Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
He,he...Malin sa vi sa vezi statuia lui Mihai Viteazul de la Alba Iulia...E MARE dom'ne
nu cred ca e cazul...
Oricum cica Unirea da putere ! Asa ca eu sunt pentru ... Unire (adica un pescuit civilizat, normal intr-o tara normala)!
Sa auzim de bine ca de trait...

Oricum cica Unirea da putere ! Asa ca eu sunt pentru ... Unire (adica un pescuit civilizat, normal intr-o tara normala)!
Sa auzim de bine ca de trait...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Normal ca eram amandoi acolo. Dar ne-am concentrat pe discutii, care s-au dovedit f interesante.Teoo scrie:Luci scrie:a inceput in momentul asta:
punctele dezbatute:
1. Aprobarea cererilor de afiliere pentru dievrse asociatii
2. Aprobarea documentatiei de recunoastere e pescuitului ca sport
3. Adoptarea scrisorii de afiliere la Confederatia Internationala de Pescuit Sportiv
4. Stabilirea calendarului competitional pentru 2007
Esti acolo ????
:shock: :?
Si cum sa facem Adi? Crezi ca se rezolva si apar pesti in ape daca nu ne organizam in asociatii si nu cerem sa fim lasati sa populam?adiwolf scrie: batalie mare domne,pe federatiile astea
au inceput sa rasara ca ciupercile,peste tot numai federatii si asociatii,iar in ape avem de toate numai peste nu.
Il stimez prea mult pe LV pentru a intra intr-o polemica, dar nu pot sa nu remarc cele doua neadevaruri punctate in citatul de mai sus. Sa fie nestiinta? Sa fie reavointa? Sa fie altceva? Nu cred ca mai conteaza! Fir intins, Maestre!adiwolf scrie: iata ce posteaza pe un alt site,Cornel Rosioru
Am considerat necesar infiintarea acestei Federatii ca alternativa a Federatiei Nationale a Pescarilor Sportivi din Romania. Practic, ne aparam in fata unei initiative care nu are nimic in comun cu pescuitul de competitie.
F.R.P.S.C. se va afilia la organizatiile internationale CIPS si FIPS pt. a reprezenta interesele pescarilor sportivi de crap din Romania.
Cam ce astepti sa se spuna si nu s-a spus? Dl St. Popescu a spus pe net ce a facut si ce va mai face.zamfi scrie:Si totusi nu zice nimeni nimic de discutiile de la Alba? Ceva perspective?
S-a spus deja ce asociatii au depus cereri de aderare si s-a spus ca s-a votat pentru Unire!
Sunt implicati multi oameni care vor sa faca ceva bun. Unii stiu mai bine cum sa o faca, altii mai putin (aici banui ca sunt si eu). Dar important e ca vor sa faca treaba si chiar fac, nu ca altii care doar vorbesc si tot repeta "ar trebui sa se faca ..."