Fishing and Hunting TV Live

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 12 Ian 2010, 18:10

victor fishing scrie:
shoco scrie:
victor fishing scrie: cat de greu este sa apreciem pe cineva care incearca sa faca cate ceva si cat de usor este sa stam pe bara si sa criticam.
Domnule Victor, nu va cunosc si ma uit doar din prisma acestui eveniment.

"Sa faca ceva" inseamna sa faca ce ?
Sa faca un shmen ?! Sa faca o actiune prosteasca care in loc sa nasca respect, naste dispret ?

Asta inseamna.. "sa faca ceva" ? Pai cu asta va mandriti ?

Sa presupunem ca nu stiu multe pe lumea asta, dar stiu ca atunci cand dau cu mucii`n fasole nu sar in sus de bucurie sa vada toata lumea ce prostie am facut.

Deci, prin prisma utilitatii initiativei dumneavoatra "de a face ceva" , vad un esec major.
Nici nu ati facut nimic si daca publicarea unor articole cu maceluri impresionante va face sa avem mai multi pesti in ape, mai multi pescari sportivi, mai multi bani in buzunar, mai multe autostrazi si o natiune mai civilizata... eu cred ca va zbateti degeaba.

Asta se numeste pierdere de vreme si lipsa de profesionalism...

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 12 Ian 2010, 18:32

@shoco

dupa cum spuneam mai sus articolul va fi sters daca constat ca pestii nu au fost eliberati...de la asta si pana la lispa de profesionalism e mult drum ..dar ..fiecare cu cuvintele lui si cu dramul lui de nemultumiri
cu bine..

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 12 Ian 2010, 18:37

@victor > eu daca as fi jurnalist de profesie mi-as alege mult mai atent subiectele cu care as vrea sa ma promovez si m-as gandit la efectul lor inainte sa le public.

Te rog nu te supara pe mine, dar daca asta nu tine de profesionalism, atunci de ce tine ?
Sau vrei sa zici ca Tibanu si Tarus sunt niste profesionisti exceptionali si eu nu imi dau seama de asta ?

Eu imi pun sperante in proiectul dumneavoastra (PV-TV) si sper doar ca scopul financiar, nu scuza mijloacele...

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 12 Ian 2010, 18:40

victor fishing scrie:@shoco

dupa cum spuneam mai sus articolul va fi sters daca constat ca pestii nu au fost eliberati...de la asta si pana la lispa de profesionalism e mult drum ..dar ..fiecare cu cuvintele lui si cu dramul lui de nemultumiri
cu bine..
din pacate mare lucru nu mai aveti ce sa faceti articolu a fost tiparit revista e pe tarabe
a mai fost un caz cu stiuca de 18 kg de anu trecut, si :cry: fericitul :cry: pescar a avut parte de un interviu la PV TV desi stiuca a avut parte de tigaie, sunt curios cand se va mai prinde o stiuca de 18 kg :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 12 Ian 2010, 18:44

Asta ti se pare profesionalism ?
Asta ti se pare subiect bun de promovare ?
Daca eu am o firma care se ocupa printre altele cu promovarea C&R , oare mi-as dori sa apar pe un post unde se promoveaza cârnãtãrii de genul ?

http://www.youtube.com/watch?v=kK1sjHyrHaY

Nu vreau sa generez polemica in jurul acestui subiect dar cum ziceam, m-as gandi de 2 ori...

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 12 Ian 2010, 18:48

shoco scrie:Asta ti se pare profesionalism ?
Asta ti se pare subiect bun de promovare ?
Daca eu am o firma care se ocupa printre altele cu promovarea C&R , oare mi-as dori sa apar pe un post unde se promoveaza cârnãtãrii de genul ?

http://www.youtube.com/watch?v=kK1sjHyrHaY

Nu vreau sa generez polemica in jurul acestui subiect dar cum ziceam, m-as gandi de 2 ori...
asta se numeste foame ,da probabil PV TV poate sa ne explice mai bine episodul?
ce mai urmeaza?

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 12 Ian 2010, 19:21

Materialul cu pricina a fost preluat de la alta televiziune si a fost un subiect discutat si paradscutat.
Nu cred ca am promovat pe mimeni cu emisia acestui material si in nici un caz subiectul "totul la sacosa".

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 19:49

victor fishing scrie:Corecte observatii...o sa cer confirmarea eliberarii pestilor iar in cazul in care nu o primesc articolul va fi sters.
Nu cred ca un om trebuie linshat pt faptul ca nu a eliberat un peste...daca totusi e cineva care nu a retzinut (omorat) nici un peste, sa ataseze o poza aici sa-l vedem si noi cum arata.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 12 Ian 2010, 19:57

Adelin scrie:daca totusi e cineva care nu a retzinut (omorat) nici un peste, sa ataseze o poza aici sa-l vedem si noi cum arata.
Deci tre sa pun o poza cu nevasta-mea :))
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2010, 20:03

Rapala Man scrie:
victor fishing scrie:@shoco

cu bine..
din pacate mare lucru nu mai aveti ce sa faceti articolu a fost tiparit revista e pe tarabe
a mai fost un caz cu stiuca de 18 kg de anu trecut, si :cry: fericitul :cry: pescar a avut parte de un interviu la PV TV desi stiuca a avut parte de tigaie, sunt curios cand se va mai prinde o stiuca de 18 kg :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
stiuca aia a fost prinsa pe un lac unde taxa a fost de 150 ron pe zi.sa stii ca pe aici nu-i ceva ciudat ca patronii de lacuri sa cumpere pesti gata crescuti la peste 10 kg buc si sai ofere la pescuit.asa ca nu trebuie sa fim habotnici cu c&r mai ales la privati.la urma urmei e o afacere!

Scrie răspuns