Fishing and Hunting TV Live

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 13 Ian 2010, 00:46

Adelin scrie:Acuma nu te inrosi asa iute colega, ca nu vorbeam de ce bag io la sacosa, dar e deranjant cum multi dintre cei ce au avut solzi in cap cand au mers seara la culcare arunca cu pietre ca si cum nu ar fi retinut in peste niciodata.
Apropo, Vali poti sa zici ca tu nu ai mers acasa cu un exemplar de peste mai mare de 5 kile NICIODATA?!
SINCER!!! :?
Adelin, intelege ca nu toti sunt rupti in *** si sunt obligati (moral sau de foame) sa tina pesti.
Vad ca esti pus mereu pe replici, dar ar fi cazul sa intelegi ca exista si oameni care se diferentieaza de tine nu neaparat prin multitudinea capturilor duse la portbagaj ci poate prin cei cativa ani pierduti prin scoli sau intre oameni civilizati.

Nu te supara neica, dar m-am saturat de replicile tale obosite si fara nici un mesaj in ele.
Nu dai niciodata un sfat util, nu initiezi niciodata o discutie constructiva si oricine e diferit de tine e carne pentru masina de tocat.

Nu stiu ce a retinut Vali sau altii, dar eu pot sa jur cu mana pe inima ca nu am retinut in viata mea decat un singur avat in jur de 2-3 kg(la 14 ani si singurul de dimensiunea asta prins) si in afara de cativa strapi pe balti cu taxa si scobari in tinerete nu stiu sa fi retinut nici un peste in viata mea.

Am vazut ca ai galerie impresionanta.Sunt convins ca marea majoritate au ajuns in frigiderul tau pentru ca probabil nu ti-a fost dat sa ai.
Daca nu e asa, contrazi-ma.Dar daca tu esti tzaran si coclit pe deasupra nu inseamna ca toti ne tragem din aceeasi oala.

Termina dreq cu provocarile astea de handicapati si accepta situatia asa cum e.
Nu toti retin peste, si nu toti pescuisc ca sa retina.Si atata timp cat eu ma obosesc sa populez ape cu pesti, sa dau bani din buzunarul meu ca sa fie pazite nu o sa accept nici macar ipoteza ca POATE le-ar fi dat drumul acelor pesti.

Sigur nu e nimeni obligat sa ma inteleaga sau sa imi urmeze exemplul, dar cu siguranta nici eu nu sunt obligat sa iti accept pana la nesfarsit nesimtirea.

Deci,te rog respectuos pe aceasta cale sa fie ultima data cand arunci provocari la adresa mea,mai ales cand nu ai dovezi si nici nu ma cunosti.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Ian 2010, 01:33

pana la urma unde pot vedea si eu canalul asta tv?
ca firma mea, nu are :roll:

nu zic ca nu e interesant si subiectul de mai sus... chiar foarte... (eu oricum sunt intre aia pacatosi)

a gata am gasit postul online...

prind niste baieti, bibani din aia acu gura mare...
va las ma duc sa vaz ce se mai prinde prin US (cred)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2010, 08:51

Daca ar exista un" Partid al pescarilor",cu siguranta adeptii fanatici ai c&r,ar fi factiunea extremista,atit de extremista incit il si vad pe unul dintr-asta,dind buzna in mijlocul unora cu juvelnicul plin,desfacindu-se la geaca si apasind detonatorul aflat in mina stinga,in timp ce striga cit poate:luati de aici fomistilor,straitarilor,si bumm......Ochii uimiti ai acestora din urma mai apuca sa vada o vesta blindata cu c4,plumbi texas de 20gr,triple si alte obiecte dupa care urmeaza deflagratia.. :lol: Glumesc desigur.
Paradoxal este ca desi cei care au postat pina acum ,in acest topic,practica toti c&R unii se considera mai cu mot decit altii.De exemplu,aia radicalii folosesc tot felul de jigniri(fomisti,nesimtiti etc) dupa care isi incheie pledoaria cu "respect"Daca vine omul si ii indeamna la putina autoanaliza,si face acest lucru la modul frumos,fara jigniri directe si alte cele,vai de mine , primeste replici pe vreo 10 pagini,replici sforaitoare insa goale de continut.
Insa daca este vorba sa isi analizeze motivatiile,una este sa eliberezi din fanatism si alta din necesitate,nu sint capabili s-o faca.Cu ce drept ii numesc radicalii pe cei care retin peste ,fomisti?Daca ei nu consuma is mai buni ca si ceilalti,si reprezinta o treapta superioara in evolutia umana?De ce cind este vorba sa isi motiveze alegerile o fac folosind la adresa celorlalti tot felul de jigniri,epitete,si culmea ceilalti nu folosesc la adresa lor acelesi cuvinte?
Acuma ,hai sariti la git,da n-am cum sa raspund ca pina miine plec de acasa....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 13 Ian 2010, 09:19

Imi cer scuze personal ca am creat acesta polemica inutila.
Intr-adevar exista pareri si pareri dar acestea trebuie argumentate dpmdv cu mai putina ura si jigniri. Personal sunt un adept al C&R iar postul pvtv incearca sa promoveze acesta, cei care ma cunosc stiu ca filmarile nostre nu se termina cu " masa imbelsugata" ca la alte emisiuni de gen, din contra am selectat si educat echipele de filmare sa nu ajungem la starea de mai sus.
Din pacate majoritatea emisiunilor de pescuit de pana acum facute in Romania sunt indreptate catre genul reportaj si nu si catre educarea pescarilor si e greu de selectat. Personal am retras din grila de programe cateva emisiuni in delta unde pestele era aruncat in barca sau in sac, practica uzuala in zona si am intampinat nedumerirea producatorului:..pai asta se intampla in delta ..toata lumea face asta !...

verific momentan niste materiale din canada, pastrav, somon, stiuci, bass, biban..la fiecare emisiune hostul impreuna cu invitatul baga 2-3 bucati pentru prajeala de la mal. Marea diferenta insa este ca in vreo 2 ore prind 50-60 de bucati, pestele colcaie in apele publice sau private...autoritatiile populeaza si promoveaza pescuitul..

azi dimineata am cumparat noua revista superpescar...stupoare articolul meu de pe site apare si in revista..

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2010, 09:50

Oau, si in Canada sint fomisti ,straitari,si MANINCA PESTELE??Crima dom-le nu alta,da aia poate n-au ceafa grasa la gratar,tre sa-i intelegem.Acuma chiar ca plec....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Ian 2010, 10:35

"shoco
Adelin, intelege ca nu toti sunt rupti in *** si sunt obligati (moral sau de foame) sa tina pesti.
Vad ca esti pus mereu pe replici, dar ar fi cazul sa intelegi ca exista si oameni care se diferentieaza de tine nu neaparat prin multitudinea capturilor duse la portbagaj ci poate prin cei cativa ani pierduti prin scoli sau intre oameni civilizati.

Nu te supara neica, dar m-am saturat de replicile tale obosite si fara nici un mesaj in ele.
Nu dai niciodata un sfat util, nu initiezi niciodata o discutie constructiva si oricine e diferit de tine e carne pentru masina de tocat.

Nu stiu ce a retinut Vali sau altii, dar eu pot sa jur cu mana pe inima ca nu am retinut in viata mea decat un singur avat in jur de 2-3 kg(la 14 ani si singurul de dimensiunea asta prins) si in afara de cativa strapi pe balti cu taxa si scobari in tinerete nu stiu sa fi retinut nici un peste in viata mea..
Felicitari daca nu ai retinut decat un singur avat, esti un adevarat!...dar nu inseamna ca daca restul pescarilor nu practica C&R 100% pot fi catalogati fomisti, sau impanati cu alte asemenea epitete, dar asta probabil ca tine de anii pierduti prin scoli sau intre oameni civilizati.
"shoco
Am vazut ca ai galerie impresionanta.Sunt convins ca marea majoritate au ajuns in frigiderul tau pentru ca probabil nu ti-a fost dat sa ai.
Daca nu e asa, contrazi-ma.Dar daca tu esti tzaran si coclit pe deasupra nu inseamna ca toti ne tragem din aceeasi oala.

Termina dreq cu provocarile astea de handicapati si accepta situatia asa cum e.
Nu toti retin peste, si nu toti pescuisc ca sa retina.Si atata timp cat eu ma obosesc sa populez ape cu pesti, sa dau bani din buzunarul meu ca sa fie pazite nu o sa accept nici macar ipoteza ca POATE le-ar fi dat drumul acelor pesti.

Sigur nu e nimeni obligat sa ma inteleaga sau sa imi urmeze exemplul, dar cu siguranta nici eu nu sunt obligat sa iti accept pana la nesfarsit nesimtirea.

Deci,te rog respectuos pe aceasta cale sa fie ultima data cand arunci provocari la adresa mea,mai ales cand nu ai dovezi si nici nu ma cunosti.
Merci pt aprecieri, dar tre sa te dezamagesc, mare parte a pestilor din galerie nu mi-au vizitat frigiderul(prefer pestele proaspat nu refrigerat) insa iti pot spune cu sigurantza ca am prins si eliberat mult mai mult peste decat o gramada care au dat cu pietre in baiatul ce a retinut cele doua stiuci.

Ce nu intelegi tu e ca nu poti obliga pe toata lumea sa iti urmeze exemplul si ca daca vrei sa iti impui ideile nu asta e cea mai buna modalitate de a o face.Atata timp cat un pescar isi pierde o zi din viatza ca sa prinda un peste nu il potzi obliga sa nu il reztina...nu ii poti interzice ceea ce legea ii permite.
Te rog sa nu lua postul meu ca pe o provocare, iar daca m-am exprimat ca un taran coclit imi cer scuze, nu am "pierdut " atat de multi ani prin scoli si printre oameni civilizati. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Ian 2010, 12:12

o sa ajungem asa civilitati pana la absurd;sa prindem pastravi in pastravarii si sa-i dam drumul la loc in bazinele alea de beton :lol:

victor fishing
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de victor fishing » 13 Ian 2010, 12:28

am confirmarea scrisa de la pescarul cu pricina ca :
exemplarul de 12 kg( fiind prinsa cu pestisor) a fost retinuta pentru trofeu din cauza ranilor provocate de carlig, exemplarul 2 a fost eliberat intr-o balta particulara unde beneficiaza de paza si poate o soarta mai buna.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Ian 2010, 13:39

victor fishing scrie:am confirmarea scrisa de la pescarul cu pricina ca :
exemplarul de 12 kg( fiind prinsa cu pestisor) a fost retinuta pentru trofeu din cauza ranilor provocate de carlig, exemplarul 2 a fost eliberat intr-o balta particulara unde beneficiaza de paza si poate o soarta mai buna.
Victore va trebui sa te cred pe cuvint in ceea ce priveste eliberarea stiucii de 10 kg. :wink:
Despre cea prinsa cu pestisor ....nu avea nici o sansa :twisted: mai ales ca din povestire reiese exact cite secunde a asteptat ca stiuca sa intoarca pestisorul ....bla bla bla ...macar a avut curajul sa zica ca a luat-o la sacosa ...e un inceput ce sa zic :cry:
In orice caz cred ca stiuca aia trebuie razbunata ...ar trebui cam 20 de crapi "scarpinati" pe spate cu un jig de 6/0... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 13 Ian 2010, 16:28

victor fishing scrie:am confirmarea scrisa de la pescarul cu pricina ca :

Daca barca nu era plina cu apa stiuca de 10 kile nu avea cum sa supravietuiasca atata timp. Drilul cu cea de 12 kile trebuie sa fi durat cel putin 5 minute, oricat de meserias ar fi fost pescarul. Apoi a urmat iesirea pe mal, cantarirea, sedinta foto, drumul panal la cealalta balta, etc. Poate daca ar fi avut un defibrilator la indemana ar fi putut sa o resusciteze.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Scrie răspuns