Fiecare cu AJVPS-ul lui...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 03 Ian 2010, 11:53

apsalba scrie:
Atentie; eu ii reprezint pe cei care m-au ales, nu pe toti pescarii din Romania. Asta e. Daca nu esti membru (desi ma indoiesc ca nu esti membru ajvps, desi nu recunosti) nu ai alta alternativa decat sa soliciti unei asociatii sa-ti elibereze un permis de pescuit, in conditiile pe care ea le stabileste. Daca citesti cu atentie definitia din lege (art. 2 ) pescarul sportiv este persoana fizica detinatoare a unui permis de pescuit, eliberat de o asociatiile de pescari sportivi. Nu reiese ca trebuie sa fi membru al unei asociatii. ........................ Pe langa taxa ce se vireaza la stat, conform HG 1016/2008, asociatiile iti pot elibera si taxe pe ziua de pescuit, pescuitul fiind asimilat activitatilor sportive (vezi biletele de inrare la meci) atata timp cat au dobandit dreptul de practicare a pescuitului....................... Poate intelegi acum si care este rolul asociatiilor.
Ce conditii poate stabilii agvps-ul ,daca nu poate gestiona ape publice?
Live for Fishing.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 11:59

Cand mergi sa ceri permisul, solicita sa-ti prezinte autorizatia eliberata de ANPA. Daca nu au, e barba. De fapt, fara autorizatie, nu primesc permise. Probabil ca vor merge pe vechea formula de a taia doar chitante. Grija mare.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 12:02

CERERE PUBLICA !
In baza celor afirmate mai jos:
apsalba scrie: Daca nu esti membru (desi ma indoiesc ca nu esti membru ajvps, desi nu recunosti) nu ai alta alternativa decat sa soliciti unei asociatii sa-ti elibereze un permis de pescuit, in conditiile pe care ea le stabileste. Daca citesti cu atentie definitia din lege (art. 2 ) pescarul sportiv este persoana fizica detinatoare a unui permis de pescuit, eliberat de o asociatiile de pescari sportivi. Nu reiese ca trebuie sa fi membru al unei asociatii. Asta apropo de obligativitatea asocierii, care cum vezi a fost eliminata.
1)NU sunt membru AJVPS de anul trecut
2)Inafara de AJVPS-MM , nu exista o alta asociatie de pescuit in judetul meu
3)VA ROG , IN MOD PUBLIC , CA ATUNCI CAND APAR PERMISELE DE PESCUIT SPORTIV PENTRU ANUL 2010 SA ELIBERATI PE NUMELE MEU , UN PERMIS

...cerere in scris si datele personale le voi comunica ulterior
In speranta ca cererea mea va fi aprobata , tin sa va MULTUMESC ! si sa va doresc SUCCES-uri in activitate adumneavoastra .

Cu respect old_radu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 12:12

Indirect ai recunoscut ca ai fost membru al AJVPS. Trag concluzia ca ai fost un membru de conjunctura, nu unul adevarat. Intrucat si zonele de pescuit din Maramures intra in sfera noastra de practicare a pescuitului sportiv, o sa gasesti probabil la un magazin specializat din Baia Mare permisul de care ai nevoie, fara a mai fi nevoit sa faci o cerere.
Succes-urile le poti pastra.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 12:25

Ma omule...esti chiar culmea !
Cum naiba sa nu fi fost membru AJVPS ?...doar daca pescuiam fara permis .Am fost membru , doar ca sa intru in posesia permisului .
Ti-am explicat ca in judetul MM nu avem alta asociatie !.De unde sa fi procurat permis?
...asta suna cam asa : "Jura-te sa n-ai servici , ca tu nu ai fost membru PCR " :lol:
Si chestia asta :" o sa gasesti probabil la un magazin specializat din Baia Mare permisul de care ai nevoie"...este foarte putin probabil.Tu te crezi inca Mos Craciun , iar pe noi ne consideri copii care mai cred inca in acea frumoasa poveste ?
...imi place ca ai remarcat chestia cu "SUCCES-uri"...se poate interpreta
:lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 12:29

Am depasit demult varsta respectiva si daca te uitai cu atentie pe web-ul federatiei te convigeai de ce spun. Iti garantez ca vei lua permisul de la magazin. Punem pariu?

newwen
junior
junior

anpa

Mesaj de newwen » 03 Ian 2010, 12:31

E vreun aradean pe aici sa ma convinga si pe mine cati bani voi da pe permis anul acesta?
Nu va fi ca si anul trecut?30ron?hmmm??????

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 12:33

apsalba scrie: Iti garantez ca vei lua permisul de la magazin.
Asta-i chiar MEMORABILA :!:
Daca imi zici si anul , promit ca mi-o tatuez pe frunte (replica ta de mai sus)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 12:35

2010.Mai ajuta daca mi-ai indica si un magazin de pescuit.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 12:40

Iti indic magazinul , dar poti sa trimiti doua permise , mai vrea si un prieten cu care mai ies la pescuit ?

Scrie răspuns