Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Va salut, asociatiile care vor sa adere la Federatie vor depune o cerere in acest sens adresata Federatiei Nationale a Pescarilor Sportivi din Romania.
Aceasta cerere se poate lua in discutie numai dupa ce asociatia respectiva a prezentata procesul verbal de aderare, act finalizat de asociatia cu pricina si care atesta vointa membrilor acesteia de a face parte din Federatie. Este normal, democratic si transparent.
Absolut toate deciziile luate sau care se vor lua in continuare se vor baza pe aceste principii, indiferent de dorinta unora sau a altora.
Federatia se intareste din ce in ce, la fiecare sedinta avem noi si noi cereri de aderare. Este un lucru pozitiv, am reusit sa inspiram increderea celor ce doresc ceva nou in soarta pescuitului sportiv. Sa nu uitam ca pina la urma vorbim de o pasiune cu mare priza in tara noastra, ca marea parte a pescarilor sportivi vor sa faca parte dintr-un sistem civilizat, ca vor sa fie recunoscuti in ceea ce fac, si ca in orice sport partea finala se materializeaza prin competitie. Asa ca, nimeni nu a spus vreodata ca nu acordam atentia cuvenita competitiilor. Vom avea competitii la toate disciplinele, chiar si de crap.
Programul competitional se va stabilii la fel ca si celelalte obiective, prin vot si va reprezenta o acceptiune generala.
Avem in obiectiv realizarea de piste de competitii care sa fie posibil omologabile si care sa corespunda cerintelor fiecarei discipline, avem in obiectiv participarea noastra in mod activ la asigurarea unui legislativ corect si care sa tina cont de existenta noastra a pescarilor sportivi, avem in proiect adoptarea oricaror masuri care sa poata limita poluarea, vom continua cu actiunile chiar si in instanta acolo unde este cazul in sensul combaterii braconajului, actiuni de populare etc.
Este clar ca activitatea de competitie nu se poate rupe de aceste activitati care pina la urma urmei vor crea esenta activitatii noastre.
Aduc multumiri pe aceasta cale tuturor care au venit alaturi de noi si care si-au exprimat increderea in Federatia noastra si in actiunile pe care le vom avea impreuna. O zi buna.
Aceasta cerere se poate lua in discutie numai dupa ce asociatia respectiva a prezentata procesul verbal de aderare, act finalizat de asociatia cu pricina si care atesta vointa membrilor acesteia de a face parte din Federatie. Este normal, democratic si transparent.
Absolut toate deciziile luate sau care se vor lua in continuare se vor baza pe aceste principii, indiferent de dorinta unora sau a altora.
Federatia se intareste din ce in ce, la fiecare sedinta avem noi si noi cereri de aderare. Este un lucru pozitiv, am reusit sa inspiram increderea celor ce doresc ceva nou in soarta pescuitului sportiv. Sa nu uitam ca pina la urma vorbim de o pasiune cu mare priza in tara noastra, ca marea parte a pescarilor sportivi vor sa faca parte dintr-un sistem civilizat, ca vor sa fie recunoscuti in ceea ce fac, si ca in orice sport partea finala se materializeaza prin competitie. Asa ca, nimeni nu a spus vreodata ca nu acordam atentia cuvenita competitiilor. Vom avea competitii la toate disciplinele, chiar si de crap.
Programul competitional se va stabilii la fel ca si celelalte obiective, prin vot si va reprezenta o acceptiune generala.
Avem in obiectiv realizarea de piste de competitii care sa fie posibil omologabile si care sa corespunda cerintelor fiecarei discipline, avem in obiectiv participarea noastra in mod activ la asigurarea unui legislativ corect si care sa tina cont de existenta noastra a pescarilor sportivi, avem in proiect adoptarea oricaror masuri care sa poata limita poluarea, vom continua cu actiunile chiar si in instanta acolo unde este cazul in sensul combaterii braconajului, actiuni de populare etc.
Este clar ca activitatea de competitie nu se poate rupe de aceste activitati care pina la urma urmei vor crea esenta activitatii noastre.
Aduc multumiri pe aceasta cale tuturor care au venit alaturi de noi si care si-au exprimat increderea in Federatia noastra si in actiunile pe care le vom avea impreuna. O zi buna.
Va fac publice propunerile noastre pentru calendarul competitional pe anul 2007:
- cupa celor patru lacuri (pescuit la musca): Oasa, Tau Capalna, Mihoesti
- 2 etape de pescuit la crap (Dostad si Sacel)
- o etapa spinning lacul Capalna
- o etapa pescuit stationar lacul Dostad.
- o etapa pentru legat muste
- cupa celor patru lacuri (pescuit la musca): Oasa, Tau Capalna, Mihoesti
- 2 etape de pescuit la crap (Dostad si Sacel)
- o etapa spinning lacul Capalna
- o etapa pescuit stationar lacul Dostad.
- o etapa pentru legat muste
Dady scrie: Federatia se intareste din ce in ce, la fiecare sedinta avem noi si noi cereri de aderare. Este un lucru pozitiv, am reusit sa inspiram increderea celor ce doresc ceva nou in soarta pescuitului sportiv. Aduc multumiri pe aceasta cale tuturor care au venit alaturi de noi si care si-au exprimat increderea in Federatia noastra si in actiunile pe care le vom avea impreuna. O zi buna.
Ce se intampla, chiar s-au adunat toate limbile de lemn din tara la revolutia asta pescareasca? E Federatie sau FSN? La AGVPS presedinte de onoare este Isarescu, iar pe Iliescu l-am cam ratat pentru federatie, ca e deja de onoare la PSD.
la bagat strambe?!?!Teoo scrie:Din pacate unora le este mai usor sa judece pe altii si sa critice fara sa stie de ce anume.
Ma refer aici la userul adiwolf.
Nu stie multe lucruri dar critica.
punctual:
-te deranjeaza critica? nu cred
-eu sunt mai paranoic din fire si imi place sa suflu si in iaurt dupa ce m-am fript cu ciorba
Vrei sa stii ce a fact concret Aps Alba ???
Uita-te pe site-ul http://www.apsalba.ro
Acolo vezi actiuni de ecologizare a vaii Ampoiului din judet inca din 2005 !!!!
Acolo vezi ultima actiune de populare a baltii de la Lancram !!!
Asta ai luat in calcul cand ai afirmat :
"sincer eu unul nu am mai auzit de vreo asociatie care sa faca ceva concret ,vizibil si total dezinteresat"
Sincer draga Adiwolf vreau sa stiu daca asta stiai?
Daca nu stiai ,inseamna ca am dreptate : Critici fara sa stii !!
Daca stiai , inseamna ca e mai grav : Omiti adevarul mintind pe acest forum!
tu ce intelegi cand omul spune cuvantul "sincer"?
chiar eram sincer cand am afirmat lucrul asta.
am accesat siteul aps alba de trei ori decand s-a deschis si asta a fost la inceput cand nu gaseai informatii concrete acolo
imi cer scuze si imi fac mea culpa pt nestiinta mea,dar.....asta inseamna ca este a treia asociatie de care aud ca a facut cat de cat ceva
cred eu ca pt credibilitatea noilor asociatii si pt a putea sa atrageti cat mai multi adepti din "curtea" AGVPS v-a trebui facut muuuuult mai mult de catre mult mai multe asociatii
Nu ma intereseza nici ce ai facut , nici la cate actiuni de ecologizare ai participat in viata ta,dar daca ai fi curios sa stii ce face APS Alba concret , macar din bun simt te-ai uita pe site-ul mai sus mentionat si ai vedea si proiectul depus pentru obtinerea de fonduri pentru urmatoarea etapa de ecologizare a catorva afluenti ai Muresului din judetul Alba.
E pe site.Descarca-l , ia notite , dupa care vorbeste " la concret " , dupa cum iti place sa spui.
de proiecte nu ducem lipsa in romania,cu finalizarea lor avem o problema si cu deturnarea de fonduri pt acele proiecte
atentie ca vorbesc la modul general,nu o mai lua ca pe un atac direct,nu am nimic cu tine sau alta asociatie
Concluzie :
Unii chiar fac ceva pentru mediul asta in care traim si pentru apele noastre , nu se lamenteaza ca tine ca " traim in romania si asta......spune tot"(pana si pe asta ai parafrazat-o de la altul)
Tonul tau ironic din posturile anterioare nu ma face sa cred ca ai capacacitatea de a studia ceea ce ti-am propus mai sus, din contra cred ca vei continua sa critici , fara sa stii ce , pe cine si de ce ?
chiar asta am si vrut ca tonul sa fie putin ironic si intentionat am parafrazat pe Mircea Badea cu vestita lui replica
capacitatea de a studia?! - cred ca aici tu ai devenit ironic si malitios,insa de data asta trec cu vederea aceasta "impunsatura" si nu o consider un atac direct la persoana mea
da,voi continua sa critic,dar sa si laud pe aceeia care in opinia mea merita
Spor la " bagat strambe".Cei de la Alba isi vor continua treaba , chiar daca tu nu vezi nimic " concret".
se vede clar ca nu ma cunosti,de regula spun ce gandesc si intotdeuna in fata chiar daca asta deranjeaza si chiar daca asta nu ma face o persoana agreabila si populara
cei de la Alba pot sa faca ce vor in judetul lor,dar cand este vorba de luarea unor decizii la nivel de federatie care influenteaza viitorul pescuitului din romania ,fii convins ca nu voi tacea
si inca un lucru,pana la urma asta este un forum de discutii unde fiecare isi da cu parerea despre anumite lucruri
nu se poate sa avem o gandire unitara si nici nu este sanatos asa,am mai avut noi asa ceva innainte cand un singur organism gandea si hotara pt toti,deci eu cred ca este normal sa existe si controverse si critici si opinii diferite - nici eu nu sunt de acord cu multe lucruri scrise aici pe site dar asta nu inseamna ca nu respect persoana si interlocutorul pt faptul ca are alta gandire decat a mea
sper,sa mai auzim de bine
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- junior
Pentru a face o federatie de pescuit recreativ -sportiv nu este nevoie de nici o afiliere la ANS,pentru asa ceva exista deja o federatie numita SPORTUL PENTRU TOTI ,ceva gen DACIADA dar,pentru a fi recunoscuta ca sport de catre ANS ,ACOLO TREBUIE SA FACI DOVADA CA AI LEGITIMATI PESCARI PROFESIONISTI ,OAMENI CARE AU PARTICIPAT LA CAMPIONATE MONDIALE ,CUPE MONDIALE ,JOCURI OLIMPICE DE PESCUIT CARE SE DESFASOARA O DATA LA 4 ANI .
La ANS este nevoie sa fii reprezentat de un RADUTA ,de un ROSIORU ,de un OANA ,oameni care se chinuie de 10 ani sa faca sa se vorbeasca si de Romania in lume ,oameni care au adus medalii si trofee si care sunt respectati in lumea pescuitului si stiu cu ce se mananca o competitie.
Nu trebuie sa fii afiliat la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ca sa joci in curtea scolii dar daca vrei sa joci in divizia A trebuie sa stii pe mana cui dai organizarea unei competitii de asa amploare ,pentru ca nu este usor sa organizezi un CAMPIONAT NATIONAL DE PESCUIT,PRELIMINARII PENTRU UN CAMPIONAT MONDIAL ,sa participi la CUPE MONDIALE .
De ce FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL este condusa de oameni care au facut fotbal de performanta [M SANDU ,PRUNEA ,LUPESCU ,BELODEDICI]si nu de catre POLITRUCI?????????????????????????
La ANS este nevoie sa fii reprezentat de un RADUTA ,de un ROSIORU ,de un OANA ,oameni care se chinuie de 10 ani sa faca sa se vorbeasca si de Romania in lume ,oameni care au adus medalii si trofee si care sunt respectati in lumea pescuitului si stiu cu ce se mananca o competitie.
Nu trebuie sa fii afiliat la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ca sa joci in curtea scolii dar daca vrei sa joci in divizia A trebuie sa stii pe mana cui dai organizarea unei competitii de asa amploare ,pentru ca nu este usor sa organizezi un CAMPIONAT NATIONAL DE PESCUIT,PRELIMINARII PENTRU UN CAMPIONAT MONDIAL ,sa participi la CUPE MONDIALE .
De ce FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL este condusa de oameni care au facut fotbal de performanta [M SANDU ,PRUNEA ,LUPESCU ,BELODEDICI]si nu de catre POLITRUCI?????????????????????????
Multumesc pt promptitudinea cu care ai reactionat la limba de lemn. Mai era putin si ramineau numai aschiile....Ce sa...asta e...Credeam ca ai ceva de spus pro Federatie...sau ceva laudativ, sau ceva ce iti cade...bine...Oricum...imi cer scuze daca am reusit sa te...indispun...
Noi, sigur vom merge inainte...
Noi, sigur vom merge inainte...
Mamaaaa...... iote bre ca scapam. Ne mantuieste RADUTA.La ANS este nevoie sa fii reprezentat de un RADUTA ,de un ROSIORU ,de un OANA ,oameni care se chinuie de 10 ani sa faca sa se vorbeasca si de Romania in lume ,oameni care au adus medalii si trofee si care sunt respectati in lumea pescuitului si stiu cu ce se mananca o competitie.
Casacaval, cascaval, cascaval.
Mie-mi place-n Delta!
Conform unei logici elementare "induiosarea" domnului Popescu nu mai lasa nici un fel de dubiu asupra experientei marca Rosioru in concursurile internationale. Totusi concretizarea unei asemenea experiente tine de performante. Aici poate ma ajuta un crapar care cunoaste mai bine situatia de la competitiile internationale de crap. Din cate stiu eu ceva performante exista.apsalba scrie:Ma induioseaza experienta domnului Rosioru dobandita in concursurile internationale. In ce s-a concretizat aceasta experienta?
Nu vreau insa sa rup din context ultima intrebare a dlui. Popescu. Deci...
Daca nu, inseamna ca toate stradaniile craparilor au fost inutile. Cel putin asta insinueaza intrebarea. Pescuitul nu este recunoscut ca sport in Romania. Q.E.D.apsalba scrie:A fost recunoscut pescuitul ca sport?
Conform aceleiasi logici emanate de prima intrebare si daca ati fi campioni mondiali tot looseri sunteti sarmani crapari, pentru ca nu sunteti reprezentati de federatia dlui. Popescu. Totusi, la intrebare se poate raspunde si mai simplu... DA, sunt reprezentati de un for national, cel al altui domn - Selaru.apsalba scrie:Este reprezentat la nivel international de un for national?
Sa intelegem ca, spre deosebire de Rosioru, pe dvs. va intereseaza destinul pescuitului din Romania. Pe ce va bazati cand spuneti asta? Si pe Selaru il il doboara la shale grija pentru bobor.apsalba scrie:Il anunt ca nu are atata experienta sa infiinteze o federatie si nici sa o reprezinte. Pe ce me bazez? Pe dinsul il intereseaza crapii dinsului si nici decum destinul pescuitului din Romania.
Chiar, cati? Vreti sa aflati sau stiti deja?apsalba scrie:Cati pescari de crap sunt in Romania? Cati de spinning? Cati de stationar? Cati pescari muscari?
Va reamintesc ca vorbeam despre pescuitul de competitie. Etape, piste de concurs, cupe, trofee, campionate, campioni, clasamente. La ANS cu asta mergeti, nu cu Traiasca Republica!. Ati uitat de pescarii pensionari si la copii.apsalba scrie:La pescutul recreativ ca sport de masa s-a gandit?Dar la cel pentru handicapati?
Legi de pe margine putem sa facem toti. Cum v-ati straduit sa promovati in forul legislativ propunerea? Concret. Nume, grupuri parlamentare, chestii tehnice din astea.apsalba scrie:Dar la o lege care sa reglementeze pescuitul?
Chiar atat de mult va repugna pescuitul de competitie? Este drept ca la pescuitul de mase se poate vorbi pentru binele poporului, asa in general, ore intregi. Competitia este un fel de matematica a pescuitului. Ai invatat lectia, rezolvi problema. Daca nu, nu. Vorba arabului.apsalba scrie:Din pacate orizontul dansului se rezuma la varful batului de pescuit si probabil la banii pe care ii castiga de la sponsori.
Care este orizontul dvs?
Stimate domn Popescu, deocamdata ma rezum doar la competitia de crap. Asa ca va intreb pe bune, ati fost macar o data pe malul unei piste de concurs in timpul desfăsurarii unei competitii? Aveti langa dvs. in staff pe cineva care trece de stadiul teoriei in domeniu?apsalba scrie:Organizarea pescuitului cere mai mult decat pricepe dl. Rosioru.