Fiecare cu AJVPS-ul lui...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
a fost la stirile de la 5: l-au gasit pe unu, marus, agatat de web-ul unuia din alba. cred ca se spanzurase cu el, sau ceva de genul asta. nu stiu daca a murit, da-i pacat de banii aia multi bagati in asa lucru de calitate care se blocheaza cum se agata cineva de el. uite pe ce se duc cotizatiile alea fenomenale!
-
- veteran
va roooog inscrietiva in APSALBA, dar mai repede, platiti cotizatia ca poa strange si el ceva bani sa ii dea cei 1000 de ron care ii datoreaza lui Miky de la populare
mi sila de el
ba fratilor, luativa 5 minute de la gura, sa va povestesc una despre federatie, chiar merita citita
Sedeam io zilele trecute pe net si primesc mesaj privat de la unu pe PrieteniPescari. Arunc un ochi..omu scria ca ii si el din Brasov si bla bla, zic na o fi de treaba. Intru la profil si gasesc acolo un sait cu pescuit sportiv si o organizatie la care se lauda ca e presedinte, etc, etc.
http://www.ojps-bv.ro/
Zice hai sa vorbim pe mess. Eu vazand ca e rost de pescuit sportiv si Brasov ca un cetatean onorabil
il adaug la lista. PAC...fatalitate. Prima imagine pe care o zaresc e un burtos cu 2 stiuci (a se citi marle) atarnate prin bucatarie. Il intreb ce e cu saitu si ii zic ca poza de o are nu cadreaza cu ce promoveaza el acolo. A inteles domnul ideea si pune o poza cu un somn atarnat prin holul locuintei
Urmeaza o discutie lunga in care el (presedinte de asociatie) imi povesteste ca noi cei ce facem C&R trebuie ca avem o situatie financiara buna si daia nu ducem acasa peste (adica tot noi aia, din care face parte si el, care dam 30 de ron pe un vobler cand putem lua 2 kg de peste la schimb..ma rog). Totul culmineaza intr-un moment de maxima tensiune cand aflu cine e OJPS Brasov...filiala FNPSR
In rest la idei de C&R, retinut maxim 5kg de peste, etc, etc acest presedinte a vorbit monosilabic...frumos, da, bla bla
Deci creca la Brasov ii lipsa mare de membri daca domnu presedinte tre sa duca pestele acasa ca nu are bani de la cotizanti

mi sila de el
ba fratilor, luativa 5 minute de la gura, sa va povestesc una despre federatie, chiar merita citita

Sedeam io zilele trecute pe net si primesc mesaj privat de la unu pe PrieteniPescari. Arunc un ochi..omu scria ca ii si el din Brasov si bla bla, zic na o fi de treaba. Intru la profil si gasesc acolo un sait cu pescuit sportiv si o organizatie la care se lauda ca e presedinte, etc, etc.
http://www.ojps-bv.ro/
Zice hai sa vorbim pe mess. Eu vazand ca e rost de pescuit sportiv si Brasov ca un cetatean onorabil

Urmeaza o discutie lunga in care el (presedinte de asociatie) imi povesteste ca noi cei ce facem C&R trebuie ca avem o situatie financiara buna si daia nu ducem acasa peste (adica tot noi aia, din care face parte si el, care dam 30 de ron pe un vobler cand putem lua 2 kg de peste la schimb..ma rog). Totul culmineaza intr-un moment de maxima tensiune cand aflu cine e OJPS Brasov...filiala FNPSR

In rest la idei de C&R, retinut maxim 5kg de peste, etc, etc acest presedinte a vorbit monosilabic...frumos, da, bla bla

-
- veteran
Bine ati venit pe situl Organizatiei Judetene a Pescarilor Sportivi din Judetul Brasov!
Organizatia isi propune sa adune toate fortele din judet care vor sa schimbe modul in care este practicat pescuitul.
continuare :
de la C&R la C&PP(a se citi peste prajit)
dar eu nu am reusit sa intru pe forum undeva. unde ne putem scrie durerile si propunerile(sau astea nu avem voie sa le scriem ca vin cucu rieru de la (aps)alba)
Organizatia isi propune sa adune toate fortele din judet care vor sa schimbe modul in care este practicat pescuitul.
continuare :
de la C&R la C&PP(a se citi peste prajit)
dar eu nu am reusit sa intru pe forum undeva. unde ne putem scrie durerile si propunerile(sau astea nu avem voie sa le scriem ca vin cucu rieru de la (aps)alba)
-
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
haide bre mihai. ..MihaiV scrie:a fost la stirile de la 5: l-au gasit pe unu, marus, agatat de web-ul unuia din alba. cred ca se spanzurase cu el, sau ceva de genul asta. nu stiu daca a murit, da-i pacat de banii aia multi bagati in asa lucru de calitate care se blocheaza cum se agata cineva de el. uite pe ce se duc cotizatiile alea fenomenale!
numa eu stiu cum am reusit sa ma dezgat, si acuma am si un lant natural in jurul gatului, de la sfoara buclucasa

minunati-va, ca eu sunt uluit de afirmatia subsenatului, stie el care.
mihai, tu nu cotizezi??

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
nu ai de grija, burtosii vegheaza la binele pescuituluiMihaiV scrie:pikeman, vezi ca de-amu ala e voluntarul care te va controla. nu conteaza ca dai drumul la peste sau retii sub dimesiune, important e sa ai permis cu semnatura lui!

imaginea de pe http://www.ojps-bv.ro/ e un wallpaper cunoscut rapala, oare domnul stie de drepturi de autor? sau crede ca site-ul e disponibili doar pt "romani"?
http://www.rapalaworld.com/images/wallp ... ene_11.jpg
http://www.rapalaworld.com/images/wallp ... ene_11.jpg
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI