Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 20 Dec 2006, 09:41

Daca tot sunteti pescari de competitie, cu rezultate, si stiti cum trebuie organizat pescuitul, de ce nu ati facut-o din 1990 si pana acum?
APCR organizeaza calificari (adevarate) pentru capionatu mondial dan 2004 cand APS Alba nu era constituita.
Mie-mi place-n Delta!

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 20 Dec 2006, 09:42

apsalba scrie:Am o nelamurire si va rog pe cei care puteti sa ma lamuriti.
Daca tot sunteti pescari de competitie, cu rezultate, si stiti cum trebuie organizat pescuitul, de ce nu ati facut-o din 1990 si pana acum?
De ce a inceput agitatia asta cand cineva, pentru pescari, necunoscut o face? Si o face legal si profesionist?
am pierdut vremea pe la tot felul de Campionate Mondiale, alergand dupa niste table rotunde cu o panglica colorata, seamana bine cu "ordinul muncii clasa I"! :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Dec 2006, 09:49

Ati spus exact ce s-a intamplat; ati pierdut vremea pe unde ai spus. Sper ca macar acum intelegi care este diferenta intre competitie si management.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 20 Dec 2006, 10:09

apsalba scrie: Sper ca macar acum intelegi care este diferenta intre competitie si management.
Evident, organizarea a trei campionate nationale, ultimul a avut doar patru manse de altfel, sponsori, deplasare lotului in tara unde avea loc competitia, cu tot ce tine de aceasta deplasare, nu au nimic de a face cu managementul. Toate astea s-au facut de la sine, nici n-a fost cine stie ce.
Carping Club

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 20 Dec 2006, 10:27

Ati spus exact ce s-a intamplat; ati pierdut vremea pe unde ai spus.
apsalba, in afara faptului ca in contextul de mai sus fraza dvs e de-a dreptu o-njuratura, ati comis o eroare prin incoerenta care nu da bine deloc la pozitia de manager:

"Ati spus exact"..."pe unde ai spus".

Io am sesizat eroarea respectiva doar pen ca io cred ca ati comis-o fortuit (intamplator). Ati vrut sa fiti politicos la inceput adresandu-va folosind pluralul. V-ati dat seama ca daca tot injurati n-are rost. Si ati revenit la singular. Sunteti foarte sod. :D
Mie-mi place-n Delta!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Dec 2006, 10:42

Sile scrie:[Io am sesizat eroarea respectiva doar pen ca io cred ca ati comis-o fortuit (intamplator).
Cum era reclama aia la Zaraza ?
,, pentru cei ce stiu ce inseamna cuvantul fortuit .....''

:D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 20 Dec 2006, 12:06

Si uite asa cadem incet incet in katerinka , mistouri , desuet etc.
Asta sa fie ceea ce ne dorim de la acest topic ?
Cred ca scopul e altul , sau ma insel ?

O istorioara vesela din facultate :
Unul din profesorii mei , o somitate in domeniul lui ( tribologia) pe vremea de trista amintire avea o recunoastere internatioanala a muncii lui , fara a fi membru de partid , lucru usor deranjant pentru secretara de partid din facultate.Acest lucru era ca o nerealizare pentru ea ,faptul ca , dl profesor , nu-si manifestase intentia de a intra in randurile PCR.
Intr-o zi , intalnindu-l pe hol , aceasta il ia mai din scurt si ii spune ca joia urmatoare il vor primi in partid dupa terminarea cursurilor intr-o ceremonie la care va veni si prim - secretarul de partid de la judet.
Dl profesor , usor surprins se declara onorat de invintatia faacuta de partid si promite ca va veni la ceremonie.
Zis si facut ,dar.....
Acest profesor avea obiceiul de a nu incheia cursul la ora la care " se suna " sf orelor.Chiar daca expunerea dansului mai dura un pic , el tinea cursul pana isi termina ceea ce ave ade spus.De data asta uitand cu dessavrsire pe partid a terminat cursul cu 15 min intarziere.Realizand brusc ca a intarziat , isi strange grabit foile de pe catedra si da fuga in amfiteatru in care il astepta lumea.

Aici gafaind intra in sala , scotandu-si palaria in fata doamnelor spune:
-Stimate doamne , stimati domni , imi cer scuze pentru intarziere( era o persoana de " moda veche " care era f respectuos si nu spunea " tovarase " nimanui )

Secretara de partid intrandu-si in drepturi de sefa incepe:
-Pai tovarase profesor , cum va permiteti sa intarziati la propria dvs intrare in randurile PCR.Nu va e rusine.Au venit sa va primeasca in partid si cutarica,..si cutarica,..si X-ulescu.
Si dai si dai pe el , nici nu apucase omul sa intre bine in sala ca asta da-i pe el.
La care dl profesor raspunde:
-Stimata doamna , ma scuzati din suflet....dar cred ca am gresit sala..!!!
Si omul a plecat linistit acasa.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Dec 2006, 12:12

Teoo scrie:Si uite asa cadem incet incet in katerinka , mistouri , desuet etc.
Asta sa fie ceea ce ne dorim de la acest topic ?
Cred ca scopul e altul , sau ma insel ?

O istorioara vesela din facultate :
Si tu, Brutus?
:lol:

Mai trebuie sa si glumim, ca doar nu ne-om bate! :lol:

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 20 Dec 2006, 12:37

Mistouri, desuet, caterinca unde, unde?

Io vad mai degraba marlanie ieftina.
Iar incapatanarea si felul in care apsalba ne explica o absurditate (vezi teoria vizavis de libera asociere) e in cel mai bun caz un sofism. Daca nu cumva afisarea unei superioritati nemeritate... Ceva de genu "Lasa ma ca-ti iesplic io mai bine".
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Dec 2006, 12:44

Sile,
Ia explica-ne tu cum vezi toata tarasenia asta? Poate pe noi nu ne duce capul.

Scrie răspuns