Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 21 Dec 2006, 08:02

florentiniuga scrie:
P.S. Daca ai ceva mai mult de 300 milioane si n-ai ce face cu ei, fa o emisiune. :lol: :lol:
probabil ca as cheltui banii astia fara nici o jena daca as avea lipan si pastrav:P.

Dar cum tara asta e plina de atotstiutori care numai comenteaza si peste deloc, raman fara obiectul "emisiunii" :lol:

sanatate

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 21 Dec 2006, 08:33

apsalba ma intreaba:
Te-a obligat cineva sa te asociezi?
L-as putea parafraza pa nenea Iancu intrebandu-va:
"Amice esti incapatanat sa nu observi ca sunt obligat atat de legea actuala cat si de proiectul de lege sustinut de mata?"
Si va mai intreb inca o data.
De ce amestecati lucrurile? Pescuitul de masa cu cel de competitie? Protectia mediului cu pescuitul de competitie?

apsalba ma intreaba:
Crezi ca performanta, incontestabila, a unor pescari le si garanteaza capacitatea de organizatori sau le da dreptul la exclusivitate in ceea ce priveste managementul unei activitati de pescuit sportiv?
Va intreb si eu:
Credeti ca performanta, incontestabila, a unor pescari le si garanteaza incapacitatea de organizatori sau le ia dreptul la exclusivitate in ceea ce priveste managementul unei activitati de pescuit sportiv?

Daca cumva imi raspundeti faceti-o va rog la intrebarile puse.
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Dec 2006, 08:48

De ce nu si-au probat aceasta capacitate manageriala pana acum? Au avut tot timpul din lume.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 21 Dec 2006, 09:17

L-as putea parafraza pa nenea Iancu intrebandu-va:
"Amice esti incapatanat sa nu observi ca sunt obligat atat de legea actuala cat si de proiectul de lege sustinut de mata?"
Si va mai intreb inca o data.
De ce amestecati lucrurile? Pescuitul de masa cu cel de competitie? Protectia mediului cu pescuitul de competitie?
Mie-mi place-n Delta!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Dec 2006, 09:22

Sile lucrurile nu sunt amestecate
ce ti se pare aiurea ca o forma de organizare sa aiba in vedere atat competitia cat si mediul pana una alta ?
eu zic ca dja -a discutat prea mult si s-a ajuns si ca nota sa ramana fara doza minima de respect reciproc car ar trebui sa domine
pana una alta
sunt "niste nebuni" care vor sa faca ceva
si unii oameni care vor altceva
unde-i baiul ?
s-au expus variantele si daca cineva e dornic sa se alature ok daca nu ...np
nu vad de c trebuie aruncat cu noroi aiurea
fiecare ste liber sa faca ce vrea cat timp respecta legile statului in vigoare
diplomatia care ar trebui sa domine in discutii , parafrazandu-l pe acelasi nenea Iancu la care te referi , " e sublima , dar lipseste cu desavarsire" si a lasat loc unor chestii ce nu fac cinste nimanui
vin sarbatorile oameni buni chiar nimic bun nu se poate faca fara sa fie murdarit aiurea ?
cine vrea doar competitie va face doar comptitie
cine mai vrea si altceva pe langa , liber s-o faca ...unde-i problema pana la urma ?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Dec 2006, 09:33

subscriu la cele spuse de tine, ovidiu14!

pana acum ceva vreme ne plangeam ca AGVPS nu face nimic, numai incaseaza banii. acum cand cineva incearca sa faca ceva (bun sau rau, asta o va dovedi timpul) apar tot felul de carcotasi. poti sa nu fii de acord cu ceea ce vrea aps alba. e dreptul fiecaruia. dar de aici si pana la a arunca cu noroi in ceea ce vreau ei sa faca, e cale lunga.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 21 Dec 2006, 09:54

ovidiu14, fisherman calm baieti. Mai inainte vreme, can inca nu se pomenea de 89, era o vorba: "Cine nu e cu noi e impotriva noastra".
Acu voi mult mai elegant spuneti cuiva care are indoieli serioase ca arunca cu noroi. Sau ca cineva care s-a prezentat onorabil la niste competitii internationale a pierdut timpul.
acum cand cineva incearca sa faca ceva (bun sau rau, asta o va dovedi timpul)
Problema e ca timpul a dovedit deja ca anumite lucruri sunt gresite:
Incalcarea drepturilor si libertatilor individuale e o greseala.

Sile lucrurile nu sunt amestecate
ce ti se pare aiurea ca o forma de organizare sa aiba in vedere atat competitia cat si mediul pana una alta ?
ovidiu14 lucrurile sunt amestecate. O asociatie sau un club sportiv care au ca obiectiv performanta ma indoiesc ca pot sa enumere in statut si obiective precum protectia mediului. Poate sustine, fara discutie, actiuni de ecologizare, protectia persoanelor in varsta sau cu dizabilitati etc. Dar sa le inscrie in statut? Clubul "Petrolul Ploiesti" poate sustine actiuni de ecologizare a Vaii Prahovei dar nu cred ca are astfel de obiective in statut.

Un bun manager trebuie sa poata defini obiectivele pe care ulterior sa le poata atinge. Ma indoiesc serios ca un club sportiv cu obiective atat performanta cat si protectia mediului le poate atinge pe amandoua. Dar asta promotorii unui management nou in pescuit stiu mai bine.
Mie-mi place-n Delta!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Dec 2006, 10:09

Sile numa voi apuca sa-ti exemplific "noroiul"
nu are farmec
decalm sunt calm
iar tu te poti indoi de ce-ti face placere oricand
ce vrea sa faca o persoana juridica crie unde il pune saulasa legea si daca iti place ok daca nu iarasi ok
in rest am vorbit doar nu am dat cu paru
sarbatori fericite

andrei vladeanu
junior
junior

Mesaj de andrei vladeanu » 21 Dec 2006, 10:23

florentiniuga scrie: Acolo e pepiniera, creuzetul, incubatorul, uterul ce va naste viitorii campioni.
:
deoarece cred ca stiu cine vrea sa fie "spermatozoidul" in aceasta ecuatie, am sa-i raspund la intrebarea sa obsesiva de ce nu ne-am miscat pana acum in directia infiintarii FRPS.

firmele de paza si protectie au constatat ca in 90 % din cazuri oamenii isi monteaza sisteme de alarma dupa o incercare de efractie in locuinta!
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Dec 2006, 11:42

PARCA VA OCUPATI DE COMPETITII, NU DE PAZA.
CASA DE CARE VORBESTI, ESTE UN APARTAMENT CU CHIRIE.
, NU O PROPRIETATE EXCLUSIVA.
CHESTIA CU PIERDUTUL TIMPULUI N-AM SPUS-O EU. AM CITAT-O DIN AUTOR.

Scrie răspuns