Mihai,MihaiV scrie:Si cum sa facem Adi? Crezi ca se rezolva si apar pesti in ape daca nu ne organizam in asociatii si nu cerem sa fim lasati sa populam?adiwolf scrie: batalie mare domne,pe federatiile astea
au inceput sa rasara ca ciupercile,peste tot numai federatii si asociatii,iar in ape avem de toate numai peste nu.
Il stimez prea mult pe LV pentru a intra intr-o polemica, dar nu pot sa nu remarc cele doua neadevaruri punctate in citatul de mai sus. Sa fie nestiinta? Sa fie reavointa? Sa fie altceva? Nu cred ca mai conteaza! Fir intins, Maestre!adiwolf scrie: iata ce posteaza pe un alt site,Cornel Rosioru
Am considerat necesar infiintarea acestei Federatii ca alternativa a Federatiei Nationale a Pescarilor Sportivi din Romania. Practic, ne aparam in fata unei initiative care nu are nimic in comun cu pescuitul de competitie.
F.R.P.S.C. se va afilia la organizatiile internationale CIPS si FIPS pt. a reprezenta interesele pescarilor sportivi de crap din Romania.
noi doi am mai discutat pe tema asta.
voi cei din Cluj sunteti un caz fericit care a-ti mai facut intradevar cate ceva si in afara de voi si cei din Hunedoara sincer eu unul nu am mai auzit de vreo asociatie care sa faca ceva concret ,vizibil si total dezinteresat.
Cine nu va da voie sa faceti populari? cei din Hunedoara cum au reusit?
stii cum este asta? ca si cu asociatiile de pescuit,ele se puteau infinta si innainte de 2006 nimeni nu punea nici o restrictie,dar......atuncea nu erau vizibili la orizont euroii de la UE.
vezi ca sunteti singura "asociatie" care nu se numeste asociatie ci Club
mie unul imi suna tare frumos asa ,nu ca asociatie de propietari a blocului x

cate federatii sunt pana acuma ?
eu stiu de 3,sunt curios cate or sa mai apara
atentie,am zis Federatii nu asociatii sau cluburi,
si in pescuit ca si in politica ,toti incearca sa apuce cate un os ma mare sau mai gustos si hranitor

traim in romania si asta .................spune tot