APCR organizeaza calificari (adevarate) pentru capionatu mondial dan 2004 cand APS Alba nu era constituita.Daca tot sunteti pescari de competitie, cu rezultate, si stiti cum trebuie organizat pescuitul, de ce nu ati facut-o din 1990 si pana acum?
Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
am pierdut vremea pe la tot felul de Campionate Mondiale, alergand dupa niste table rotunde cu o panglica colorata, seamana bine cu "ordinul muncii clasa I"!apsalba scrie:Am o nelamurire si va rog pe cei care puteti sa ma lamuriti.
Daca tot sunteti pescari de competitie, cu rezultate, si stiti cum trebuie organizat pescuitul, de ce nu ati facut-o din 1990 si pana acum?
De ce a inceput agitatia asta cand cineva, pentru pescari, necunoscut o face? Si o face legal si profesionist?

-
- utilizator constant
Evident, organizarea a trei campionate nationale, ultimul a avut doar patru manse de altfel, sponsori, deplasare lotului in tara unde avea loc competitia, cu tot ce tine de aceasta deplasare, nu au nimic de a face cu managementul. Toate astea s-au facut de la sine, nici n-a fost cine stie ce.apsalba scrie: Sper ca macar acum intelegi care este diferenta intre competitie si management.
Carping Club
apsalba, in afara faptului ca in contextul de mai sus fraza dvs e de-a dreptu o-njuratura, ati comis o eroare prin incoerenta care nu da bine deloc la pozitia de manager:Ati spus exact ce s-a intamplat; ati pierdut vremea pe unde ai spus.
"Ati spus exact"..."pe unde ai spus".
Io am sesizat eroarea respectiva doar pen ca io cred ca ati comis-o fortuit (intamplator). Ati vrut sa fiti politicos la inceput adresandu-va folosind pluralul. V-ati dat seama ca daca tot injurati n-are rost. Si ati revenit la singular. Sunteti foarte sod.

Mie-mi place-n Delta!
Cum era reclama aia la Zaraza ?Sile scrie:[Io am sesizat eroarea respectiva doar pen ca io cred ca ati comis-o fortuit (intamplator).
,, pentru cei ce stiu ce inseamna cuvantul fortuit .....''

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Si uite asa cadem incet incet in katerinka , mistouri , desuet etc.
Asta sa fie ceea ce ne dorim de la acest topic ?
Cred ca scopul e altul , sau ma insel ?
O istorioara vesela din facultate :
Unul din profesorii mei , o somitate in domeniul lui ( tribologia) pe vremea de trista amintire avea o recunoastere internatioanala a muncii lui , fara a fi membru de partid , lucru usor deranjant pentru secretara de partid din facultate.Acest lucru era ca o nerealizare pentru ea ,faptul ca , dl profesor , nu-si manifestase intentia de a intra in randurile PCR.
Intr-o zi , intalnindu-l pe hol , aceasta il ia mai din scurt si ii spune ca joia urmatoare il vor primi in partid dupa terminarea cursurilor intr-o ceremonie la care va veni si prim - secretarul de partid de la judet.
Dl profesor , usor surprins se declara onorat de invintatia faacuta de partid si promite ca va veni la ceremonie.
Zis si facut ,dar.....
Acest profesor avea obiceiul de a nu incheia cursul la ora la care " se suna " sf orelor.Chiar daca expunerea dansului mai dura un pic , el tinea cursul pana isi termina ceea ce ave ade spus.De data asta uitand cu dessavrsire pe partid a terminat cursul cu 15 min intarziere.Realizand brusc ca a intarziat , isi strange grabit foile de pe catedra si da fuga in amfiteatru in care il astepta lumea.
Aici gafaind intra in sala , scotandu-si palaria in fata doamnelor spune:
-Stimate doamne , stimati domni , imi cer scuze pentru intarziere( era o persoana de " moda veche " care era f respectuos si nu spunea " tovarase " nimanui )
Secretara de partid intrandu-si in drepturi de sefa incepe:
-Pai tovarase profesor , cum va permiteti sa intarziati la propria dvs intrare in randurile PCR.Nu va e rusine.Au venit sa va primeasca in partid si cutarica,..si cutarica,..si X-ulescu.
Si dai si dai pe el , nici nu apucase omul sa intre bine in sala ca asta da-i pe el.
La care dl profesor raspunde:
-Stimata doamna , ma scuzati din suflet....dar cred ca am gresit sala..!!!
Si omul a plecat linistit acasa.
Asta sa fie ceea ce ne dorim de la acest topic ?
Cred ca scopul e altul , sau ma insel ?
O istorioara vesela din facultate :
Unul din profesorii mei , o somitate in domeniul lui ( tribologia) pe vremea de trista amintire avea o recunoastere internatioanala a muncii lui , fara a fi membru de partid , lucru usor deranjant pentru secretara de partid din facultate.Acest lucru era ca o nerealizare pentru ea ,faptul ca , dl profesor , nu-si manifestase intentia de a intra in randurile PCR.
Intr-o zi , intalnindu-l pe hol , aceasta il ia mai din scurt si ii spune ca joia urmatoare il vor primi in partid dupa terminarea cursurilor intr-o ceremonie la care va veni si prim - secretarul de partid de la judet.
Dl profesor , usor surprins se declara onorat de invintatia faacuta de partid si promite ca va veni la ceremonie.
Zis si facut ,dar.....
Acest profesor avea obiceiul de a nu incheia cursul la ora la care " se suna " sf orelor.Chiar daca expunerea dansului mai dura un pic , el tinea cursul pana isi termina ceea ce ave ade spus.De data asta uitand cu dessavrsire pe partid a terminat cursul cu 15 min intarziere.Realizand brusc ca a intarziat , isi strange grabit foile de pe catedra si da fuga in amfiteatru in care il astepta lumea.
Aici gafaind intra in sala , scotandu-si palaria in fata doamnelor spune:
-Stimate doamne , stimati domni , imi cer scuze pentru intarziere( era o persoana de " moda veche " care era f respectuos si nu spunea " tovarase " nimanui )
Secretara de partid intrandu-si in drepturi de sefa incepe:
-Pai tovarase profesor , cum va permiteti sa intarziati la propria dvs intrare in randurile PCR.Nu va e rusine.Au venit sa va primeasca in partid si cutarica,..si cutarica,..si X-ulescu.
Si dai si dai pe el , nici nu apucase omul sa intre bine in sala ca asta da-i pe el.
La care dl profesor raspunde:
-Stimata doamna , ma scuzati din suflet....dar cred ca am gresit sala..!!!
Si omul a plecat linistit acasa.
Mistouri, desuet, caterinca unde, unde?
Io vad mai degraba marlanie ieftina.
Iar incapatanarea si felul in care apsalba ne explica o absurditate (vezi teoria vizavis de libera asociere) e in cel mai bun caz un sofism. Daca nu cumva afisarea unei superioritati nemeritate... Ceva de genu "Lasa ma ca-ti iesplic io mai bine".
Io vad mai degraba marlanie ieftina.
Iar incapatanarea si felul in care apsalba ne explica o absurditate (vezi teoria vizavis de libera asociere) e in cel mai bun caz un sofism. Daca nu cumva afisarea unei superioritati nemeritate... Ceva de genu "Lasa ma ca-ti iesplic io mai bine".
Mie-mi place-n Delta!