Fishing and Hunting TV Live

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Ian 2010, 19:39

Sincer ,eu cred ca au avut si defibrilator dar totusi nu au mai reusit sa o readuca la viata . :oops: asa ca ...."a gatit Peter citeva felii taiate si strapunse cu bacon,,lamiie ,alea ,alea ..... ""
Bravo nea Remus Lenghel ..ti--ai dat cu C&R-ul in cap....fomistule :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ReMuSL
utilizator nou
utilizator nou

x

Mesaj de ReMuSL » 13 Ian 2010, 20:18

Auzi acesta, fomist sa numesti pe cine iti permite...mare gura mai aveti unii in spatele tastaturii.. complexatilor. Habar nu aveti ca pe vreme rece, 2-3 grade pestele rezista mult mai mult ca vara la transport...dar lasa ca le stiti voi pe toate...inteligentilor... Dar nici nu stiu de ce ma justific in fata unor papagali de net..Mergeti mai bine pe balta si prindeti si voi ceva notabil sa puteti arata, nu blamati pescari care si prind peste, nu stau toata ziua in fata calculatorului si fac polemica pe net.
P.S. Pentru tine domnule valistrati, iti trimit special o bucata de ceafa de porc de la SM impanata cu carnati tot de la Satu Mare, ca am auzit ca-ti place...

vali stratonov
veteran
veteran

Re: x

Mesaj de vali stratonov » 13 Ian 2010, 20:39

ReMuSL scrie:Auzi acesta, fomist sa numesti pe cine iti permite...mare gura mai aveti unii in spatele tastaturii.. complexatilor. Habar nu aveti ca pe vreme rece, 2-3 grade pestele rezista mult mai mult ca vara la transport...dar lasa ca le stiti voi pe toate...inteligentilor... Dar nici nu stiu de ce ma justific in fata unor papagali de net..Mergeti mai bine pe balta si prindeti si voi ceva notabil sa puteti arata, nu blamati pescari care si prind peste, nu stau toata ziua in fata calculatorului si fac polemica pe net.
P.S. Pentru tine domnule valistrati, iti trimit special o bucata de ceafa de porc de la SM impanata cu carnati tot de la Satu Mare, ca am auzit ca-ti place...
Merci babioerule :wink: apreciez oricind o ceafa corect facuta decit orice peste la sacosa ...indiferent ca-i prins vara sau iarna cind vezi doamne rezista mai mult :lol: :lol: :lol:

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 13 Ian 2010, 20:40

A...e prins iarna...pai asa da, rezista ani buni. Criogenat.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

ReMuSL
utilizator nou
utilizator nou

x

Mesaj de ReMuSL » 13 Ian 2010, 20:44

Asta ai nimerit-o cu "baboier" :lol: , chiar daca nu stai prea bine cu gramatica limbii romane :roll: . Dar referitor la ceafa, fii sigur ca daca ai primi-o cu carnat cu tot nu stiu cat ai aprecia-o :wink: .
Numai bine si spor la pescuitul virtual in continuare.

ReMuSL
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ReMuSL » 13 Ian 2010, 20:48

XquiZZiT scrie:A...e prins iarna...pai asa da, rezista ani buni. Criogenat.
Te pricepi domnule, chiar ca. Ai prins mult peste la viata ta, sunt sigur. :roll:

ReMuSL
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ReMuSL » 13 Ian 2010, 20:52

Si cu asta din partea mea consider discutia incheiata. Polemizati si condamnati cat vreti, atata stiti sa faceti, in rest sunteti zero barat.Visati in continuare ca o sa aveti si voi asemenea capturi.
P.S. Mesajele mele au fost adresate celor care ne-au jignit, in rest Fir Intins in noul an :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Ian 2010, 09:54

ReMuSL scrie:Si cu asta din partea mea consider discutia incheiata. Polemizati si condamnati cat vreti, atata stiti sa faceti, in rest sunteti zero barat.Visati in continuare ca o sa aveti si voi asemenea capturi.
P.S. Mesajele mele au fost adresate celor care ne-au jignit, in rest Fir Intins in noul an :wink:
Sper sa mai auzim de tine si de povestile tale cu pesti "eliberati" ....never ever.... :lol: ..pescar "la 2 miini" ce esti :lol: :lol: :lol:

robertt2010
utilizator nou
utilizator nou

Re: .

Mesaj de robertt2010 » 28 Ian 2010, 13:02

silvian2007 scrie:Am observat ca mai nou acest canal se numeste PV TV (Pescuit Vanatoare TV), asa cum poate fi gasit in grila de canale RDS.
Canalul Fishing and Hunting exista si nu are nicio legatura cu pvtv. Daca verificati grila de programe a celor 2 canale, facand o simpla comparatie, ajungeti usor la concluzia ca rcs/rds a facut o mare greseala inlocuind canalul F&H cu PVTV (rcs/rds fiind singurul furnizor de catv care a facut aceasta alegere). Sper ca intr-un timp scurt sa revina la acesta decizie pt a putea urmarii in continuare acest canal, eu fiind abonat al acestei retele.

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 17 Feb 2010, 14:24

:lol: pe mine ma distra cum scria pe vechiul site infopescar ...ca " postul tv Fishing and Hunting devine Pescuit si Vanatoare."

Ca si in cazul asazisei trensformari a AvP in Super Pescar, in ambele situatii se incearca manipularea cititorilor.

Cred ca munca acestor oameni ar fi mult mai apreciata daca ar spune adevarul...

Scrie răspuns