Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
fish
- utilizator nou

Canalul Fishing and Hunting poate fi urmarit acum Live si pe internet cu ajutorul aplicatiei PBX TV
...
detalii ...
AICI
-
silvian2007
- junior

Am observat ca mai nou acest canal se numeste PV TV (Pescuit Vanatoare TV), asa cum poate fi gasit in grila de canale RDS.
-
Sorin
- Moderator

l-a inlocuit PV TV pe F&H dar sunt 2 posturi diferite
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
shoco
- utilizator constant

@Victor, nu stiu de ce tot livrezi pe gat link-ul asta, pt ca nu are nimic de a face cu... postul LIVE...
Cat despre articol, crezi ca e asa de interesanta povestea a doua exemplare superbe de stiuca , lovite cu gripu`n cap si bagate in portbagaj ? Sau crezi ca m-a impresionat pana la lacrimi faptul ca omul pescuieste cu spinnerbait ?
Nu stiu daca e o alegere buna de marketing...
-
victor fishing
- utilizator constant

shoco scrie:victor fishing scrie:
@Victor, nu stiu de ce tot livrezi pe gat link-ul asta, pt ca nu are nimic de a face cu... postul LIVE...
Cat despre articol, crezi ca e asa de interesanta povestea a doua exemplare superbe de stiuca , lovite cu gripu`n cap si bagate in portbagaj ? Sau crezi ca m-a impresionat pana la lacrimi faptul ca omul pescuieste cu spinnerbait ?
imi cer scuze..am gresit topicul de aia am scris si in partea cealalta.
in ceea ce priveste materialul nu stiu de unde ai tras concluzia ca au fost lovite cu gripu...??...avand in vedere faptul ca respectivul este pescar C&R.
cat de greu este sa apreciem pe cineva care incearca sa faca cate ceva si cat de usor este sa stam pe bara si sa criticam.
-
XquiZZiT
- utilizator constant

-
Cre' ca stiuca aia de 10 kile prinsa prima a luat-o cam greu din loc dupa cel putin 15 minute de stat in barca, si cine stie cat a mai stat la pic-nic pe iarba. Parere pur personala.
-
pikeman
- veteran

-
victor fishing scrie:shoco scrie:victor fishing scrie:
imi cer scuze..am gresit topicul de aia am scris si in partea cealalta.
in ceea ce priveste materialul nu stiu de unde ai tras concluzia ca au fost lovite cu gripu...??...avand in vedere faptul ca respectivul este pescar C&R.
cat de greu este sa apreciem pe cineva care incearca sa faca cate ceva si cat de usor este sa stam pe bara si sa criticam.
domnule victor,
va respect munca si tot ceea ce va propuneti sa faceti vis-a-vis de canalul PV-TV
nu vreau sa fiu acid si nici sa critic dur situatia prezentata in articol insa as dori sa stiu totusi la ce va referiti cand "cineva incerca sa faca ceva"?
si acum comentariile de rigoare
constat o diferenta majora in pozele de pe siteul dumneavostra la modul in care sunt tinuti crapii de la sfarsit si modul in care sunt tinute stiucile de operculi. Se poate observa clar ca pestii sunt vii fara niciun dubiu la momentul in care sunt facute pozele. Dar daca va propuneti ca acest articol sa insemne o "incercare de a face ceva" cred ca 2 poze cum pleaca frumusetile inapoi in apa ar fi muuuult mai apreciate si un exemplu pozitiv. Poate si un film cu eliberarile
Am pus putin in dubiu retinerea pestilor doar pe seama faptului ca pescarii sunt de competitie cum este mentionat la sfarsit insa e normal sa avem retineri atata timp cat in 99% din cazuri astfel de exemplare sunt duse acasa.
Timpul cat au fost tinuti pestii pe mal este destul de crucial in astfel de momente!!!
Numai bine

-
vali stratonov
- veteran

Timpul cat au fost tinuti pestii pe mal este destul de crucial in astfel de momente!!!
........................................................................................................
Corecta observatia ,mai ales ca sticile nu-s crapi

adica la fel de rezistente pe mal ....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
victor fishing
- utilizator constant

Corecte observatii...o sa cer confirmarea eliberarii pestilor iar in cazul in care nu o primesc articolul va fi sters.