pai cum adica?ma duc si eu la pescuit si daca vine cineva sa ma controleze ii spun ca urmeaza sa intru in legalitate?,insa pana atunci am tot dreptul sa pescuiesc-braconez?adrian ionascu scrie: pentru asociatiile de pescuit comercial de pe lacurile de acumulare din Valcea ANPA nu a eliberat autorizatie de pescuit comercial,
si urmeaza sa intre in legalitate,![]()
![]()
daca se conformeaza reglementarilor legale.

hai ca pe asta nu am mai auzit-o pana acum.
tocmai din cauza asta ,a ceea ce se intampla acuma in valcea,am sustinut mereu faptul ca in acest domeniu al pescuitului nu este bine sa existe mai multe foruri de conducere si "distribuirea responsabilitatilor".
ANPA si CNAFP nu ar trebui sa existe decat ca un singur organism.
domnule ionascu,v-am rugat sa dati publicitatii,care sunt acele asociatii care au contract de pescuit comercial pe lacurile de acumulare(si nu numai) din valcea si care sunt sectoarele vizate de aceste asociatii?
au dreptul sa bage plasele peste tot?cum,in ce fel si unde au acest "drept"?

pana acuma a-ti evitat elegant sa-mi raspundeti,insa va rog inca odata sa faceti acest pustiu de bine valcenilor,sa stim si noi cu cine ne luptam.
apropo,stiati ca unul din cei care a infintat o astfel de asociatie este un renumit BRACONIER ?si nu este singurul?
acuma nu fac altceva decat sa ne rada in nas si impreuna cu cei care i-au "legalizat" sa isi bata joc de noi.