gigi stefan ne-a vandut!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Iul 2006, 15:05

Vanatorule, cu copia contractului si cu cele scrise de Danubiu puteti intocmi o plangere pe care sa o depuneti la Valcea la: politie, garda de mediu, prefectura, OPC, in nume propriu, nu trebuie sa fiti reprezentantii unei asociatii. Orice cetatean poate depune plangeri si trebuie sa primeasca raspuns in 30 zile.

Intre timp putem sa ne ocupam si de partea cu legea.

adiwolf
veteran
veteran

Re: gigi stefan ne-a vandut!

Mesaj de adiwolf » 12 Iul 2006, 19:05

vanatoruldepesti scrie:Asa-zisul prieten al pescarilor, gigi stefan - presedinte ANPA, cel ce se jura ca va apara pescarii si ca va lupta impotriva pescuitului industria a semnat cu mana lui contractele de pescuit industrial. Am in fata un astfel de contract eliberat pentru mai multe baraje din judetul Valcea asociatiei de "pescari profesionisti 21 septembrie". In posesia unui astfel de contract se afla si o asociatie compusa din rudari, tot din Valcea, rudari care anul trecut au fost prinsi la braconaj de sute de ori!!! Aceste asociatii "profesioniste" nu au avizul Hidroconstructie pentru acces la apa, nu au avizul Apelor Romane, nu au autorizatie de mediu, nici nu au soliciatat de o luna de zile de cand strecoara ostentativ ziua in amiaza mare intreg raul Olt si nimeni nu ii verifica cat si ce fel de peste prind cu plasele, dar pe gici stefan l-a durut in *** de cei ce practica pescuitul sportiv/recreativ. in acesta cardasie este bagat si ministrul Flutur si ruda sa presedintele CNAFP, un anume popescu. gigi stefan le-a spus acestor braconieri ca le-ar fi dat dreptul depescuit industrial pe toate barajele din udetul valcea daca ar fi avut mai multi membri cotizanti, asa nu le-a dat decat pentru jumatate din barajele din Valcea.
P.S. Imi pare foarte rau ca nu am un scanner sa pot sa va arat contractul cu semnatura lui gigi stefan :evil:
pai vezi ma vanatorule ca aveam dreptate cand spuneam ca ANPA si CNAFP sunt de c....at ?
acest jiji stefan a reusit ca in mai putin de un an de zile sa termine cu pescuitul recreativ/sportiv pe apele libere - foarte eficient omul asta poate-i gasesti un loc de paznic la balta ta,sigur intr-o saptamana legalizeaza si la tine pescuitul comercial :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaa si mai stiu eu un om care acum ceva timp il ridica in slavi pe imbecilul asta si indemna pe toata lumea sa-i dam ascultare ca ne vrea binele.

apropo,te ajut eu cu scanerul :lol: ,dar nu asta e problema,nu?

p.s. cate setci si alte parascovenii ai scos cu mana ta pana acuma din Olt si baltile adiacente?
spunele lucru asta tuturor de pe acest forum,poate asa o sa inteleaga pana la urma amploarea acestui flagel numit braconaj si poate asa o sa priceapa toti(mai ales valcenii) ca trebuie sa nu mai priveasca cu indiferenta si neimplicare in combaterea braconajului.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Iul 2006, 20:08

va mai mira ceva in ziua de azi :?:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Iul 2006, 20:48

:lol: :lol: :lol: hei frati pescari ... ati uitat ca acest gigi e cel care facea campanie pe un post tv ... faceti-va cat mai multe asociatii si cat mai mici
( ca sa va pot f...e io linistit - ca sunteti imprastiati si nu mai aveti timp sa observati manevrele mele - dezbina si stapaneste)

Asta-i marea realizare a "prietenului pescar" jiji st. si rezultatul dezbinarii pescarilor - toti ocupati cu luptele pentru suprematie, cu federatiile, cu organizat concursuri - si cu planurile de accesat fondurile europene ...
As vrea sa vad acum daca si cate asociatii (inclusiv agvps) vor face ceva concret in aceasta privinta- proteste, mitinguri, interpelari in parlament sau macar sa-l injure pe gigi la toate intalnirile oficiale (concursuri, premieri etc. eventual sa scrie pe diplome "MULTUMIM PRIETENULUI PESCAR GIGI STEFAN PENTRU LEGALIZAREA BRACONAJULUI"
S'altare și bunăstare !

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 12 Iul 2006, 20:51

chiar incepuse sa-mi placa..jiji...pacat..daca tot ce a zis in emisiunea pe care o stim cu totii..despre pescuitul sportiv e fals...at e o persoana de tot kkt'u
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Iul 2006, 21:31

Anul asta mi-am facut doua permise - la asociatii diferite - :evil: la anul imi fac asociatie de pescuit sportiv industrial :evil: sau ma declar braconier profesionist si nu mai platesc nici un fel de taxe pentru pescuit - ca sa nu se mai ingrase toate putorile si trantorii de prin cabinete pe banii mei.
S'altare și bunăstare !

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 12 Iul 2006, 21:40

Nimic nou sub soare. :evil:
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 13 Iul 2006, 17:51

Anuntati presa scrisa si vorbita, pe Robert Turcescu?

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 13 Iul 2006, 22:46

Adi,Bogdane,o parte de vina ptr ceea ce se petrece in Vilcea,adica cacanaria asta cu pescuitul industrial,o avem si noi pescarii.Ptr ca dak s-ar gasi 50-60 de nebuni,dar nebuni in adevaratul sens al cuvintului,care sa-i f..a pe-astia cum ii vad ca baga plasele,garantat ca isi vor lua talpasita.Dar nu....toti se multumesc cu situatia existenta si la astfel de nelegiuiri intorc capul si "isi vad de drumul lor".
Adi ti-am povestit de faza cu plasa scoasa din balta mare.Am rugat vreo 2 3 insi sa ma ajute pe mine si pe greere sa o scoatem si....au dat din umeri.Pina la urma l-am injurat pe ala(care era pe malul opus) si i-am facut-o franjuri.Asta este situatia...pe toti ii doare in cot :cry: Doi,trei insi nu ai cum sa te pui cu ei

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 14 Iul 2006, 08:47

http://www.einformatii.ro/content.php?c ... 0in%20dolj

inca un loc unde a inceput "pescuitul industrial". in curand n-o sa mai avem unde pescui din cauza setcilor .
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns