Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
mihaimircea
- veteran

-
Gerula scrie:Articolul pune problema doar in termeni morali, ceea ce in Romania inseamna din pacate un soi de frectie Diana.
@Gerula - INEXACT!
Frectia Diana are beneficii in unele cazuri, altele decat sa simti o fierbinteala. Multi o beau pentru a-si induce o stare de euforie - am vazut cu ochii mei. Pana si pe picor de lemn frectia Diana poate avea unele avantaje, macar morale.
Insa problema moralitatii in Ro, din pacate, este mai degraba ca o frectie cu scuipat la propriul madular relizat de un domn cu lipsa de erectie.
scuze de offtopic si sper totusi ca toate semnalele de alarma sa aibe totusi un ecou. Este trist totusi ca vezi ca un om care tipa sus si tare cuvinte care iti gadila urechile joaca defapt cu dusmanul de clasa.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
vanatoruldepesti
- veteran

Ca o paranteza nesemnificativa, la Valcea se strecoara Oltul (in mijlocul orasului!!!

) non-stop de peste 30 de zile si nimeni nu face nimic. Asa-zisii "pescari profesionisti" au depasit deja si zonele stipulate in mizeria aceea de contract. De cateva zile cauta adepti in randurile braconierilor motivand ca
jiji stefan-ANPA si cu
popescu-CNAFP le-au promis ca le vor da inca patru-cinci baraje pe Olt daca maresc numarul membrilor la peste 100. " Taticu' " acestei afaceri percepe 100Eu/saptamana de la fiecare braconier inscris si toata lumea este multumita. Braconierii pana nu de mult timp alergati de jandarmi flutura, odata cu intrarea in asociatia "21 septembrie", harti ce atesta dreptul lor de a jefui apele.
-
essos74
- utilizator constant

-
Eu....sincer ........i-as impusca !!!
Live for Fishing.
-
adiwolf
- veteran

Vanatorule,te rog sa publici, daca poti,mizeria aia de contract sa putem vedea si noi care sunt zonele stipulate in contract ,pe care se poate pescui cu "japca".

-
vanatoruldepesti
- veteran

adi, am trimis contractul scanat unei persoane de pe forum ce mi-a promis ca o va introduce pe rapitori.ro, insa pot sa iti scriu aici ce ape sunt trecute spre exploatare: Rm.Valcea - baraj Nord, Zavideni, Ionesti, Raureni, Babeni, Dragasani.
-
pityu
- veteran

Vanatoruldepesti ! Daca despre mine e vorba (ca am primit si eu contractul pe privat) sa stii ca eu nu am promis asa ceva, pentru simplul motiv ca nu am acces la site-ul Rapitori.ro
Poate am fost inteles gresit !!!
-
pityu
- veteran

Am acces in masura in care avem cu totii, cei care suntem simpli vizitatori ai site-ului. Asta am vrut sa spun !
-
vanatoruldepesti
- veteran

Am inteleeeeeeeeeeeees!!!

Dar orice vizitator al site-ului poate, daca stie cum, sa bage poze pe topicuri. Asta am vrut sa spun eu.

-
apsalba
- veteran

Marti voi cere in numele Federatiei Nationale a Pescarilor SPORTIVI DIN ROMANIA REZILIEREA CONTRACTELOR COMERCIALE PE RIUL OLT SI ANULAREA AUTORIZATIILOR pentru ca au fost emise ilegal. De ce nu ati facut-o voi din asociatiile din Vilcea? Unde este AJVPS_ul ala viteaz? Viteaz cu cei mici.