1. argint mondial in 2004 in Portugalia+ bronz la individual;malin scrie:Conform unei logici elementare "induiosarea" domnului Popescu nu mai lasa nici un fel de dubiu asupra experientei marca Rosioru in concursurile internationale. Totusi concretizarea unei asemenea experiente tine de performante. Aici poate ma ajuta un crapar care cunoaste mai bine situatia de la competitiile internationale de crap. Din cate stiu eu ceva performante exista.apsalba scrie:Ma induioseaza experienta domnului Rosioru dobandita in concursurile internationale. In ce s-a concretizat aceasta experienta?
Nu vreau insa sa rup din context ultima intrebare a dlui. Popescu. Deci...
2. bronz mondial in 2005 in Belgia; (de fapt cei care au urcat nationala pe podium au fost chiar Rosioru in echipa cu Bogdan Guguianu!);
3. locul 4 CM Portugalia+ bronz la individual in 2006; Romania a fost devansata de Italia in ultimele ore ale concursului.
Pe plan intern Rosioru, prin APCR evident, organizeaza "Campionatul National" prin care se face selectia echipei nationale de crap, plus "Cupa Cupelor", in momentul de fata se fac inscrierile pt cea de a treia editie.
Presupunand ca ai fi sincer interesat, apsalba, ca banuiala mea e ca tu doar dai cu secretiile in fasole .... asa de amorul artei ....