Din respect pentru pasiunea pe care o aveti pentru pescuit nu imi permit decat sa va spun SUCCES!Dady scrie: Noi, sigur vom merge inainte...
Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ adiwolf
Nu te voi mai cita in sustinerea punctelor mele de vedere ca nu ai spus pana acum despre aceasta Federatie nimic constructiv.
Totusi in afar de a intelege doar ce vrei din posturile mele, sau de a le rastalmaci , mai bine zis ce altceva mai stii sa faci pentru pescuit.
Daca vrei sa vezi cum arata " impunsaturile" citeste-ti posturile , poate vei intelege!
Faptul ca te declari singur paranoic nu il comentez !
Nu ne intereseaza sa atragem adepti din curtea nimanui.Nu este un scop in sine.pur si simplu se intampla. Daca te deranjeaza iti cerem scuze.
Ce ar trebui sa facem ? Sa triplam valoare cotizatiei si sa o cheltuim in asociatie dupa metoda bunului plac din Agvps ???
Despre primul proiect nu numai ca s-a depus , dar asa cum a scris si Stefan , el a fost aprobat , urmeaza semnarea lui .Despre deturnarea fondurilor?...vrei sa verifici ce va fi? ...Esti invitatul meu.
Sunt convins ca vei continua sa critici.m-as bucura daca ai face-o in cunostinta de cauza.
" Concret " : Ce doresti sa critici la Aps Alba ?
Probabil efortul de unificare a pescarilor.
Tu nu doresti sa ai o Fed. care sa te reprezinte ?
E strict problema ta !
Federatia asta va fi condusa de asociatiile care fac parte din ea si nu de Teoo sau Apsalba, sau adiwolf , sau oricine altcineva.
Toate asociatiile membre ale federatiei vor hotara ce si cum cu ea .Noi cei de la Aps Alba suntem doar una din asociatii.
Daca ea va influenta sau nu viitorul pescuitului in Romania , asta ramane de vazut.
Ca tie iti convine sau nu lucrul asta...Nu mai e problema noastra..Te rog insa vorbeste doar in cunostinta de cauza .
S-ar putea ca lucrurile sa nu fie cum iti inchipui tu .
In rest toate cele bune.
Daca mai vrei amanunte intreaba si cu linistea si calmul proverbial ardelenesc ti se va raspunde
Toate cele bune !

Nu te voi mai cita in sustinerea punctelor mele de vedere ca nu ai spus pana acum despre aceasta Federatie nimic constructiv.
Totusi in afar de a intelege doar ce vrei din posturile mele, sau de a le rastalmaci , mai bine zis ce altceva mai stii sa faci pentru pescuit.
Daca vrei sa vezi cum arata " impunsaturile" citeste-ti posturile , poate vei intelege!
Faptul ca te declari singur paranoic nu il comentez !

Nu ne intereseaza sa atragem adepti din curtea nimanui.Nu este un scop in sine.pur si simplu se intampla. Daca te deranjeaza iti cerem scuze.
Ce ar trebui sa facem ? Sa triplam valoare cotizatiei si sa o cheltuim in asociatie dupa metoda bunului plac din Agvps ???

Despre primul proiect nu numai ca s-a depus , dar asa cum a scris si Stefan , el a fost aprobat , urmeaza semnarea lui .Despre deturnarea fondurilor?...vrei sa verifici ce va fi? ...Esti invitatul meu.
Sunt convins ca vei continua sa critici.m-as bucura daca ai face-o in cunostinta de cauza.
" Concret " : Ce doresti sa critici la Aps Alba ?

Probabil efortul de unificare a pescarilor.
Tu nu doresti sa ai o Fed. care sa te reprezinte ?
E strict problema ta !
Federatia asta va fi condusa de asociatiile care fac parte din ea si nu de Teoo sau Apsalba, sau adiwolf , sau oricine altcineva.
Toate asociatiile membre ale federatiei vor hotara ce si cum cu ea .Noi cei de la Aps Alba suntem doar una din asociatii.
Daca ea va influenta sau nu viitorul pescuitului in Romania , asta ramane de vazut.
Ca tie iti convine sau nu lucrul asta...Nu mai e problema noastra..Te rog insa vorbeste doar in cunostinta de cauza .
S-ar putea ca lucrurile sa nu fie cum iti inchipui tu .
In rest toate cele bune.
Daca mai vrei amanunte intreaba si cu linistea si calmul proverbial ardelenesc ti se va raspunde
Toate cele bune !

subiectul a luat-o razna si se pare ca se transforma in altceva,asa ca draga teoo o sa-ti raspund pe privat ca sa nu transformam acest topic intr-o batalie absurda de idei si contre sper eu amicale.
p.s. deocamdata,retine acest aspect - deocamdata sunt si eu membru al acestei federatii asa ca ...........
p.s. deocamdata,retine acest aspect - deocamdata sunt si eu membru al acestei federatii asa ca ...........
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Maline, o chestie nu inteleg la tine: de unde inversunarea asta in a ataca federatia de la Alba si a-i jigni pe membri ei?
Ti-a facut federatia ceva? Ai vrut tu sa fii presedinte si te-au refuzat?
Chiar nu inteleg!
E mai bun AGVPS-ul?
Sau ar trebui sa ne afiliem la Federatia de Crap chiar daca nu ne pasioneaza pescuitul la Crap.
Pana ieri tu ii acuzai pe Rosioru&Co pentru ca au facut pact cu AGVPS, ceea ce tu ai refuzat pentru spinning zicand ca nu vrei sa ai limba maro, refuzand astfel lotului posibilitatea de participare la un Campionat Mondial, dar acum vad ca ai intors-o cu 180 grade.
Ce se intampla de fapt?
Ti-a facut federatia ceva? Ai vrut tu sa fii presedinte si te-au refuzat?
Chiar nu inteleg!
E mai bun AGVPS-ul?
Sau ar trebui sa ne afiliem la Federatia de Crap chiar daca nu ne pasioneaza pescuitul la Crap.
Pana ieri tu ii acuzai pe Rosioru&Co pentru ca au facut pact cu AGVPS, ceea ce tu ai refuzat pentru spinning zicand ca nu vrei sa ai limba maro, refuzand astfel lotului posibilitatea de participare la un Campionat Mondial, dar acum vad ca ai intors-o cu 180 grade.
Ce se intampla de fapt?
Frate Maline, cand ziceam da cascaval ma refeream la Raduta. Cum necum Rosioru s-a invartit meserias si da niste performante in exterior si da niste competitii adevarate in interior si fara sa se sifoneze prea tare are o relatie folositoare cu AGVPS. Da toate astea pot pana la urma sa nu insemne nica far de forta si cascavalul care odihnesc deasupra lu Raduta. Ca pana mai ieri il huleau bajetii lu meseriasu Rosioru pa Raduta ie una, da acu veni vremea sa-l perie! Curata politichie, parol!Bre Sile da la federatiile astea fuzionate si la AGVPS vezi tu cumva Mozzarela?
Io zic Maline, sa puneti mana la treaba mai repede si sa faceti odata federatia aia cu ALPu-n frunte. Si pa urma sa puteti fuziona si voi cu alea deja fuzionate. Iar mai apoi si cu aia de crap si gata.
Mie-mi place-n Delta!
Mihai, chiar nu am spus in nici un post ca trebuie sa te afiliezi la Federatia de crap (care nici nu exista) şi nici nu am afirmat ca AGVPS este salvarea noastra. Am dat eu semne ca sunt sustinator al AGVPS? Am comentat un post inconsistent şi pe alocuri aberant. Nu pot sa accept limbajul de lemn, atitudinea agresiv-ideologica si discursul mincinos in numele poporului. Sunt obligat sa aplaud ca la congrese? Deocamdata am asistat doar la anuntarea de proiecte cu surle si trambite si la impartirea de functii. Nu stiu ce stii tu, dar nici tu nu stii ce stiu eu
.
P.S.
Inainte de intalnirea de la Alba a umblat zvonul ca voi fi prezent acolo cu purcel si catel pentru a adera fara cracnire la platforma frontului salvarii pescarilor nationali. Mai mult, erau date ca sigure la aderare si alte cateva asociatii care nu au nici o treaba cu ideologia populara a domnului Popescu. In spiritul acestei diversiuni probabil ca ti-a soptit cineva ca am vrut sa fiu presedinte si ca El Lidero Maximo l-a preferat pe Victor...
P.P.S.
Acum un an dl. Popescu a incercat sa ma faca sa inteleg cine este dansul, spunandu-mi ca soferul care il asteapta la masina, in parcare, este profesor universitar. Ce ti-e si cu tranzitia asta...

P.S.
Inainte de intalnirea de la Alba a umblat zvonul ca voi fi prezent acolo cu purcel si catel pentru a adera fara cracnire la platforma frontului salvarii pescarilor nationali. Mai mult, erau date ca sigure la aderare si alte cateva asociatii care nu au nici o treaba cu ideologia populara a domnului Popescu. In spiritul acestei diversiuni probabil ca ti-a soptit cineva ca am vrut sa fiu presedinte si ca El Lidero Maximo l-a preferat pe Victor...

P.P.S.
Acum un an dl. Popescu a incercat sa ma faca sa inteleg cine este dansul, spunandu-mi ca soferul care il asteapta la masina, in parcare, este profesor universitar. Ce ti-e si cu tranzitia asta...
Nici vorba. Dar nu inteleg de ce ai sarit la gatul federatiei si a celor care fac parte din ea. Puteai sa nu zici nimic si sa astepti sa vezi ce vor face. Nici nu te obliga nimeni sa te alaturi federatiei. Dreptul de asociere e liber in tara asta, din cate stiu.malin scrie:Sunt obligat sa aplaud ca la congrese?
Te plangi de lipsa realizarilor.
Ce institutie se poate lauda cu actiuni reusite inainte de infiintare?
Federatia este in curs de finalizare a procesului de infiintare, inca se discuta de finalizarea listei membrilor fondatori, de ajustarea statutului de de planurile pentru 2007, an in care vor apare, sper, actiunile a caror absenta o deplangi.
Cat priveste APS Alba, ei au scris pe net ce au facut pana acum, si nu cred ca poti spune ca nu au facut nimic.