gigi stefan ne-a vandut!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Iul 2006, 09:56

vorba multa saracia omului...asta se-ntampla cu pescuitul la noi in tara!

si o mai stiu si pe aia..."ce bah platesc permisu' degeaba...eu nu pot sa dau la japca ca ala care nici macar permis n-are" :!: :!: :!:

Nu SUA e tara tuturor posibilitatilor ci Romania!

pityu
veteran
veteran

gigi stefan ne-a vandut

Mesaj de pityu » 15 Iul 2006, 00:10

Taicanoe a zis : "As vrea sa vad acum daca si cate asociatii (inclusiv agvps) vor face ceva concret in aceasta privinta- proteste, mitinguri, interpelari in parlament sau macar sa-l injure pe gigi la toate intalnirile oficiale... "
O sesizare la obiect are datoria sa faca asociatia (le) din R.Valcea, care dupa cate stiu eu (ceea a lui Dady) este afiliata la mult mediatizata federatie a lui Apsalba. Cei din zona stiu cel mai bine situatia existenta si pot venii cu dovezi clare. Noi cei din tara suntem total de acord cu o astfel de initiativa si vom sustine prin semnaturi, adeziuni, etc. daca e nevoie, dar nu asteptati sa plece initiativa de la noi, ca sigur ni se va da peste nas, spunandu-ne ... ca ce ne bagam noi in seama daca voi cei de-acolo nu reclamati nimic !
Federatia lui Apsalba, (care are si avocati buni, dovada castigarea procesului cu Romsilva) ar fi cazul sa intervina, ca ceea ce se intampla pe Olt, este in raza sa de activitate.
Din partea noastra aveti tot sprijinul. Asteptam solicitari concrete !

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 15 Iul 2006, 13:09

Voi scana "contractul", insa imi trebuie adresa de mail a unuia dintre voi pentru a o trimite spre a fi introdusa pe topic.
ptr. pityu: i-am dat lui Dady o copie a contractului inca de acum 2 saptamani.

pityu
veteran
veteran

gigi stefan ne-a vandut

Mesaj de pityu » 15 Iul 2006, 23:21

Adresa noastra de e-mail este : salmocarpatica@yahoo.com

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 17 Iul 2006, 20:23

Nemultumirile pescarilor sportivi au ajuns pe masa ministrului Flutur, Academia Catavencu si Aventuri la Pescuit. Asteptam curiosi reactiile mai ales de la cele doua publicatii la care Gigi Stefan este sponsor! Sic!

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 17 Iul 2006, 21:34

danubiu scrie:Nemultumirile pescarilor sportivi au ajuns pe masa ministrului Flutur, Academia Catavencu si Aventuri la Pescuit. Asteptam curiosi reactiile mai ales de la cele doua publicatii la care Gigi Stefan este sponsor! Sic!
danubiu, cuvântul sponsor ai vrut sa-l scrii intre ghilimele?
o reactie am avut in editorialul nr din iulie, sub semnatura colegului meu malin.
poate l-ai citit deja (se poate presupune asta daca sponsor era "sponsor"), dar il editez mai jos pt cei care nu au avut acces la ultimul nr din avp:

O ţară de blat

Fotbalul şi pescuitul sunt manifestări patologice, provocate de un microb care trăieşte bine mersi în organismul oricăruia dintre noi. Numai unii însă prezintă şi simptomatologia, declanşată de obicei pe malul apei sau în tribune. Internaţi prin stadioane utilate cu ambulanţe de ultimă generaţie sau în sanatorii naturiste la margine de stuf, microbiştii sunt incurabili, acesta fiind şi motivul pentru care nu au parte de medici, ci doar de felceri. Mitică de la Ligă şi Gigi de la Agenţie reprezintă doar două exemple celebre.
ÃŽn spiritul ultimei etape de campionat, în care românii au aflat ceea ce bănuiau de mult de la un Viorel Moldovan lovit la geoale şi orgoliu, şi anume că trăiesc într-o ţară de jeg, pescuitul îşi consumă şi el ultima etapă. ÃŽn timp ce Mitică era ocupat la Ligă cu Mondialul, Gigi se plictisea la Agenţie cu noua lege a pisciculturii. După modelul Mondialului care se joacă fără noi, tot aşa şi piscicultura se va juca fără noi. De pildă barajele montane vor fi şi ele concesionate pentru plăsuială la liber. Vidraru, Oaşa şi mai spuneţi voi, toate se vor piscicultură cu patron şi thailandeze, aşa cum se întâmplă deja în rezervaţia din Deltă. Acelaşi proiect de lege preia vechiul postulat care spune – nu întâmplător – că pescuitul sportiv nu trebuie să deranjeze în nici un chip pescuitul industrial. Legea nu stipulează şi obligativitatea reciprocă, tocmai pentru a sublinia că pescuitul industrial în apele naturale din România primează în faţa celui sportiv şi recreativ.
Păstrăvi, icre negre şi ştiucă, iată o marfă pe care acvacultura noastră o produce cu linguriţa şi o dă la exploatare cu Fadroma. Aşa cum cunoscătorii fini fac diferenţa dintre icra neagră de cultură şi cea de Dunăre, tot aşa păstrăvul furajat din crescătorii nu va avea gustul celui trăit în sălbăticie. Şi, pentru că suntem colegi de salon, trebuie să vă mai spun că ordinul acela cu ştiuca, sturionii, linul – ştiţi despre ce este vorba, doar am trimis mii de semnături de susţinere – se cere abrogat chiar din intestinele Agenţiei care l-a regurgitat. Mai că-mi vine să-mi scot perfuziile...
Dreptatea lui Moldovan trebuie căutată în profunzime, acolo unde basmul neaoş românesc rămâne invariabil neterminat şi nu ne spune cum Harap Alb – omul de casă al Spânului – a furat de fapt merele de aur şi a fugit cu Baba Novac pe post de Ileana Cosânzeana. Să sperăm totuşi că şalăul nu va face blat cu nisiparniţa, păstrăvul cu efemera şi carasul cu râma, altfel riscăm să ne externăm şi să ne tratăm ambulatoriu acasă. ÃŽn aceste condiţii, caterinca dialogului social deschis la Ministerul Agriculturii pe marginea legii pisciculturii seamănă din ce în ce mai mult cu chemarea poporului la urnele de vot în numele democraţiei. Ţeapa cu libera alegere hrăneşte pe faţă liber-schimbismul aleşilor, dacă ignorăm la nesfârşit că simpatiile de dreapta şi de stânga sunt destinate doar fraierilor puşi să ştampileze unul dintre aceste două moduri de a fi imbecil.

sorin dragoi
avp
anglers XXi

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 17 Iul 2006, 22:32

Comfirm “sponsor� cu speranta ca si alte “boroboate� savirsite de Gigi se vor bucura de spatiu in apreciata revista avp. Daca consideri ca ceva din postarile mele sunt interesante si utile si pentru alti pescari te rog ca in limita spatiului disponibil sa le prezinti cu ajustarile ce se impun si pe care le consideri necesare.Multumesc!

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 17 Iul 2006, 23:37

JALE !!!! Am citit tot, si am ramas MUT! NO COMMENT! Simt ca tampesc!! In tara asta chiar se poate cumpara orice????Mam saturat de oameni de ..... care promit de toate si nu fac nimic.Mai bine ma duc iar la pescuit cat mai pot !! Numai bine !!!
Live for Fishing.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 18 Iul 2006, 00:20

Totul e de vanzare in lume,difera doar pretul.
Parte proasta e ca noi suntem prea ieftini,aproape gratis.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Iul 2006, 00:36

Articolul pune problema doar in termeni morali, ceea ce in Romania inseamna din pacate un soi de frectie Diana.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns