Fiecare cu AJVPS-ul lui...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Ian 2010, 21:29

adiwolf scrie:
MARIUS POPA scrie:nici cu cei 30 de lei platiti la anpa nu erai sigur daca esti in legalitate si in a cui legalitate.!
........
bai sa mor eu daca nu mai dat pe spate cu acest raspuns.
ce draqu pretenti sa mai am de la nea caisa care nu are acces la internet si informatii, daca tu unul care ai avut acces la informatii, legi, dezbateri pe forumuri vi acuma dupa un an de zile si iti pui o intrebare retorica de genul celei de mai sus.
cum draqu sa nu acceada mai sus si sa ia amploare asociatii de genul agvps si fnpsr pe seama unoara ca tine care nici dupa atata amar de vreme nu reuseste sa desluseasca o lege???
si atuncea de ce ne mai intrebam si ne mai facem iluzii despre viitorul pescuitului?!!!

marius,
fara suparare dar genul asta de afirmatii nu fac cinste si bine nimanui.
ce te mira adiwolf,??spune!
nu am incredere nici in cei care ma platesc! la ce se petrece in tarisoara noastra,
stai linistit, ca, cultura mea e la loc de cinste;
din cate stiu eu dreptul la opinie, e un drept, ce nu-l poate lua nimeni.
te rog frumos fi mai obiectiv, te simti jignit cumva? 8)
ma bucur pentru dreptul la replica , dar, oare unde se duc banii nostri.???
sper sa va deie de gindit.nu am nimic cu tine, personal, asa ca, zambeste, asta se mai poate inca. :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Ian 2010, 23:23

MARIUS POPA scrie: nu am incredere nici in cei care ma platesc! la ce se petrece in tarisoara noastra,
stai linistit, ca, cultura mea e la loc de cinste;
din cate stiu eu dreptul la opinie, e un drept, ce nu-l poate lua nimeni.
te rog frumos fi mai obiectiv, te simti jignit cumva? 8)
ma bucur pentru dreptul la replica , dar, oare unde se duc banii nostri.???
sper sa va deie de gindit.nu am nimic cu tine, personal, asa ca, zambeste, asta se mai poate inca. :D
Te asigur ca adiwolf nu se simte jignit ... poate doar putin nemultumit. :roll:

Nu o lua in nume personal, insa situatia e cam asa :
- In tara asta existau in 2009 intre 10 000 si 20 000 pescari (estimare proprie :oops: ) care si-au luat permis de pescuit fara a fi membri ai vreunei asociatii.
Dintre acestia majoritatea sunt nemultumiti de minciunile diverselor asociatii.
Problema e ca asociatiile au tras sforile ca anul acesta permisele sa poata fi luate doar prin asociatii ... si pe cale de consecinta cei 20 000 de pescari liberi vor incedta sa mai existe.

- Daca macar citeva sute dintre cei 20 000 nu vor fi in stare sa-si apere dreptul de a nu fi pusi in situatia da a cotiza unei asociatii in care nu doresc sa se inscrie s-a dus dracului libertatea de a te asocia sau nu.
Si asta nu ar fi totul, cind vom pleca in concediu nu ne vom mai lua unditele cu noi, altfel va trebui sa platim fiecarei asociatii pe apa careia calcam sume astronomice. Iar niste profitori de mina a treia vor jubila si isi vor cumpara iahturi pe banii nostri.

newwen
junior
junior

anpa

Mesaj de newwen » 03 Ian 2010, 00:29

... asta nu ar fi totul, cind vom pleca in concediu nu ne vom mai lua unditele cu noi, altfel va trebui sa platim fiecarei asociatii pe apa careia calcam sume astronomice
Din pacate asa este!....anul trecut au cam luat-o peste nas cu aia 30 lei pe care i-am platit majoritatea dintre noi si am mers unde am vrut la pescuit.Eu cel putin am pescuit in Arad,Bihor,Hunedoara,Dolj,in zona Dunarii....insa nu am fost controlat niciodata!nici nu ma interesa defapt!

Ioan S.
veteran
veteran

Re: anpa

Mesaj de Ioan S. » 03 Ian 2010, 00:40

newwen scrie: Din pacate asa este!....anul trecut au cam luat-o peste nas cu aia 30 lei pe care i-am platit majoritatea dintre noi si am mers unde am vrut la pescuit.Eu cel putin am pescuit in Arad,Bihor,Hunedoara,Dolj,in zona Dunarii....insa nu am fost controlat niciodata!nici nu ma interesa defapt!
Stai linistit ca nici anul asta nu se vor umple apele publice de paznici ai asociatiilor. :shock:
Nu vezi ca au pus "filtru total" la eliberarea permisului de pescuit, in sensul ca nu-l poti lua decit de la asociatie. :?:
Sunt convins ca asociatiile mizeaza pe faptul ca cei mai multi dintre noi sunt oameni corecti care vor sa achite ce e de achitat si sa petreaca citeva ore linistite pe malul girlei.
Asociatiile nu pot si nici nu isi propun sa pazeasca in mod serios apele publice ... ca altfel nu ar fi luptat din rasputeri sa elibereze doar ei permisul de pescuit. :twisted:

storm fish
veteran
veteran

Re: anpa

Mesaj de storm fish » 03 Ian 2010, 00:50

Ioan S. scrie:Stai linistit ca nici anul asta nu se vor umple apele publice de paznici ai asociatiilor. Shocked
Eu zic ca o sa fie ceva interes ,mai ales pentru a ataca pescarii aflati in "deplasare",acolo vor sa loveasca prin suprataxe propri(bir,spaga,etc).Chestia cu reciprocitatea este asa pentru... "ochio show"
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 10:35

old_radu scrie: ...daca tot platesc 100 lei + contravaloarea permisului si pescuiesc doar pe rauri , ce primesc in schimbul acestor bani ?
....insist pe tema asta pentru ca din cate stiu eu , atunci cand platesti ceva ar fi normal sa primesti in schimb ceva.
...inafara de faptul ca suntem luati drept niste fraieri carora li se interzice dreptul constitutional la libera optiune de asociere sau neasociere , ce mai primim ?
...poate , zambete ironice din partea unuia ca popescu... :oops:

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 10:37

Stai relax varu......cica mi-o raspuns dincolo. raspunsul dat de el il stiam si ma asteptam la el. Atata poate.
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 10:49

old_radu scrie:
old_radu scrie: ...daca tot platesc 100 lei + contravaloarea permisului si pescuiesc doar pe rauri , ce primesc in schimbul acestor bani ?
....insist pe tema asta pentru ca din cate stiu eu , atunci cand platesti ceva ar fi normal sa primesti in schimb ceva.
...inafara de faptul ca suntem luati drept niste fraieri carora li se interzice dreptul constitutional la libera optiune de asociere sau neasociere , ce mai primim ?
Cine iti interzice dreptul la optiune si libera asociere? Atata timp cat ceri acest lucru, trebuie sa admiti si ca asociatiile legal constituite beneficiaza de aceleasi drepturi constitutionale. Prin pozitia ta sugerezi dizolvarea asociatiilor. Si apropo; ce platesti tu la asociatii? Vezi ca le confunzi cu autoservirile. Nu iei de pe raft si platesti la casa. Mai citeste legea asociatiilor si apoi comenteaza.
essos74,
facem amandoi un test de inteligenta?

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 10:57

apsalba scrie:
old_radu scrie:
Cine iti interzice dreptul la optiune si libera asociere? Atata timp cat ceri acest lucru, trebuie sa admiti si ca asociatiile legal constituite beneficiaza de aceleasi drepturi constitutionale. Prin pozitia ta sugerezi dizolvarea asociatiilor. Si apropo; ce platesti tu la asociatii? Vezi ca le confunzi cu autoservirile. Nu iei de pe raft si platesti la casa. Mai citeste legea asociatiilor si apoi comenteaza.
essos74,
facem amandoi un test de inteligenta?
N-are rost ..............................
Live for Fishing.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 11:02

Pentru apsalba ...in mod expres :

http://poze.acasa.ro/poze/albump?id=125 ... =&offset=5 670&order=0&categ=-1

...fa efortul si vezi poza asta si pe urma incearca sa raspunzi cam ce ai face tu pentru mine contra sumei de 100 lei , inafara "gestului nobil " ca m-ai primit in asociatia ta .
...specific :pescuiesc doar pe rauri, spinning :!:

Scrie răspuns