Disperare!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apropo de chestia asta... simbata am fost la un magazin de pescuit de la noi sa-mi iau niste fir. a venit la un moment dat un tip la vreo 50 de ani, bine imbracat, aranjat ca vrea si el doua mincioguri ( mincioage sau cum draq se spune). vinzatorul l-a intrebat de marime; vreau doua mai mari ca ma duc la Rast la pescuit. eu ca timpitu m-am bagat in vorba: da trage stiuca mare de v-ati luat doua bucati din astea! domnu zice: a nu ca cu astea ne bagam pe canal si stringem pestele ca e plin pe acolo!!!
da mai dam si cu unditele...

in rest ... we are the best!
Prietene faptul ca ai venit pe Borcea si ai dat la stiuca alaturi de mine si colegi mei denota ca ai ceva din spiritul pescarului care stie ce este C&R.Armand scrie:Eu m-am dus acolo pentru ca era frumos afara si pt ca imi place sa pescuiesc. Am trecut chiar in conditiile amintite pentru ca , la fel ca orice pescar, am o doza de inconstienta. Si am continuat sa merg pana la locul de pescuit pentru ca eram cu un prieten care a mai fost si nu era frumos sa-l las in mijlocul drumului. In plus eram curios sa vad de ce naiba se buluceste atata lume acolo!
Ma indoiesc ca toti care erau acolo, erau pentru prima data, deoarece erau mai bine pregatiti decat mine(cizme si alte alea).
PS: pentru cine vre...am mai multe poze si vi le pot trimite pe mail- e chiar impresionant
Faptul ca ai plecat acasa doar cu o singura stiuca dovedeste cea ce am spus eu mai sus.
Spre rusinea mea eu nu am prins niciuna dar a fost frumos, colegi mei au luat cite 3-4 bucati care au facut cale intoarsa in apa tulbure a Borcei.
Una peste alta a fost o iesire reusita.
Ce asteptari poti sa ai de la o natie care urmareste infrigurata pe Viri si Hormonica , pt care gigi becaaaaaaaaaali e un posibil catindat la presedentie , guvernul se clatina sub biletelul uratei blonde de la Cotroceni , iar primarul de la Giurgiu cu taxa spune ca se intelege cu Base ca doar au fost impreuna la femei .....?
amaratii astia care se scalda veseli in noroi pt o ciortanica palmasha is parfum.....parol ....
amaratii astia care se scalda veseli in noroi pt o ciortanica palmasha is parfum.....parol ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.