Fiecare cu AJVPS-ul lui...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Ian 2010, 19:11

din cauza informatiei apsalba, cati dintre asociati cunosc legea, ce este legal, ce este permisiv, si ce nu este legal, poate doar ce li s-a spus de catre ASOCIATII, daca te intalnesti cu ei pe maluri, si vb cu ei, sti ce zic:pai uite asa este, ca asa s-a spus de la asociatie, asa ca avem voie sa.....
pescarul nu este informat in totalitate, este dus cu zaharelul, este atras, ABURIT, ...
nu m-a obligat nimeni, si nici eu nu am obligat pe nimeni sa ma primeasca, nu de alta, dar am cotizat, cine sa refuze banii, sau va permiteti luxul sa refuzati membrii??
ce se-tampla daca vin si va solicit un permis, fara sa fiu macar membru sau sa doresc acest lucru, ma dati afara??????
deaia am venit la asociatie, si nu am completat nici o declaratie, din cate imi aduc bine aminte,
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 19:32

Se vede ca te doare in cot de actiunile asociatiei si nu te intereseaza decat cartonul. Nu te-am vazut carand la lazi cu peste la populari nici luand de guler pe aia care isi aruca gunoaiele la balta la Lancram. Tin minte ca odata dand lectii de pescuit sportiv la o clasa a unei scoli din Sebes avand ca profesor pe Sorin Tot, am facut curatenie cu copiii de zece ani, pe cand domnii pescari (autori ai gunoaielor) radeau ca nesimtitii de copii. Lasand la o parte ca la fiecare membru le-am dat extrase din toata legislatia privind pescuitul sportiv, pe care am adunat-o apoi fiind arucata pe malul baltii.
Domnul pescar poate sa se informeze si singur, pe principiul ca necunoasterea legii nu te absolva de la incalcarea ei. Din pacate adevaratii pescari se numara pe degete in marea masa de fomisti care se dau drept pescari. Ce incercam noi este sa impunem reguli in pescuitul sportiv si iti garantez ca vom reusi.

PS Imi asum luxul sa refuz inscrierea in asociatie a oricarui doritor. Asociatia are deja resurse, altele decat cotizatiile membrilor. Si asta nu datorita cotizatiei tale.

PPS Sa vi sa-ti dau cererea de inscriere sa o pui in rama. :lol: :lol: :lol:
Si apropo; te-ai agatat de web-ul asociatiei si ai reusit sa-l blochezi. Poate faci ceva sa se deblocheze. Nu de alta dar am bagat o groaza de bani in el. :oops: :oops: :oops:

PPPS Sper ca ai atata obraz sa nu ceri permis de la aps alba.

newwen
junior
junior

anpa

Mesaj de newwen » 03 Ian 2010, 19:41

Asta-i culmea......lasa site-ul omului in pace!

Totusi nu e nici un pescar din Arad sa-mi spuna daca trebuie sa platesc numai 30lei, sau trebuie sa ma asociez si sa platesc vreo 100lei

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 19:44

...ma baieti !
...va rog sa "va luati rufele si sa le spalati" pe un topic nou
...rade si ajvps-u' de voi

:lol: :lol: :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Ian 2010, 19:50

....la lancram te rog lasa-i sa vorbeasca pe cei care au fost, tu cred ca ai fost doar informat de ce se petrece acolo. era o periada in 2008 si inceputul lui 2009 (ca apoi mi s-a facut scarba sa mai vad boschetarii la gratare, si ''pescarii cu carasi'' in actiune, barcile, si la un moment dat vedeai o delimitare a baltii cu ajutorul peturilor) si am renuntat sa mai merg.
nu aveam cu cine sa le adun, nu aveam cu cine sa vorbesc ca:domnu, sunteti in natura, nu e bine sa lasam in trestie saci cu resturi, pungi cu resturi, saci cu peturii, probabil adunate de careva , dar aruncate la voia intamplari din cazua cosului de de gunoi.
apropo, ce ti-am blocat??
webul, m-am agatat???sa ce,las ca stiu , sa ma informez cred, atunci cercetam ce si cum...
nu am mai auzit pina acuma sa blocheze cineva webul, prin mesaje doar, in fine, imi cer scuze, dar , nu vad cum si nu cred ca aveam motive la vremea aceea.
ti-ai gasit si tu sa arunci cu noroi...
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Ian 2010, 20:05

cu astia nu are rost, cel mai destept cedeaza....as fi mult mai linistit daca nu a-ti lasa balta aceea sa se duca de rapa, as lasa jos palaria, in rest, fir intins si succes cu asociatia, poate am sa va dau pragul sa va salut.
Imagine
Fii pescar nu talhar.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 03 Ian 2010, 21:15

deci as schimba numele topicului.
old_radu poate ai vrut sau nu dar i-ai aruncat niste voblere lu apsalba si s-a napustit pe ele mai ceva ca stiuca cea mai agresiva pe care ai prinso in viata ta.
clar omul e in porumb dupa permise acum.
referitor la carnetul de ajvps pune-i doua intrebari sa ii dai sah mat :
1. daca a pescuit in tineretea lui (ca acum are ceva ani)de unde a avut permis ?(ori nu a pescuit si habar nu are si asta e bussines ori a avut de la ajv)
2. caci are niste ani intreaba-l daca a avut carnet de partid.

ps: nu de alta dar priveste ca unii oameni de calitate nu mai stau de vorba cu el . daca nu stii urmareste topicul " ne implicam in populare" unde are o datorie si nu mai scrie. incerca sa iti vanda permis prin aprozarul nevestei

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Ian 2010, 21:43

@ pescuitorul...

...omul si-a dat demult "arama pe fata"
...doar nu crezi ca am pus botul la faza cu permisele care se vor vinde la magazine (fie ele si de pescuit sau aprozar)
...in rest mai are o "calitate" : atunci cand este strans de coaie , tace ca "porcu' in cucuruz"
...eu zic ca e bine asa , i-am dat ocazia sa-si mai incalce inca o data cuvantul si onoarea

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 03 Ian 2010, 21:51

si stii care e paradoxul? ca ce credeam ca dezavantajeaza pe unii il avantajeaza pe el. ca nu se uita ff multi pescari pe forumuri sa vada ce calitate are si il crede " auto numitul "reprezentant al pescarilor din Romanica

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 03 Ian 2010, 21:52

am observat in ultimul timp o permisivitate largita la limbaj :evil:
nu se mai modereaza sau e liber la "4leter words" cum ar zice rusu :oops:
nus eu vo primadona dar mii sa nu se ajunga ca la crapisti, unde toti si-o masoara la vedere
:!: :!: :!: :!:

Scrie răspuns