Adelin, intelege ca nu toti sunt rupti in *** si sunt obligati (moral sau de foame) sa tina pesti.Adelin scrie:Acuma nu te inrosi asa iute colega, ca nu vorbeam de ce bag io la sacosa, dar e deranjant cum multi dintre cei ce au avut solzi in cap cand au mers seara la culcare arunca cu pietre ca si cum nu ar fi retinut in peste niciodata.
Apropo, Vali poti sa zici ca tu nu ai mers acasa cu un exemplar de peste mai mare de 5 kile NICIODATA?!
SINCER!!!
Vad ca esti pus mereu pe replici, dar ar fi cazul sa intelegi ca exista si oameni care se diferentieaza de tine nu neaparat prin multitudinea capturilor duse la portbagaj ci poate prin cei cativa ani pierduti prin scoli sau intre oameni civilizati.
Nu te supara neica, dar m-am saturat de replicile tale obosite si fara nici un mesaj in ele.
Nu dai niciodata un sfat util, nu initiezi niciodata o discutie constructiva si oricine e diferit de tine e carne pentru masina de tocat.
Nu stiu ce a retinut Vali sau altii, dar eu pot sa jur cu mana pe inima ca nu am retinut in viata mea decat un singur avat in jur de 2-3 kg(la 14 ani si singurul de dimensiunea asta prins) si in afara de cativa strapi pe balti cu taxa si scobari in tinerete nu stiu sa fi retinut nici un peste in viata mea.
Am vazut ca ai galerie impresionanta.Sunt convins ca marea majoritate au ajuns in frigiderul tau pentru ca probabil nu ti-a fost dat sa ai.
Daca nu e asa, contrazi-ma.Dar daca tu esti tzaran si coclit pe deasupra nu inseamna ca toti ne tragem din aceeasi oala.
Termina dreq cu provocarile astea de handicapati si accepta situatia asa cum e.
Nu toti retin peste, si nu toti pescuisc ca sa retina.Si atata timp cat eu ma obosesc sa populez ape cu pesti, sa dau bani din buzunarul meu ca sa fie pazite nu o sa accept nici macar ipoteza ca POATE le-ar fi dat drumul acelor pesti.
Sigur nu e nimeni obligat sa ma inteleaga sau sa imi urmeze exemplul, dar cu siguranta nici eu nu sunt obligat sa iti accept pana la nesfarsit nesimtirea.
Deci,te rog respectuos pe aceasta cale sa fie ultima data cand arunci provocari la adresa mea,mai ales cand nu ai dovezi si nici nu ma cunosti.