Sa fie intr-un ceas bun !!
Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
a inceput in momentul asta:
punctele dezbatute:
1. Aprobarea cererilor de afiliere pentru dievrse asociatii
2. Aprobarea documentatiei de recunoastere e pescuitului ca sport
3. Adoptarea scrisorii de afiliere la Confederatia Internationala de Pescuit Sportiv
4. Stabilirea calendarului competitional pentru 2007
punctele dezbatute:
3. Adoptarea scrisorii de afiliere la Confederatia Internationala de Pescuit Sportiv
Luci scrie:a inceput in momentul asta:
punctele dezbatute:
Esti acolo ????
apsalba,
Poate sunt eu carcotash , dar am o intrebare referitoare la aceasta ,,vanzoleala '' cu federatia :
Pana acum publicului i s-a aratat doar ,,apsalba''
Puteti sa ne spuneti cine sunt cei care constituie apsalba si care constituie motorul acestei miscari ? intr-un cuvant mai multe detalii
Poate sunt eu carcotash , dar am o intrebare referitoare la aceasta ,,vanzoleala '' cu federatia :
Pana acum publicului i s-a aratat doar ,,apsalba''
Puteti sa ne spuneti cine sunt cei care constituie apsalba si care constituie motorul acestei miscari ? intr-un cuvant mai multe detalii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Iti raspund eu , pentru ca acum colegii mei sunt in sedinta , inclusiv presedintele APS Alba , Stefan Popescu.
Aps Alba a fost fondata de un nr de 14 iubitori de undit ( dupa cum zice P.Grant ) , practicanti atat a tuturor categoriilor de pescuit : Crap , stationar , musca , spinning .
Membrii fondatori au participat cu o suma egala cu 500 Ron cred atunci in 2005 , daca nu ma insel.
Pe site-ul asociatiei :http://www.apsalba.ro/
Gasesti datele membrilor fondatori , si mai multe informatii.
Tot din pasiunea unuia din membrii a luat nastere si site nostru.
Nu ma erijez in purtator de cuvant , eu nefiind intre membrii fondatori ci doar un simplu membru ca oricare altul.
Despre " vanzoleala" , pot sa-ti spun ca intotdeauna am facut publice atat scopul nostru cat si mijloacele prin care vrem sa o facem.
Aceste lucruri le gasesti clar exprimate pe prima pagina a site-ului.
Te rog da o tura pe acolo , si daca eu un simplu membru al Aps iti mai pot aduce clarificari , iti stau la dispozitie.
Mircea Teodorescu
Aps Alba a fost fondata de un nr de 14 iubitori de undit ( dupa cum zice P.Grant ) , practicanti atat a tuturor categoriilor de pescuit : Crap , stationar , musca , spinning .
Membrii fondatori au participat cu o suma egala cu 500 Ron cred atunci in 2005 , daca nu ma insel.
Pe site-ul asociatiei :http://www.apsalba.ro/
Gasesti datele membrilor fondatori , si mai multe informatii.
Tot din pasiunea unuia din membrii a luat nastere si site nostru.
Nu ma erijez in purtator de cuvant , eu nefiind intre membrii fondatori ci doar un simplu membru ca oricare altul.
Despre " vanzoleala" , pot sa-ti spun ca intotdeauna am facut publice atat scopul nostru cat si mijloacele prin care vrem sa o facem.
Aceste lucruri le gasesti clar exprimate pe prima pagina a site-ului.
Te rog da o tura pe acolo , si daca eu un simplu membru al Aps iti mai pot aduce clarificari , iti stau la dispozitie.
Mircea Teodorescu
Adevarul este ca Stefan , a trebuit sa invete multe . S-a lovit de mii de probleme legale juridice inca de la infiintarea APS ,prin reticenta tuturor in inregistrarea unei astfel de asociatii.Apoi a devenit autodidact si a reprezentat asociatia in prima faza.Sorin scrie:Multumesc !
o sa ma uit ca sunt curios
Inca ceva :
cine v-a acordat suport legal pt actiunile in justitie impotriva AGVPS ?
Ulterior cand lucrurile au inceput sa se complice a gasit un avocat care a acceptat sa ne reprezinte pe niste sume modifice , fiind si el un impatimit al acestui sport.
Nu a fost deloc usor , dar pana la urma a reusit.
Istoria cu Agvps-ul e hilara de-a dreptul.
Initial ne-au dat ei in judecata pe noi si pe companie cum ca nu am avea dreptul sa eliberam permise.
Dupa ce ne-au dat in judecata , is vazand ca nu venim la ei cu coada intre picioare , nu au mai stiut ce sa faca.
Asa ca la primul termen ...au cerut amanare...pe motiv ca ....NU AU AVOCAT !
Asta dupa ce ei ne-au dat in judecata...
Dupa ce am castigat ...lui Stefan Popescu i-a venit ideea studierii legalitatii actelor ce au stat la baza Agvps , si atunci a stat mult timp studiind motivatia din hotaririle instantei ce au aprobat actuala forma de org a Agvps pe baza defunctei Agvps , si su iesit la iveala ilegalitatile, neregulile , etc.
Din momentul ala am stiut ca nu mai e mult pana cand vom scapa de ei .
Anul viitor.!
Initial ne-au dat ei in judecata pe noi si pe companie cum ca nu am avea dreptul sa eliberam permise.
Dupa ce ne-au dat in judecata , is vazand ca nu venim la ei cu coada intre picioare , nu au mai stiut ce sa faca.
Asa ca la primul termen ...au cerut amanare...pe motiv ca ....NU AU AVOCAT !
Asta dupa ce ei ne-au dat in judecata...
Dupa ce am castigat ...lui Stefan Popescu i-a venit ideea studierii legalitatii actelor ce au stat la baza Agvps , si atunci a stat mult timp studiind motivatia din hotaririle instantei ce au aprobat actuala forma de org a Agvps pe baza defunctei Agvps , si su iesit la iveala ilegalitatile, neregulile , etc.
Din momentul ala am stiut ca nu mai e mult pana cand vom scapa de ei .
Anul viitor.!