Disperare!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2007, 18:38

Mai bine pune la galerie, zic eu.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 15 Ian 2007, 18:44

apropo de chestia asta... simbata am fost la un magazin de pescuit de la noi sa-mi iau niste fir. a venit la un moment dat un tip la vreo 50 de ani, bine imbracat, aranjat ca vrea si el doua mincioguri ( mincioage sau cum draq se spune). vinzatorul l-a intrebat de marime; vreau doua mai mari ca ma duc la Rast la pescuit. eu ca timpitu m-am bagat in vorba: da trage stiuca mare de v-ati luat doua bucati din astea! domnu zice: a nu ca cu astea ne bagam pe canal si stringem pestele ca e plin pe acolo!!! :shock: :shock: :shock: da mai dam si cu unditele...
in rest ... we are the best!

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 15 Ian 2007, 19:02

pasek scrie:! stringem pestele ca e plin pe ..
asta e expresia de baza! parca au mers dupa gandaci de colorado
magarul dracului!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 15 Ian 2007, 19:30

Armand scrie:Eu m-am dus acolo pentru ca era frumos afara si pt ca imi place sa pescuiesc. Am trecut chiar in conditiile amintite pentru ca , la fel ca orice pescar, am o doza de inconstienta. Si am continuat sa merg pana la locul de pescuit pentru ca eram cu un prieten care a mai fost si nu era frumos sa-l las in mijlocul drumului. In plus eram curios sa vad de ce naiba se buluceste atata lume acolo!
Ma indoiesc ca toti care erau acolo, erau pentru prima data, deoarece erau mai bine pregatiti decat mine(cizme si alte alea).

PS: pentru cine vre...am mai multe poze si vi le pot trimite pe mail- e chiar impresionant :wink:
Prietene faptul ca ai venit pe Borcea si ai dat la stiuca alaturi de mine si colegi mei denota ca ai ceva din spiritul pescarului care stie ce este C&R.
Faptul ca ai plecat acasa doar cu o singura stiuca dovedeste cea ce am spus eu mai sus.
Spre rusinea mea eu nu am prins niciuna dar a fost frumos, colegi mei au luat cite 3-4 bucati care au facut cale intoarsa in apa tulbure a Borcei.
Una peste alta a fost o iesire reusita.

bibanus
junior
junior

Mesaj de bibanus » 15 Ian 2007, 20:42

Sile scrie:
Eu, de cand mi-a crescut organu ala de care amintesti tu, nu-l mai pot numi decat folosind cuvinte pe care cu greu le suporta tiparu. :lol:
tot astept raspunsul tau la intrebarea lui Sorin....nu gasesti diminutivul potrivit ?
______________ :P :P :P :!: ___

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Ian 2007, 01:05

ceea ce a povestit armand se intampla de cateva luni bune aproape zi de zi in mai toate locatiile unde dunarea a inundat
un tablou trist dar adevarat,o tara de disperati!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 16 Ian 2007, 11:17

Spining....Prea bun ca sa fie light...

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 16 Ian 2007, 11:26

Tre sa ai tare multi pitici pe creier(daca exista) ca sa te afli acolo...tare de tot si rea boala pescuitul asta.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Ian 2007, 11:30

crunt.
foame, atat.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Ian 2007, 11:35

Ce asteptari poti sa ai de la o natie care urmareste infrigurata pe Viri si Hormonica , pt care gigi becaaaaaaaaaali e un posibil catindat la presedentie , guvernul se clatina sub biletelul uratei blonde de la Cotroceni , iar primarul de la Giurgiu cu taxa spune ca se intelege cu Base ca doar au fost impreuna la femei .....?

amaratii astia care se scalda veseli in noroi pt o ciortanica palmasha is parfum.....parol ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns