine sa spui vrem sa facem ceva dar nu stim cum va fi , ori cum ? ca imi scapa !
fratilor ....va scapa si voua un lucru , va obliga cineva sa faceti ceva?
de ce nu-i lasati pe cei ce vor sa-si sparga singuri capetle pana la urma ?
sunt doua chestii diferite care se incearca ...una vrea competitii ( daca vreau si eu ca pescar competitii ma pot inscrie si la acest drum ) una vrea sa mai faca si altceva pe langa competitii ( daca ma tine voi ajuta si eu ) altii vor sa mearga la peste ( cu siguranta voi merge ca si pana acum la peste fie ca sunt sau nu intr-o asociatie , fie ca voi mai participa sau nu la vreo competitie)
inrbare , pusa si in alta parte
daca se va face federatia ...de competitie ...spinningul va adopta acelasi protocol pe care merge crapul cu Agvps? ca dor nu-mi spuneti ca gata se face maine fedratia si ieri s-a inscris la fips
???
adunati intr-o forma organizata se poate pune problema si schimbarii legii refeitor la permis si eliberarea lui
dar daca ma duc eu si cer asta , singur , credeti ca imi raspunde cel putin cineva ?
stiti cu totii cum se discuta intre o personalitate juridica si stat si cum intre stat si individ
cum e ?
deocamdata exista o lege , nu ai incoto mergi pe ea pana reusesti sa o schimbi
nu mai reduceti o grupare de asociatii la o singura persoana ca nu popescu de la alba hotaraste ce si cum si nici x din cealalta parte

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 27 Dec 2006, 14:53

ovidiu14 scrie: andrei,
erai cat se poate de inacntat in prima faza de ideea de federatie
cand ti s-au expus problemele organizarii de competitii de crap in modul : toate asociatiile care sunt in cadrul federatiei vor vota organizarea si calendarul competitional nu ti-a mai placut ideea
ai zis ca nu ti se pare normal ca sa aveti un vot egal cu alte asociatii din tara
de ce nu suntei corecti pana la capat?Respect rezultatele tuturor pe indiferent ce "domeniu" dar nu consider normal ca sa considerati ca TREBUIE ca cineva sa aiba un drept mai mare decat al altcuiva
ati avut rezultate nemaipomenite dar sub o alta structura
intr-o structura noua e normal ca toate partile implicate sa fie egale
in aceeasi ordine de idei si AVP
nimeni nu a minimalizat aportul vostru ca SPONSOR al openului de anul acesta
dar nu uitati ca meritul il au in egala masura ORGANIZATORII etapelor
sunteti formatori de opinie poate dar nu treceti prin filtrul personal ce se incearca
la multi ani!
1. nu imi aduc aminte sa ne fi cunoscut ?!? de unde stiti d-voastra cat de incantat am fost si din ce motive?
2. statutul Federatiei Romane de Canotaj (de exemplu, se poate verifica pe pagina lor web) prevede ca in adunarea generala cluburile care au avut in ultimii doi ani sportivi la Campionate Mondiale sau Olimpiada au dreptul la DOUA VOTURI. Mai mult, cluburile care au adus si medalii de la respectivele intreceri sportive au dreptul la TREI VOTURI!
3. treaba cu OPENUL nu o inteleg?!? oricum, organizatorii etapelor, al Openului eram tot noi...
4. d-voastra organizati ceva?
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Dec 2006, 15:19

La multi ani andrei

1.ne-am cunoscut...ma bucur ca nu negati ce am afirmat ...v-ati exprimat incantarea in discutia la care luam parte

2.vorbim de voturi la constituire , federatia nu exista deci acest drept nu ar fi normal sa-l revendice nimeni.In plus deranjul a constat nu in nr de voturi ci in faptul ca nu concepeati sa votati cot la cot cu toata lumea o organizare sau un program competitional.

3.un open aproape de adevar a fost cam ce s-a intamplat anul acesta la spinning...iar organizatorii au fost asociatiile de pescari ...mai mult sau mai putin profesionisti care au reusit sa dea o echipa si care au votat cot la cot cu cate un singur vot fiecare si locatiile si regulamentul si programul competitiei

4.am participat la organizari , (pentru ca nimeni nu organizeaza singur ), si voi continua .

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Dec 2006, 15:20

andrei vladeanu scrie: 2. statutul Federatiei Romane de Canotaj (de exemplu, se poate verifica pe pagina lor web) prevede ca in adunarea generala cluburile care au avut in ultimii doi ani sportivi la Campionate Mondiale sau Olimpiada au dreptul la DOUA VOTURI. Mai mult, cluburile care au adus si medalii de la respectivele intreceri sportive au dreptul la TREI VOTURI!
Salut ,
Chiar nu inteleg ce rost are sa ne dai exemple din canotaj.Aici discutam despre pescuitul la rapitor...si tangential s-a atins si problema craparilor.

Dpa exemplul cu canotajul ce alte lucruri interesante despre pescuit mai aveti sa ne spuneti ????

Sau aveti experienta si la canotaj ?

:D

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 27 Dec 2006, 15:38

@ovidiu 14
d-voastra vorbeati de voturi privind calendarul competional! si eu, la fel! acum vad ca ati sucit-o pe cele de la constituire... am spus-o si o repet: consider ca este normal ca fiecare disciplina sa-si faca propriul calendar competional.

@teoo
ce faceti, ma luati la misto?
aici discutam pe subiectul Federatia Romana de Pescuit Sportiv!
exemplul din canotaj este foarte bun, deorece este la randul ei o federatie sportiva a ANS-ului.
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Dec 2006, 15:42

Daca vroiam sa va iau la misto , cum ziceti dvs , mesajul era altul.

Totusi ...de ce vi se pare un exemplu bun ..cel cu canotajul?
Ce are pescuitul in comun cu canotajul?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Dec 2006, 15:44

D-l Andrei
nu o sucesc ...adaug
la stadiul actual nu se poate vorbi de realizari in cadrul unei structuri care nu exista
atat pt infiintare cat si pentru calendar cat timp abia se constituie o structura considerati normal sa se procedeze cum ati exemplificat ?
cat despre discipline ....foarte corect ...de fapt am sustinut aceeasi idee si in postari mai vechi

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Dec 2006, 15:47

Teoo, mie mi se pare un exemplu interesant, demn de luat in seama la organizarea unei federatii sportive, afiliata la ANS. Daca nu ti se pare o propunere buna, adu argumente, caci legatura e clara din start: vorbim de sport si de competitii.
Din pacate topicul e cam amestecat, se vorbeste si despre competitii, se vorbeste si despre pescuitul recreativ, si despre proiecte de mediu. Ar fi bine sa fie topicuri separate.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Dec 2006, 15:52

Mihai , personal am intrebat daca se considera sau nunormal
pana la urma indiferent de solutie ea se supune unei discutii siapoi daca e acceptata de majoritate aia sa ramana
in plus e bine de stiut cat de cat si de baza de la care se pleaca intr-o organizare indiferent care si unde ar fi nu ?
Si ca intrebare simpla de ce acest exemplu ?

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 27 Dec 2006, 16:11

MihaiV scrie:Teoo, mie mi se pare un exemplu interesant, demn de luat in seama la organizarea unei federatii sportive, afiliata la ANS. Daca nu ti se pare o propunere buna, adu argumente, caci legatura e clara din start: vorbim de sport si de competitii.
Din pacate topicul e cam amestecat, se vorbeste si despre competitii, se vorbeste si despre pescuitul recreativ, si despre proiecte de mediu. Ar fi bine sa fie topicuri separate.
Ma faci sa rad

Pe cand exemple de la sah , scrima sau ciclism ?

Scrie răspuns