Fishing and Hunting TV Live

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Ian 2010, 22:03

Adeline fiecare are perceptia lui despre treaba asta ....
eu de exemblu traiesc pt. pescuit nu pescuiesc ca sa traiesc ... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 22:11

Dar de fript mai si friji cate unu, asta e ideea pe care nu vor sa o vada si sa o accepte unii.
Care e diferentza intre un salau prins de tine la batz si unul prins pe Valea Argovei sau in Delta cu plasa?!...iti zic io, ca ala prins la plasa e insozit si de altzi salai, si nu putzini ci insutit mai multzi decat o sa praduiasca vreo-data lanseta ta! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 22:12

na bine, acum e amalgam de postari cu mixing la celalalt topic :lol:

ideea era aici doar in a nu se promova o astfel de imagine la TV

si pe prima pagina nu a fost asa de dura intentia, exceptie Shoco :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 22:19

pikeman scrie:na bine, acum e amalgam de postari cu mixing la celalalt topic :lol:

ideea era aici doar in a nu se promova o astfel de imagine la TV

si pe prima pagina nu a fost asa de dura intentia, exceptie Shoco :)
...exceptie Shoco care nu a avut puterea sa recunoasca public daca a omorat un peste prins sportiv pt o prajala. :roll:
Oicum sunt convins ca tu si Vali ati inteles foarte bine ce am vrut sa zic. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Ian 2010, 22:34

pikeman scrie:Defapt scenariul e urmatoru colega(Vali)

io nu dau drumu la peste ca il ia ala la corent sau la plasa
tu nu dai drumu ca mai bine il mananci decat sa il cumperi de la Metro, dar aci nu e secretu colega, ca mai bine manci unu la saptamana, nu vai, duci 2 stiuci de 10-12 kile acasa sa aibe si rubedeniile, porc nu mai cumperi doua luni...aaa rectific, toata viatza, ca pana termini de mancat stiuca doara nu oi fi fraier sa nu mai prinzi alti pesti, sau poate esti ca trec io inaintea ta pe acolo si dau si io o gaura, mai vine si X si Y, hai ca doara o lanseta nu face paguba si daca nu mai prindem de 10, trecem la 8-6-4-2, dupa ce terminam cu astea mai vedem :wink:

mai ii vr'un fraier in tara asta care ii da drumu?

io visez ca pestii care ii eliberez sor ascuns toti dupa o cioata si nu ii mai scoate nimeni de acolo :lol:

Vali stai relax, daca o prin io p'aia de 10 iti zic unde o fu sa nu te mai deranjezi sa te duci, eventual te chem pe la mine la un file :lol: :lol: :lol: si niste icre

bascalia ii bascalie dar saracu peste nu are nicio sansa, mi clar :cry:
Ai vazut ca asta-i cea mai periculoasa gandire?!

Pai nu dau drumu io ca nu sta dupa cioata si vine si il toarna altu. Iti dai seama ca braconierul si furnizorul cherhanalelor e ultimul care renunta la practicile comerciale si de "FLAMAND" care ii el flamand, si numai sub presiune - a legii sau a altcuiva. Daca astepti sa inceteze aia cu sacii si banii si dup-aia incepi si tu sa le dai drumul si daca teoriile astea pana la urma foarte asemanatoare cu gargarele cu mogulii vor fi imbratisate de tot mai multi adepti ai C&R sau R&C sperand fara temei ca si-au gasit o motivatie dreapta, ajungem rapid sa radem tot.

Toarna-l pe braconier si pe cherhanist ca acolo-s banii tai cum is in strazi, autostrazi, borduri, medicamente si paturi in spital si nu te razbuna tot pe pesti care n-au nicio vina. Ei sunt o resursa regenerabila care trebuie numai lasata in pace sau daca nu macar protejata in termeni de dimensiuni si prohibitie si supravietuieste ea.

Devasteaza astia delta de 20 de ani si tot nu vor putea rade tot. Mereu va fi peste. Ca nu mare si nu mult si nu ca pe vremuri... dar asta e. Eu n-am auzit pe vreunu sa vina din delta si sa nu aduca peste. Nici asta nu e un lucru anormal dar e o observatie.

Sa tina fiecare ce vrea ca nici nu ma mai obosesc, oricum suntem indemnati SA TRAIM BINE! si se pare ca daca nu ne ocupam personal de asta din alta parte de-acum ciuciu.

Mai ii cate un fraier care ii da drumul cred io, desi sunt mult mai multi care umplu sacii si spera sa nu rasufle vorba, si nu ma refer deloc la Vali si nici la cineva anume dar stim noi cam cum se termina emisiunile tv cu pescuit... cu afaceri si mese festive :twisted: - nu toate sau mai nou nu toate...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 22:51

@Tristian...sper ca mesajul a fost o complectare la ceea ce ziceam, sau ca ai citit tot topicul

Adelin, s-a inteles :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Ian 2010, 22:55

Mai cred ca nu ar trebui sa apara in emisiunile televizate despre pescuit mancatori de pesti sau mai ales de trofee. Aia sa apara la Memorialul durerii sau la OTV sau la Tibanu pescuieste si se alcoolizeaza, pardon. Marele adevar este ca nu posturile tv aleg asta, pur si simplu materialele sunt putine iar cele care sunt sunt adesea de slaba calitate si na, mai apar si mancatori. Pe langa asta, mai ales batranii - sufera de simdromul ante si post comunist dar pe fondul lipsei de caracter tipic comuniste si au falsa impresie ca daca nu dau de mancare cu pestii prinsi la toti locatarii din bloc sau la toata strada, lumea va crede ca merge la sprituri sau nu-i mai face fata neveste-sii si se va face de ras, ori il vor crede un pescar de doi lei. Mai sunt aia care fac si doi lei de pe urma pestelui orice rang ar avea, nu faceti confuzie, ca nu saracii duc peste cu sacii. Mai stii Vali? Cred ca tu erai pe-acolo, eu eram in campul muncii. Sunt pe care pur si simplu ii doare mana si capul si nu rezista tentatiei, ca si cleptomanii. Aia n-or sa priceapa niciodata, pur si simplu pentru ca nu pot. Nu pot. Ii depaseste la nivel instinctual si cognitiv... cred

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Ian 2010, 22:57

pikeman scrie:@Tristian...sper ca mesajul a fost o complectare la ceea ce ziceam, sau ca ai citit tot topicul

Nu-ti suna tie, e ca o completare daca vrei. Nu iti suna tie personal, ne suna la toti de fapt.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 22:59

Tristian scrie:
pikeman scrie:@Tristian...sper ca mesajul a fost o complectare la ceea ce ziceam, sau ca ai citit tot topicul

Nu-ti suna tie, e ca o completare daca vrei. Nu iti suna tie personal, ne suna la toti de fapt.
creca suntem cativa care ne putem exclude si sa lasam TOTIUL pentru restul care nu au inteles ideea :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Ian 2010, 23:04

Aia care nu inteleg ideea nici nu citesc topicuri dinastea. Citesc prim ele propozitii, rad si zic: uite nostalgicii, sentimentalii - si atunci iti dai seama ca ii depaseste... Sa mai bage o manea si-un mic... Eu sper ca intr-o zi o sa le stea in gat daca nu un os de peste macar vreo lege mai dreapta si mai "enforced" cum zic americanii ca la noi nici nu cred ca este cuvant pentru noanta asta.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns