Fiecare cu AJVPS-ul lui...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 13:15

old_radu scrie:
apsalba scrie: Stiu un lucru. FNPSR a rezolvat alocarea zonelor de pescuit la nivel national, ceruta atat de lege cat si de OM.
Serios ?...si in MM cum stati , daca nu e secret ?
trebe aflat in care aprozar sau macelarie are sediu vreo asociatie legal constituita afiliata FNPSR care are elibereaza permise
Live for Fishing.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 03 Ian 2010, 13:16

apsalba scrie:
Rapala Man scrie:Daca sti ceva de ce nu zici, sau o sa gasim si la chioscuri de ziare?
Stiu un lucru. FNPSR a rezolvat alocarea zonelor de pescuit la nivel national, ceruta atat de lege cat si de OM. Modul cum vom distribui permisele este o chestiune interna. Solutia agreata este prin magazine de pescuit, pe baza de comision. Este ceva neclar? Asta apropo de angajati. Chioscurile de ziare nu ne intereseaza pentru ca, daca ia permisul odata cu ziarul, riscam sa gasim ziarele pe maluri. :lol:
Distribuirea permiselor de pescuit nu este o problema interna a FNPSR.
Emitentul (adica ANPA) trebuie sa stabileasca norme clare privind distribuirea permiselor de catre asociatii.
Eu cred ca in aceste norme vor trebui sa tina cont si de cei 20 000 de pescari care in 2009 nu au fost membrii niciunei asociatii si probabil nici anul acesta nu doresc acest lucru.

Pentru asta ANPA trebuie atentionata ca acesti pescari liberi exista ... asa ca cei interesati ar trebui sa se gindeasca la niste petitii.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 03 Ian 2010, 13:19

old_radu scrie:Iti indic magazinul , dar poti sa trimiti doua permise , mai vrea si un prieten cu care mai ies la pescuit ?
radu dar nu potzi face sa trimitzi datele la vreun preten din tzara si sa itzi faca el permisu acolo unde este sediu anpa ca sa nu mai ai dureri de cap,daca la alegeri s-a practicat turismul electoral de ce sa nu incercam si noi pescarii,conteaza unde ai domiciliul??nu potzi pescui in tzara asta romaneasca pe ape publice doar cu permis emis de anpa fara a mai adera la vreo asociatzie?? :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 13:26

...am sediu ANPA la mine in oras , dar ma deranja faptul ca pana acum o jumate de ora stiam ca trebuie sa ma asociez ca sa pot obtine acest permis .
Acum m-a lamurit apsalba ...o sa pot cumpara permisul de la un magazin de pescuit din oras
...asa ca , fiti ...FARA NADEJDE ! .... ca va fi OK

:lol: :lol: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 03 Ian 2010, 13:36

...na ii bine dac te-a lamurit apsalba,cine mai doreste informatzi poate sa apeleze la apsalba :lol: :lol: :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 03 Ian 2010, 13:38

edâ„¢ scrie:...na ii bine dac te-a lamurit apsalba,cine mai doreste informatzi poate sa apeleze la apsalba :lol: :lol: :lol:
sa inteleg ca te ai inscris in fan club apsalba :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Ian 2010, 14:24

domnu' apsalba am un preten cu magazin si-i merge tare greuuu ... nu poti sa-i dai vreo 50.000 de permise sa ia si el un comision acolo, sa-l ajutam sa iasa din criza ?
da ca sa-si poata face si el un calcul economic :idea: lamureste-ne
- 30 lei permisul ANPA ... se poate pune comision/adaus 300% ?
- cat e parandaratu' ?
unde si pe cine tre sa unga ca sa-i vina si lui la magazin permisele ?
S'altare și bunăstare !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 14:30

taicanoe scrie: unde si pe cine tre sa unga ca sa-i vina si lui la magazin permisele ?
...asta o discuti cu mine...doar nu crezi ca m-am strofocat atat ca sa rezolv problema permiselor si acum sa ia altii "peshchesul"
:lol: :lol: :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Ian 2010, 18:49

ui ce frumos am lecturat de vreo ora, topicul.
auzi, old_radu, si eu sunt un ultim mohican, tre sa vorbesc cu tine, sa prind niste firmituri de permis? :lol: :lol: , nu de alta, dar nu mai sunt membru apsalba, m-au ciuruit, nu de mult, si cica nu fu decat un fleac! :lol: :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 18:56

MARIUS POPA scrie:ui ce frumos am lecturat de vreo ora, topicul.
auzi, old_radu, si eu sunt un ultim mohican, tre sa vorbesc cu tine, sa prind niste firmituri de permis? :lol: :lol: , nu de alta, dar nu mai sunt membru apsalba, m-au ciuruit, nu de mult, si cica nu fu decat un fleac! :lol: :lol:
Oare de ce te-ai inscris in asociatie? Ai uitat de ce? Parca nu te-a obligat nimeni. Singur ti-ai completat cererea. Nu-i nimic. Sunt convins ca o sa-ti aduci aminte. Numai ca nu o sa te mai bage nimeni in seama.

Scrie răspuns