Fishing and Hunting TV Live

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 12 Ian 2010, 20:10

rine scrie:
Rapala Man scrie:
victor fishing scrie:@shoco

dupa cum spuneam mai sus articolul va fi sters daca constat ca pestii nu au fost eliberati...de la asta si pana la lispa de profesionalism e mult drum ..dar ..fiecare cu cuvintele lui si cu dramul lui de nemultumiri
cu bine..
din pacate mare lucru nu mai aveti ce sa faceti articolu a fost tiparit revista e pe tarabe
a mai fost un caz cu stiuca de 18 kg de anu trecut, si :cry: fericitul :cry: pescar a avut parte de un interviu la PV TV desi stiuca a avut parte de tigaie, sunt curios cand se va mai prinde o stiuca de 18 kg :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
stiuca aia a fost prinsa pe un lac unde taxa a fost de 150 ron pe zi.sa stii ca pe aici nu-i ceva ciudat ca patronii de lacuri sa cumpere pesti gata crescuti la peste 10 kg buc si sai ofere la pescuit.asa ca nu trebuie sa fim habotnici cu c&r mai ales la privati.la urma urmei e o afacere!
desi practic c&r, imi place sa si manac pestele somn, crap(de delta), poate ca cea ce zici tu este adevarat dar totusi mie nu mi se pare ok
e punctul meu de vedere

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Ian 2010, 20:29

stiuca aia a fost prinsa pe un lac unde taxa a fost de 150 ron pe zi.sa stii ca pe aici nu-i ceva ciudat ca patronii de lacuri sa cumpere pesti gata crescuti la peste 10 kg buc si sai ofere la pescuit.asa ca nu trebuie sa fim habotnici cu c&r mai ales la privati.la urma urmei e o afacere...
.......................................................................................................
Colegu chiar daca treci totul prin bani si tot e pagubos ....sa-ti explic eu ca DACA cele 2 stiuci au fost virite la sacosa costau numai 150 lei ...ce crezi?
Oare patronul ala de care zici o fi vre-un dobitoc sa-si dea 24 kg de stiuca cu 150 lei,cind stiuca la Metro se vindea cindva cu 13-14 lei/kg.?
Iar daca vrei "afaceri culinare" du-te frate la METRO si de 150 lei i-ati peste oceanic pe alese si-ti mai faci si bruta ca pufoaica.... :lol:
Eu zic ca daca sa intimplat sa ia la sacosa stiucile alea nu exista nici o scuza ...parerea mea. :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2010, 20:34

nu despre aia vb colegu!ci despre filmarea cu aia de 18 kg.lacul de care vb se aseamana cu vanatoarea de la balc!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2010, 20:38

si sa mai stii colegu ca treaba cu metro face o presiune uriasa asupra resurselor din apele naturale.colegu habar n-ai cat peste se arunca de la magazine ptr fiecare kg vandut.te-ai gandit la asta?mai bine manaci tu ce prinzi(legea permite)dacat sa incurajezi jaful care al fac magazinele cu desfacere.o parere. :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2010, 20:53

rine scrie:nu despre aia vb colegu!ci despre filmarea cu aia de 18 kg.lacul de care vb se aseamana cu vanatoarea de la balc!
rectific:la balc au impuscat toti participantii pa balta poate 10% prind cantitatea impusa de patron.exista multe feluri de a te constrange,n-ai voie pe malul ala,locul asta e rezervat,n-ai voie din barca etc.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Ian 2010, 21:03

rine scrie:nu despre aia vb colegu!ci despre filmarea cu aia de 18 kg.lacul de care vb se aseamana cu vanatoarea de la balc!
Colegu din partea mea poate sa semene si cu Matrix....
Sa bagi la sacosa asa frumuseti de stiuci e ...blasfemie ...tot parerea mea. :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 21:15

valistrati scrie:
Colegu din partea mea poate sa semene si cu Matrix....
Sa bagi la sacosa asa frumuseti de stiuci e ...blasfemie ...tot parerea mea. :wink:
asa e colegu...dar co floare !!!!.... :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 21:22

Aici sunt de acord: - ai bine sa cumparam de la Metro, incurajand pescuitul la plasa pt comert (provenit ,de ce nu, chiar si din Delta Dunarii), decat sa retinem o stiuca poaspata, prinsa la lanseta.... :roll:
Foarte corect, incurajam C&R in favoarea R&C (Retine &Comercializeaza)! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Ian 2010, 21:33

Adelin scrie:Aici sunt de acord: - ai bine sa cumparam de la Metro, incurajand pescuitul la plasa pt comert (provenit ,de ce nu, chiar si din Delta Dunarii), decat sa retinem o stiuca poaspata, prinsa la lanseta.... :roll:
Foarte corect, incurajam C&R in favoarea R&C (Retine &Comercializeaza)! :cry:
Adeline tata ,atita ai inteles?
Daca da, baga frate la sacosa peste prins de tine ,da numai dintrasta "imbracati"si cu multe icre sa aibe ce minca si gurita copilasilor tai .... :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2010, 21:40

Defapt scenariul e urmatoru colega(Vali)

io nu dau drumu la peste ca il ia ala la corent sau la plasa
tu nu dai drumu ca mai bine il mananci decat sa il cumperi de la Metro, dar aci nu e secretu colega, ca mai bine manci unu la saptamana, nu vai, duci 2 stiuci de 10-12 kile acasa sa aibe si rubedeniile, porc nu mai cumperi doua luni...aaa rectific, toata viatza, ca pana termini de mancat stiuca doara nu oi fi fraier sa nu mai prinzi alti pesti, sau poate esti ca trec io inaintea ta pe acolo si dau si io o gaura, mai vine si X si Y, hai ca doara o lanseta nu face paguba si daca nu mai prindem de 10, trecem la 8-6-4-2, dupa ce terminam cu astea mai vedem :wink:

mai ii vr'un fraier in tara asta care ii da drumu?

io visez ca pestii care ii eliberez sor ascuns toti dupa o cioata si nu ii mai scoate nimeni de acolo :lol:

Vali stai relax, daca o prin io p'aia de 10 iti zic unde o fu sa nu te mai deranjezi sa te duci, eventual te chem pe la mine la un file :lol: :lol: :lol: si niste icre

bascalia ii bascalie dar saracu peste nu are nicio sansa, mi clar :cry:

Scrie răspuns