Disperare!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MihaiMihaiV scrie:Nea Sile, mai leaga-te si de cei care nu fac nimic, nu astepta ca cine face ceva sa faca tot!Sile scrie:M-as bucura sincer Mihai daca si tu ai inteles ca la Dichiseni problema nu-i cum se pescuieste (cantitati, dimensiuni) ci faptul ca populatia piscicola e condamnata. M-as fi bucurat insa la fel de mult daca FNPSR ar fi luat o pozitie oficiala in aceasta problema. Dar ei au alte prioritati!
Ce are FNPSR cu zona aia? Nici o asociatie din FNPSR nu are contract pe zona respectiva! Fiecare asociatie are contract pe o anumita zona, si prin contract e obligata sa aiba grija de zona respectiva. Dar nu are nici un drept pe alte zone.
Ai mata o placere din a te lega de FNPSR pe orice chestie, fie ca ai dreptate, fie ca nu.
Nimeni nu are autorizatie pe niste (OREZARII) la Dichiseni sunt niste orezarii din care se scoate apa cu niste pompe imense de 5(cinci) luni 24de ore din 24. si poate ca in 4-5 luni sa nu mai fie apa de loc.
Teoretic pestele din orezarii este condamnat la moarte. Nu spun ca nu trebuie sa se faca ceva dar practic nimeni nu face nimic.
Am asistat la aruncarea carasului la porci care traiesc cu zecile in zona de catre cei care dau cu prostovoalele si aleg doar ciortanica.
Am fost la stiuca pe Borcea si am vazut la barca Politia de frontiera cum asista nepasatioare la incarcarea barci su saci plini cu peste,nu intereseaza pe nimeni doar pe cei cu barcile ca le ies bani frumosi din traversare.
Este trist dar adevarat. Traim in Romania si asta spune totul........
Iar toti aia de mai sus sunt, dupa parerea mea, mult mai putin vinovati decat liota de banditi ce gestioneaza baltile Romaniei. Asa ca, continuati sa platiti milioane unora ce sa imbuiba din banii vostri si din pestele ce-l gestioneaza fara sa plateasca nimic statului.Mihai
Nimeni nu are autorizatie pe niste (OREZARII) la Dichiseni sunt niste orezarii din care se scoate apa cu niste pompe imense de 5(cinci) luni 24de ore din 24. si poate ca in 4-5 luni sa nu mai fie apa de loc.
Teoretic pestele din orezarii este condamnat la moarte. Nu spun ca nu trebuie sa se faca ceva dar practic nimeni nu face nimic.
Am asistat la aruncarea carasului la porci care traiesc cu zecile in zona de catre cei care dau cu prostovoalele si aleg doar ciortanica.
Am fost la stiuca pe Borcea si am vazut la barca Politia de frontiera cum asista nepasatioare la incarcarea barci su saci plini cu peste,nu intereseaza pe nimeni doar pe cei cu barcile ca le ies bani frumosi din traversare.
Este trist dar adevarat. Traim in Romania si asta spune totul........
ps.am incercat sa deschid un topic pe pescuitul.ro numit topul banditilor. Evident mi-a fost inchis instantaneu. Mi s-a confirmat ceea ce-mi spusese un amic, acel site este al unor concesionari de balti.
e buna idea cu topul banditilor , cred ca daca te-ar lasa adminii in 2 zile moama..... s-ar umplea de ti-ar lua tot anul sa citesti . In legatura cu pozele e mondiala faza , disperarea romanului intrece limitele asa pt curiozitatea mea ai vazut vreun pescar sa dea drumul pestelui , fac pariu ca daca venea un control nici macar 5% din cei de fata nu aveau permis , am asistat la astfel de faza ba una de mie si rusine sa o povestesc eram pe mures si era o balta de cam 10 pe 10m si 2 tipi cu cutite urmareau un fitofag , l-au injunghiat vreo 20 minute pana cand pestele a cedat .... merita oamenilor , ? romanul sincer e cu 2 epoci in urma .