Fiecare cu AJVPS-ul lui...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Fiecare cu AJVPS-ul lui...

Mesaj de old_radu » 31 Dec 2009, 15:36

Pana anul trecut am cotizat cativa ani buni la aceasta "grupare".
Din pacate , in ultimii ani , aceasta asociatie face din ce in ce mai putin pentru pescarii maramureseni , dar mai ales pentru amatorii de spinning.
Neavand o alta asociatie de pescuit in judet , oare , voi fi nevoit sa cotizez in contul AJVPS-MM , pentru obtinerea permisului pe 2010?
...sper sa NU...

http://poze.acasa.ro/poze/albump?id=125 ... 0&categ=-1

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 31 Dec 2009, 16:21

:lol:
Daca nu se schimba nimic prin 317 /2009 se pare ca da! Ca vezi tu ...asociatiile "si-au dat mana peste tara / si-n avantul primaverii " au obtinut ce si-au dorit! :evil:

Mai ai o varianta...iti faci si tu o asociatie ! :lol: Repede pana nu incepe Revelionul! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2010, 12:13

Daca tot vom fi nevoiti sa platim cotizatia, implicit devenind membri unei asociatii...ce primim in schimbul banilor respectivi.?
Am mai lansat aceasta intrebare , adresata unui "renumit" user al forumurilor de pescuit din tara si care , cu mintea sa cea "luminata", are o parte "constructiva" la elaborarea acestor legi :oops:
...daca tot platesc 100 lei + contravaloarea permisului si pescuiesc doar pe rauri , ce primesc in schimbul acestor bani ?

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Ian 2010, 12:18

Noi in jud Mures platim 70-90 lei, in functie de cheful asociatiei...dar habar n-am cu ce ma ajuta faptul sa sunt sau nu membru. N-am avut nimic de castigat. Ceilalti, mai destepti ca mine, isi luau din Bucuresti permise, la 30 lei, cum e si normal. Deci nu stiu daca pe 2010 voi mai activa in vreo asociatie. Care-i rostul?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2010, 12:36

shimano scrie:... Ceilalti, mai destepti ca mine, isi luau din Bucuresti permise, la 30 lei, cum e si normal....
...m-ai spart :shock:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Ian 2010, 12:43

In ce sens?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2010, 12:47

shimano scrie:In ce sens?
...la intrebarea asta trebuie un raspuns mai lung , asa ca vorbim in prohibitie , atunci vom avea vreme destula si voi reusi sa te lamuresc.Incearca un "mp"
...hai ca stricam topicul omului.... :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Ian 2010, 12:47

nici cu cei 30 de lei platiti la anpa nu erai sigur daca esti in legalitate si in a cui legalitate.!
eu sper sa reusesc sa platesc ca si anul trecut, adica 30 lei , si direct la anpa, prin bunavointa unui coleg de breasla, stie el despre cine vorbesc.
pai ce sa primesti in schimbul taxei,ce ai primit si pina acuma, probabil nimica.cu siguranta o sa vezi maluri mai murdare si braconieri in floare, scuze daca jignesc pe cineva, e cu intentie. 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Ian 2010, 13:44

nici cu cei 30 de lei platiti la anpa nu erai sigur daca esti in legalitate si in a cui legalitate.
Crede-ma Marius ca era foarte legal! Fara nici o problema! Spun era ca se pare ca de anul asta...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Ian 2010, 21:00

MARIUS POPA scrie:nici cu cei 30 de lei platiti la anpa nu erai sigur daca esti in legalitate si in a cui legalitate.!
........
bai sa mor eu daca nu mai dat pe spate cu acest raspuns.
ce draqu pretenti sa mai am de la nea caisa care nu are acces la internet si informatii, daca tu unul care ai avut acces la informatii, legi, dezbateri pe forumuri vi acuma dupa un an de zile si iti pui o intrebare retorica de genul celei de mai sus.
cum draqu sa nu acceada mai sus si sa ia amploare asociatii de genul agvps si fnpsr pe seama unoara ca tine care nici dupa atata amar de vreme nu reuseste sa desluseasca o lege???
si atuncea de ce ne mai intrebam si ne mai facem iluzii despre viitorul pescuitului?!!!

marius,
fara suparare dar genul asta de afirmatii nu fac cinste si bine nimanui.

Scrie răspuns