MihaiV scrie:Florentine, asta am tot zis si eu, ca o asociatie poate fi afiliata la mai multe federatii si nu e nici o problema, deci federatiile nu ar trebui sa se lupte intre ele.
Acuma tu ai prezentat cum ti-a cazut bine, dar realitatea e ca obiectivele Federatiei APCR vor sa le realizeze si cei de la Alba, chiar daca ai omis acest lucru.
Care obiective? Ce legatura au competitiilie de performanta, cu cele de pescuit sportiv-recreativ, ca numai asa sunt denumite in toata lista de "bucate" de mai sus?
MihaiV scrie:Acu sa presupunem, prin absurd

, ca as fi din Cluj si pescuiesc la musca. In care federatie sa am mai multa incredere ca poate organiza un campionat national de pescuit cu muste artificiale? Care din cele doua are mai mare experienta in acest domeniu? In care dintre ele sunt mai multi pescari de musca buni, ca n-as vrea sa fie un campionat bine organziat, dar eu sa fiu singurul concurent?
Poate m-as afilia la ambele, dar nu se supara Presedintele vreuneia, ca vad tot felul de sageti zburandu-ne pe deasupra?
Tot n-ai priceput? Alegerea iti apartine. Daca vrei sa-ti pavoazezi camera cu diplome, vaze si amintiri cu familia si prietenii la concursul de duminica (si gratarul, micii, palinca mmm....!!), atunci ramai la asociatia la care esti. Nu te framanta de federatii, ca sportul si competitia de masa ajung pana la tine oricum. Acolo e pepiniera, creuzetul, incubatorul, uterul ce va naste viitorii campioni.
Daca se intampla insa sa-ti sparga inima pieptul si sa-ti impletesti lacrimile-n barba cand vezi tricolorul falfaind acolo sus, pe catarg sau daca nu poti dormi noaptea, intrebandu-te unde ai gresit si promitandu-ti ca data viitoare vei face totul sa reusesti ori daca te dai de-a dura sa cheltuiesti (cu infrigurare chiar) minim 300 milioane
in fiecare an, ca sa nu ratezi vreo competitie, atunci sir, jos melonul, ai stofa de campion. Sfatul e acelasi. Ramai la asociatia la care esti. Orienteaza-te insa si catre un club cu acreditare (CIS), care este membru al FRPS.
Clubul iti da numai legitimatia de sportiv profesionist. Asociatia iti va da carnetul de membru si permisul cu care sa te mai duci si tu duminica la un pescuit recreativ cu familia, cu prietenii, la un gratar, mici, palinca, ....mmm!!!
P.S. Daca ai ceva mai mult de 300 milioane si n-ai ce face cu ei, fa o emisiune.